13umble13ee
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.11.2011
- Poena
- 180
Ma sada je sajt los, ali i kada je bio dobar sajt, kada je bacao normalno...meni je samo na mom kompu tom kucao, a na ostalima radio savrseno.
Meni na jednom kompu zakucava STALNO. Izludjuje me te i vise ne znam sta da radim. Isti driveri isti CGminer na svim kompovima, ali samo na mom stalno zapucava...jedino sto je na tom windows 8.1 a na ostalima windows 7. Moguce da je to, ali opet imam druga koji nema problema na windows 8.1.
Digni sisten PONOVO, pristupaj SAMO sa tog racunara na 4 naloga koja ti rudare. Posle instalacije OBAVEZNO promeni IP adresu, proveri je kod nesica, mozda zakacis banovanu (neko je nije upisao) ali ja mislim da je i dajle mala verovatnoca. Trebalo bi da radi, ja sam dobijao ban na jednom nalogu, kada sam podigao sistem taj problem je nestao.
Druze nikad ne pustaj vise od jednog naloga za probu ,pogotovo ne onaj na kom imas nebanovani demo,vidim da dosta ljudi gresi ga naprave 4naloga podese bat pokrenu ga i mole se bogu ,bam ! Odose sta četri ,radi ovako sledeci put,popio si ban,resetuj ruter,ccleaner- pocisti sve ,napravi 1 nalog ,ubaci workera u bat ,pokreni miner ,sacekaj 15tak min,cim legne prvi share odnosno na poolu vidis hashrate idi na collect ,ako je ban-zaboravljas taj nalog-resetujes ruter,ccleaner-čišćenje, pravis sledeci-isti postupak,ako nema bana pravis drugi nalog,ubacis drugog workera u bat,pokrenes miner,sacekas da pokaze hashrate ,collect ,nema bana pravis treci itd,pravilo za 4free po ip vazi idalje samo mora opreznije,proveravajte naloge iskljucivo sa ip-a na kome mineri rade iz preventive,ni sa jednog drugog ako je kao razlog bana navedena i doge adresa (vrlo cesto ljudi to i ne primete)generisite novu ili iz preventive za svaku turu naloga radite isto
Da prenesem iskustvo 8 demo naloga na isti IP više nerade, ništa nije banovano samo neradi GPU kopanje, samo sam usrao motku sinoć....
Ako je neko provalio kako da se promeni IP adresa na SBB ruteru neka javi na PM. Ne kupuju mi se starter nalozi 😀.
Meni su najsumnjiviji ekstenderi jer vise puta sam imao restartovanja i pucanja zbog ekstendera.
Sada obavezno jednu karticu montiram direktno u plocu.
A mozda je razlog pucanja minera i ovo stalno seckanje pool-a pa miner zbog neke greske puca u tim uslovima.
Kada se kopao ltc scrypt sve je bilo kameno stabilno iako je sve radilo na maksimumu.
Sada ovo stani kreni kopanje pravi velike probleme a oprema nije ni blizu maksimuma.
Ukoliko je prethodno banovan free nalog iz nekog razloga i ako uplatite demo, dobijacete pare samo od demo-a, od mininga 0. Fakticki skoro ni ne vratite pare ako uracunate potrosnju struje. Demo u slucaju banovanog naloga kupujete jedino ako imate recimo 8-10-20e na banovanom nalogu , pa da izvucete te pare kupovinom demoa + dobijete oko 16-17e od demo-a.
moze se zaraditi i sa samom kupovinom demo naloga na pr na 10 naloga zaradite min 30e ,a i ne kopate nista i ne trosite struju
Meni nije jasna tvoja računica...zarada (na kraju demoa) je max 1.7 evra po nalogu (ne računam uloženih 15evra) što na 10 naloga iznosi 17evra, kako si ti dobio 30 (s obzirom da ne kopaš na tim demo nalozima)?
Kakva potrosena struja na demo?
Kada prestane kopanje na demo nalozima onda vise ne kopas na njima i ne trosis struju.
Demo u svakom slucaju donosi zaradu od oko 3.3e ukupno. To uopste nije lose, ulozis 15e na deset dana i dobijes posle dve nedelje 18.3e tako da to treba uvek uplacivati ako je ostalala bila koja suma na banovanom nalogu/nalozima.
Jedino ako se popije blokada naloga onda te naloge treba prosto zaboraviti.
14.95 x 10 =149.5 ulaganje
16.41 bez kopanja x10 164.1
+ 1.495x10 referali =14.95
179e-149.5=29.5
+1Zarade ima ako stoji cena BTC, pada ili eventualno malo raste. Ako skace svaki dan po 2%, to je za nekih 10 dana 22% skoka, neracunujuci slanje i razmenu kucica. U ovom trenutku uplata demona, samo demona bez kopanja mislim da se ne isplati.
Druze ovde vazi pravilo da nema pravila vazi jedino 4free po ip,ne kazem da mora da se radi kako ja radim ali nije lose iz preventive jer vidis da im svasta pada na pamet,svaki nalog mi je verifikovan preko maila yahoo zakon 5min po nalogu najvise i mail i kojn nalog za svaki slucaj iz preventive tih 5min nista ne znace a za sekund moze da se promeni sve i da se popije block zbok neverif.naloga u buducnosti pa da mi ode 4 naloga sa po 10,15,20e
Edit😛ogesan citat zeza tapatalk ,odnosi se na robilazin post
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari