Pitam jer su neki prijavljivali neke bagove jer u OPu piše da treba preko cwm. Hvala, mislim da cu ga flesnuti danas. Sviđa mi se sto je ultra debloatovan. Mada treba mi radio, pa ako znaš adresu gde je neko ostavio sve LG Default appove.?Ja flesnuo sa 2.8.3.0 trebalo bi da moze bez problema. I to sam otg sam radio flash, bas je lepo legaoaroma mu je takodje super odradjena pohvala dev-u.
Radio i quickmemo je ostavio. Tu su. Ostalo je hvala Bogu, izbacio. Nemam adresuPitam jer su neki prijavljivali neke bagove jer u OPu piše da treba preko cwm. Hvala, mislim da cu ga flesnuti danas. Sviđa mi se sto je ultra debloatovan. Mada treba mi radio, pa ako znaš adresu gde je neko ostavio sve LG Default appove.?
Kako si dosad dobijao update? OTA? ili preko kompjutera?A koja je fora sad kod mene oko lolipopa, moj LG G2 je kupljen u Vipu ali je je otkljucan na sve kartice i ja koristim Telenor na njemu.Koji operater ce meni pustiti lolipop kad bude bilo oficijalno i da li cu uoopste moci ja to da vidim oficijalno posto sam ga otkljucao?
Ako ti ne izbaci OTA instaliraj LG MOBILE SUPPORT TOOL ili LG PC SUITE pa prikljucis i izbaci ti update-ako nisi dosad radio verovatno već imas neki update 20g ili 20h-probaj sa ovim prvim brze jePa nisam mu radio nikakav update od kako je kod mene, kupio sam ga takvog skoro, nemam ga ni 2 meseca pa nemam predstavu kako ce mi stizati update kad bude bio... :/
I moj iz Vip-a i madjar je i nijedan update nisam dobio OTA-jednostavno vip ne izbacuje- neznam zašto. Cak i kad sam stavio jelly bean i probam update i stalno pise koristite poslednju verziju a cim ga prikacim na support tool izbaci updateMa opusteno za update, neka ga oni puste[emoji6] ako je tel iz vip-a verovatno je madjar[emoji3]
Tel ne dobija update od operatera cija je kartica u njemu vec od operatera od koga je kupljen, u tvom slucaju upadte ces dobiti od vip-a ako i kad ga bude bilo....A koja je fora sad kod mene oko lolipopa, moj LG G2 je kupljen u Vipu ali je je otkljucan na sve kartice i ja koristim Telenor na njemu.Koji operater ce meni pustiti lolipop kad bude bilo oficijalno i da li cu uoopste moci ja to da vidim oficijalno posto sam ga otkljucao?
Sigurno neće dobiti - bar je tako kod mene ali uvek može onako kako sam gore napisao i to je isto kao i OTATel ne dobija update od operatera cija je kartica u njemu vec od operatera od koga je kupljen, u tvom slucaju upadte ces dobiti od vip-a ako i kad ga bude bilo....
Ukucaj u GOOGLE i naci cesOke Dejane, hvala.Kad bude bio update cimacu te da mi objasnis samo gde da skinem taj LG Mobile Support ili ovaj suite. Hvala na pomoci
![]()
Instaliraš ga kad priključiš tel. na usb i odabereš opciju lg software...Oke Dejane, hvala.Kad bude bio update cimacu te da mi objasnis samo gde da skinem taj LG Mobile Support ili ovaj suite. Hvala na pomoci
![]()
To je samo za pc suite a ovaj mora da skine [emoji1] koliko se secamInstaliraš ga kad priključiš tel. na usb i odabereš opciju lg software...
Tačno, rekao sam za suite. Mislim da nema potrebe za flashtool-om, suite odradi posao ikakvih problemaTo je samo za pc suite a ovaj mora da skine [emoji1] koliko se secam
Jeste - samo neuporedivo duze traje skidanje i onako brže instalira [emoji1]Tačno, rekao sam za suite. Mislim da nema potrebe za flashtool-om, suite odradi posao ikakvih problema![]()
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?309523-LG-G2Kako da brzo rutujem LG G2, znam da je bilo dosta na tu temu ali da ne tražim sad. Ako može link ka softveru. Hvala najlepše i neka je sretno Badnje veče!
Pa piše staklo, a ne folija. Problem je sa zaobljenim ivicama, ne može bolje da legne. Dok na g3 leži perfektno. U svakom slučaju preporuka za staklo, mnogo se bolje vidi na dnevnoj svetlosti, i nije tekst zamucen kao kod folije.jel ekran ili neku foliju posto tempered oznacava ojacano staklo...
Ako je folija ja sam stavljao na nekoliko, coskovi su najproblematicniji, posebno ako su malo iskrivljeni(na foliji) i pazi da ne udari ivicu oko ekrana ona digne foliju. Teraj tako dok se ne izguli, pa onda novu. Ako te bas nervira stavi novu jer to ne mozes srediti, ako krenes da skidas na kraju upadne prasina i onda si tek upropastio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari