Ne puno u proseku 2-3 radna dana
Ako je tako, onda ja svoje pare ocekujem ujutru. Super, hvala vam ljudi pomogli ste mi puno.Jutros stigle pare na karticu. Tacno 48h.
Jeste frka, jer je 95% sadrzaja istih 3-4 pitanja koja se stvarno ponavljaju na svake 2-3 strane obaveznoNe bih da stajem ni na ciju stranu, ali ocekivati od nekoga da procita 333 stranice teme da bi nasao odgovor na neko jednostavno pitanje ne zvuci bas racionalno.
Opet, ko zna da je na to isto pitanje odgovoreno pre stranu ili dve, moze da ignorise pa neka taj sedne i iscita ako je stvarno frka.
Bezobrazno je. Problem nije sto nekoga mrzi da odgovori - vec nas toliko smori da prestane da se prati tema uopste, i posle nece biti ljudi koji ce dati korisne informacije u threadu.
Racionalno razmisljanje.
Moguce je primati provereno . Kako ? Otvorite novi paypal nalog na Bosnu , stavite tacne podatke i primanje radi . Dodata kartica banka inteze i bez problema evo vec 3 mesec primam normalno novac , kao i povlacenje na karticu radi bez problema .
Issues with this transaction?
You have 180 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center.
Ne bih da stajem ni na ciju stranu, ali ocekivati od nekoga da procita 333 stranice teme da bi nasao odgovor na neko jednostavno pitanje ne zvuci bas racionalno.
Opet, ko zna da je na to isto pitanje odgovoreno pre stranu ili dve, moze da ignorise pa neka taj sedne i iscita ako je stvarno frka.
A ko dobije odgovor bilo bi ok da bude happy i ceka da uzvrati gest kome bude potrebno, umesto da pravi gomilu bespotrebnih postova.
Ne bih komentarisao post iznad jer nema potrebe. Elem ono sto htedoh reci je to da su mi upravo stigle pare na racun tacno 48h od refundacije. Pare su stigle 24h od refunda ali su jutros proknjizene, eto info ako jos nekome zatreba ovo kao meni, nadam se da cu videti i odgovoriti onome kome bude frka tada da se ne brine za pare.
Nije mi jasno kako refund primamo a ne mozemo uplate, ok nije isto ali opet i ovde u refundu se uplacuje(vraca) novac, nije isto slicno je ali opet kako to moze a uplate ne mogu.
45 dana je zaista premalo za vecinu zemalja. Videli smo sta se desava sa nasom carinom.Da, promenili su, zato što je globalno isporuka paketa usporila pa je bilo sve više i više sporova...
18. Novembar. Ja sam pogresio ali nisam hteo da duplo postujem a bilo je kasno za edit.Ne znam dal je 18. decembra, jer u emailu koji sam dobio nakon kupovine 28.11. u dnu piše, ali nisam bio siguran dal je to od prodavca ili PP.
Da li je neko isprobao ovo aktiviranje paypala na Bosnu ovih dana? (Gasenje starog, otvaranje novog...)
...Otisao sam na pp ali kad udjem ne vidi pare sa visa kartice vec stoji 0 evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari