Šta je novo?

LG G2

Mir Božji, srećan Božić!!! :)

b5358ce0209af17f7d79bc532486d8a5.jpg

A koliko kosta kod ostalih operatera? Svuda je isto. Uzmi veci paket i ne mislis vise nikad?

Pozdrav svima ,odskora imam ovaj odlican telefon, e sad imam problem nekako sam uspeo da izbrisem njegovu osnovnu temu koristim nova launcher i kad hocu na njegov osnovni tel se restartuje

Poslednja izmena:
Probaj da deinstaliras nova launcher,ja sam resio moj problem reseta tako sto sam instalirao battery doctor aplikaciju

Poslednja izmena:
Pozdrav svima,

Od skoro sam vlasnik G2 (presao sa N4).

Ubacio sam Cloudy ROM (vecim delom zbog flat UI-a) ali nisam nešto zadovoljan kamerom. I dalje mi deluje dosta sporo i bagovito.

Što se kvaliteta slika tiče, tu je sve ok.

Cloudy bi trebalo da ima implementirane modifikovane drajvere? Neka me neko ispravi ako grešim.

SOT ne mogu jos da komentarisem ali deluje mi malo kraće od stock-a. Ubacio sam i Dorimanx kernel.

Generalno sam prezadovoljan telefonom. Jedino kamera sto me izludjuje jer je spora. :)

Poslednja izmena:
Jel stvarno dobija g3 ui zajedno sa lolipopom? Malo mi je to cudno, jos ako srede uskladjenost sa blicom....

Deleted

Poslednja izmena:
Preporuka za neku takvu futrolu sa klipa? Da ima taj prozorcic za sat ☺ A da nije neka originalna ultra skupa...

Uklonio. Izvinjavam se,nisam zapazio to na klipu

E nasta smo spali da nas Siptar obavestava kakav lollipop cemo imati:mad:

Imam jedno pitanje. Telefon mi u donjoj desnoj strani reaguje na sasvim lagan pritisak, kao kada kliknem sasvim normalno, razlivanjem boja dok stisnem, kao kada na nekom drugom mestu jako stisnem ekran... Zna li neko zasto?

Poslednja izmena:
Kakav sam ja baksuz - polomio sam touch na zamenskom telefonu-kako god da okrenes moram da platim popravku-necu platiti g2 displej nego ovaj

Poslednja izmena:
Vrh Dno