Šta je novo?

Najgore igre 2014?

Valjda će stići postuje svoj "opis" Alien-a pre nego što ga banuju. Garant će u tekstu biti nešto dovoljno glupo da stavim u potpis.:D

Smatram da tema nije nista posebno, ali nije ni za brisanje, bacanje hejta i ostalo. Svako ima rpavo na svoje misljenje, a koga moze da "uvredi" ili "povredi" tudje misljenje o igri kao sto rece ovaj gore, taj ocigledno nije skroz zdrav, ili ima 13 godina.

Najjaci utisak na mene je ostavio definitivno Rambo: The Video Game. Nikad je necu zaboraviti.:d

Nisam igrao ali sam gledao snimke po YT i igra izgleda vrlo jadno. Nije dostojna Rambo imena.

one slike od Ramba the game,odlično za plašit zločestu decu,,ako nebudeš dobar ,ukrast će te Rambo,,

rambo.jpg

Šta vas je pobogu navelo da instalirate tu igru? :)

Nije ni zadnji deo, a pomešano je i o nastavcima. Mada je First Blood bio stvarno dobar, i taj film se ne zove Rambo. :D

TitanFall.
Da nisam igrao cod bo2 pre toga, pa da ne znam kako izgleda kad sve fercera kako treba u multiplejer pucaljki, rekao bih još i da valja. Ali ne valja, ni malo.
Peer2peer lopovska varijanta i epileptična kamera i efekti..Unreal tournament i Quake su bili i ostali bogovi za ovo..
Verovatno bi mi prva na listi gadarija za 2014 bio COD AW, ali nisam ga čak ni piratskog probao, tako da ne mogu reći iskreno. Možda je i dobar na kraju krajeva, ali dok ne vidim dedicated servere u mp igri, računam kao da ta igra ni nema mp.

A od tada verovatno vise i ne cita... :whip: Steta sto ga Qzma nije dovoljno spustio kako bi mogao da uradi nesto produktivnije za zajednicu osim da "pise objektivne recenzije"... Kao na primer da ima socijalni zivot a ne da truje po forumima... A mogao bi i da se brcne u neku reku, sa nekog mosta... :d

Poslednja izmena:
Nisam u toku. Jel se to stvarno nekim cudom desilo?

a zivo me interesuje u kom broju je to bilo... :) doslovno bih prekucao tekst ovde istog trenutka...

Bukvalno. Ako neko ima link ili bilo sta ka tom tekstu unapred sam mu zahvalan :-(

Sad se prisetih...Pre koju godinu se neki tip u I/O Portu raspitivao za mogućnost da piše za njih (igrački "kružook").Kuzmanović mu je odgovorio da ne može,jer oni zapošljavaju samo rodbinu i prijatelje.Tada mi je to zvučalo kao sarkazam,ali se ozbiljno zamislih nije li K. bio samo iskren ,prvi put kada ispod recenzije jednog od modova uočih žensko ime praćeno njegovim prezimenom. Smile
Tek kasnije je obnarodovao da mu je to supruga.

sa burek foruma... ali se ne spominje broj... :) damirbaj ziva legenda...jos samo da iskopamo to njegovo cedo od pisma...

Opis? Pa kako opis, pa to iziskuje slova, za ime sveta! Ne ocukujes od nas valjda da citamo?! Zar nas smatras "fosilima"?! :d :d :d :p

uhh odakle da pocnem:

1. ja sam rekao da ja mrzim da citam, za vas dal mrzite ili ne, ne znam...

2. mrzim da citam samo knjige i text u igrama, pogotovo ako nije sihronizovan, ako nije veceg fonta i ako nije zanimljiv... sve ostalo, o da, citam... visim na forumima i gomili sajtova, dosta toga citam na monitoru... a mogu i casopis da citam i novine, samo ne knige, no sir, no thank u....

no da se vratimo na temu, koju ste vi poslali u offtopik... da ne bude posle da ja budem kaznjen zbog vaseg krsenja pravilnika, tema su najgore igre 2014, a ne ja, molim vas drzite se teme.

Poslednja izmena:
E o ovome govorim.:)
Pa drugar, narbrojao si sve igre koje drugi navode kao najbolje ove godine: Alien Isolation, Thief, This War of Mine... Uredu je da svako ima svoje ukus i svoje mišljenja ali takva mišljenja koja mogu da uvrede druge treba zadržati za sebe. Zato je ova tema besmislena, samo će izazvati svađu.:)

Uvek se pitam u zivotu koji nivo da kazem svesti da ne kazem sada inteligencije, za sebe i ljude oko sebe i u svetu kome zivimo, treba neko da ima, da moze da kaze "u redu je da imas svoje misljenje, ali ako ces nekog da uvredis zadrzi ga za sebe". Ko onda odredjuje sta je ispravno misljenje a sta ne? Ako si u manjini u vezi necega po pitanju bilo koje teme, najbolje da uzmes da cutis, a jedino ako zelis nesto da kazes najbolje da budes kao svi ostali?

Da ne pricamo o tome sto forum postoji da bi svako napisao sta hoce i sta zeli, pa kao i ova tema neka ljudi pisu zasto su se razocali u odredjene igrice, i ne trebamo da se svi slozimo oko svega bilo bi dosadno!

Najveca razocarenja po meni: Watch Dogs, TES: Online, FIFA i blage veze nemam sta jos.

TitanFall.
Da nisam igrao cod bo2 pre toga, pa da ne znam kako izgleda kad sve fercera kako treba u multiplejer pucaljki, rekao bih još i da valja. Ali ne valja, ni malo.
Peer2peer lopovska varijanta i epileptična kamera i efekti..Unreal tournament i Quake su bili i ostali bogovi za ovo..
Verovatno bi mi prva na listi gadarija za 2014 bio COD AW, ali nisam ga čak ni piratskog probao, tako da ne mogu reći iskreno. Možda je i dobar na kraju krajeva, ali dok ne vidim dedicated servere u mp igri, računam kao da ta igra ni nema mp.

Cenim licna misljenja, igra zaista nije za svakoga.

Ali poredjenje COD-a i TF-a :)

Jos ako si upao u TF na nacin kako bi odigrao partiju COD-a, qq lele. Ne mogu ti naborojati koliko takvih smo sreli kroz igranje gde su kapiram nakon 0/30 otisli na neki svoj forum i upisali se u temu sa "igrica je sr@nje"

TF ima dedicated servere, ali ne takve koje mozes instalirati na remote PC / zakupiti od strane gameserver providera.
MW2 je imao P2P, za ostale COD-ove ne znam.
A, i ako ti je COD BO2 merilo savrsene online MP funkcionalnosti,.. ne znam. Igrao li si ti bilo sta drugo online?

Vrh Dno