Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
na svim demo nalozima je oko 20 .12. stalo kopanje sa grafickama iako su bili uredno placeni i nije bilo vise od 8 po jednoj IP adresi

Ubija me u pojam kad znam da treba da dam skoro 2 btc-a za 4 startera, nikako da se odlucim za kupovinu, sve cekam skocice vrednost BTC-a 😀.

dok ti cekas neko je vec isplatio i zaradio, a da si na vreme kupovao starteri su bili 0.3 btc-a

Kako vam danas radi kopanje?
Kod mene u zadnjih dva sata uzasno...skoro i da ne baca sherove....

ovo mi lici kao da znaju da postoji problem, ali ne zele da ga rese...svakim danom sve gore i gore radi pool...

Preracunali se za isplatu, a iz njihove price ponestaje im kerova pa resili po kratkom postupku da rese, smanjili isplatu i cao...
Osecam da dosta ljudi i odustaje kada vidi da miner zabada i koji se sve problemi javljaju...Samo da potraje makar do leta 🙂

Nekom Italijanu su na njihovom forumu ovo odgovorili, doduše konkretno vezano za ASIC:

our informatic department is fixing and update the pool. it will take one week. during that time ASIC won´t work properly. after that everything will be equal. and we are doing improvements. So you just need to relax and wait. it will be a couple of days.

Treba more da se isplati 🙂

Nekom Italijanu su na njihovom forumu ovo odgovorili, doduše konkretno vezano za ASIC:

our informatic department is fixing and update the pool. it will take one week. during that time ASIC won´t work properly. after that everything will be equal. and we are doing improvements. So you just need to relax and wait. it will be a couple of days.

Iz mog životnog iskustva.... kad god su mi rekli "opusti se sve je u redu" na kraju uvek budem :hump:.... :eyebrows:

istekose mi jos 4 free naloga, dojadilo mi vise da pravim nove ... :S:

Nije lose ako rese pool.Danas je bio extremno los pool.Ucinak mi je katastrofa na svim nalozima.Negde manje,negde vise ali bas lose.
Nestala mi struja na lokaciji danas.Pa 3 sata je malo da mi je trebalo 5 masina da startujem,t.j. cgminer na njima.
Nema teorije da zahvati share-ove

ne bi da baksuziram ali malkice se popravlja kako ja vidim...juce i danas ceo dan blago receno katastrofa ali vraca se na seckanje kao onomad kad se u zaradi nije ni osecala razlika....

Ma ako rade na pool-u, bice tu i nekih jos izmena...
Sve mi lici da ce da nam ukinu vise naloga sa jedne IP jer po ogdovoru vladanr-u znaju za 4 free naloga sa jedne IP...po meni bice ovde svasta...

sindrom kuvane zabe 😛

Ma ako rade na pool-u, bice tu i nekih jos izmena...
Sve mi lici da ce da nam ukinu vise naloga sa jedne IP jer po ogdovoru vladanr-u znaju za 4 free naloga sa jedne IP...po meni bice ovde svasta...

nisi mi bas jasan "znaju za 4 naloga"...pa naravno da znaju i da hoce to da skinu ne treba im par dana za to nego samo botu zadaju 1 nalog 1 ip to je to...on skida cim se nakaci vise od jednog naloga sa iste adrese...

Ja mislim da ne rade oni licno antibot, vec neko drugi za njih..Tako sam barem zakljucio po njihovim odgovorima koji nisu konkretni...A sada, da li taj neko hoce da menja ceo sistem zbog njih, videcemo...Ipak je ovo samo moje misljenje za antibot, mozda nije tako....

moje misljenje je da su oni sredili ono sto im je jako smetalo a to je gomila demo-a na jednu ip adresu i to su odradili brzo tako mogu i 4 free na jednu...a to se lepo i vidi u odnosu iznajmljena snaga/data...od momenta ukidanja toga znacajno se povecala iznajmljena.... u jednom momentu je bila skoro 65/35 a sad je 84/16 sto je po meni(e sad za njih ne znam 😀) prihvatljivo

udarise 20% fee za subotu, a nedelju ce 30%...nista, cekamo ponedeljak da dignemo crkavicu 🙂

Mozda do tada srede malo isplate , ako preko vikenda bude manje zahteva zbog free pa onda u nedelju u 23h iplatiti sto se zaradi za vikend.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno