Pa upravo to je mogao da procitao svako ko je pogledao prvi post. "Koja vas je igra najvise razocarala?"mozda je covek hteo da nazove temu najveca razocarenja u odnosu na hajp
Jedva cekamo. :d
Alien Isolation - uskoro stize moj opis
Nisam u toku. Jel se to stvarno nekim cudom desilo?
Sad se prisetih...Pre koju godinu se neki tip u I/O Portu raspitivao za mogućnost da piše za njih (igrački "kružook").Kuzmanović mu je odgovorio da ne može,jer oni zapošljavaju samo rodbinu i prijatelje.Tada mi je to zvučalo kao sarkazam,ali se ozbiljno zamislih nije li K. bio samo iskren ,prvi put kada ispod recenzije jednog od modova uočih žensko ime praćeno njegovim prezimenom. Smile
Tek kasnije je obnarodovao da mu je to supruga.
Opis? Pa kako opis, pa to iziskuje slova, za ime sveta! Ne ocukujes od nas valjda da citamo?! Zar nas smatras "fosilima"?! :d :d :d![]()
E o ovome govorim.
Pa drugar, narbrojao si sve igre koje drugi navode kao najbolje ove godine: Alien Isolation, Thief, This War of Mine... Uredu je da svako ima svoje ukus i svoje mišljenja ali takva mišljenja koja mogu da uvrede druge treba zadržati za sebe. Zato je ova tema besmislena, samo će izazvati svađu.![]()
TitanFall.
Da nisam igrao cod bo2 pre toga, pa da ne znam kako izgleda kad sve fercera kako treba u multiplejer pucaljki, rekao bih još i da valja. Ali ne valja, ni malo.
Peer2peer lopovska varijanta i epileptična kamera i efekti..Unreal tournament i Quake su bili i ostali bogovi za ovo..
Verovatno bi mi prva na listi gadarija za 2014 bio COD AW, ali nisam ga čak ni piratskog probao, tako da ne mogu reći iskreno. Možda je i dobar na kraju krajeva, ali dok ne vidim dedicated servere u mp igri, računam kao da ta igra ni nema mp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari