Šta je novo?

Najgore igre 2014?

mihailo998

Poštovan
Učlanjen(a)
09.08.2014
Poena
70
Imamo temu za najbolju sad na treba jedna i za najgoru igru 2014.
Koja vas je igra najvise razocarala.

Poslednja izmena:
Zar je moguce da su vam se sve igre svidele i nijedna vas nije razocarala? Na primer preterano zahtevan AC Unity, ili Watch Dogs za koji se pricaclo da je ubica GTA serijala....

Smešno... Tema gde je cilj da se pljuju igre i troluje.:)

Predlažem da se tema zaključa a član koji ju je otvorio kazni.:)

Ne vidim u cemu je problem ionako je ova godina bila uglvnom razocaravajuca sto se tice gejminga cast izuzecima. Jos jedna koje sam se setio je Amzing Spiderman 2 2014 u odnosu na prethodni deo ova igra je sr##e i mene je mozda cak i najvise razocarala. A ako moderatori misle da je tema suvisna neka je brisu, a mogu i da me kazne ako misle da ima potrebe :d :smackbum: Ali mislim da nema potrebe.

Poslednja izmena:
Ne mogu da kažem da mi je neka igra najgora pošto biram pažljivo šta igram. Ne živim od igranja igara pa vreme koje potrošim na igranjem gledam da bude kvalitetno potrošeno. Mogu da pričam o igrama koje mi se nisu svidele i koje su me razočarale ali ni te igre nisu bile toliko loše da bih nekome rekao ej nemoj nipošto da igraš tu i tu igru jer ćeš povraćati koliko je loša.

Dakle, igre koje su mene razočarale:

1. Watch Dogs
2. Thief 4
3. FIFA 15

Da ne objašnjavam ponaosob jer će se stvoriti nepotrebna rasprava. Od ovih igara sam nešto očekivao pa pošto ta očekivanja nisu ispunjena mogu da kažem da su me razočarale. Ovo nisu najgore igre koje sam igrao, na tu listu može komotno da se nađe nov CoD ali sa druge strane od njega ništa nisam ni očekivao pa ni ne može da me razočara :).

Odlicna tema i da je on nije otvorio, ja svakako bih, dobio sam zelju cim sam video temu Najbolje igre 2014, pa upravo sam u toj temi video dosta igra, koje po mom misljenju vise pripadaju ovoj temi, pa da krenemo, najgore igre 2014 ili tacnije, one koje su me najvise razocarale:

Alien Isolation - uskoro stize moj opis
This War of Mine - dosadno, repetativno... igra sadrzi stvari koje te mrzi da radis u stvarnom zivotu, kamoli u igri, totalno besmislena igra...
Thief (4) - sta reci, koju posluku porati...
Shovel Knight - zastarelo, sa gejmplejem od kojeg boli glava... ovo neko moze danas igrati?

Banner Saga - izdrzao sam da igram 10 minuta
Sid Meier's Civilization: Beyond Earth - izdrzao da igram 15 min
Divinity Original Sin - izdrzao da igram 3 sata

^ ok, za ove tri igre cu priznati da nisu bas podzanr zanra koji bas gotivim... volim takve igre, ali ne u ovakvoj izvedbi...
recimo HoM&M brise pod sa Bannerom, Arcanum brise pod sa Divinity-em itd itd...

Dark Souls 2 - velika steta, sto ova izuzetno kvalitetna igra, koje me zaista impresionira u svim poljima, fejluje na najglavnijem, a to je gameplay...
nadam se da je recimo Lords of the Fallen na neki nacin ispravio taj greh, treba da ga probam uskoro...

Assassin's Creed Unity - nisam ga igrao, ali znam da je ******, jer je ceo serijal ****** od kad se pojavio :D

to je to sto se tice mojih pickova kojih mogu trenutno da se setim, a sto se tice novina, msm da je Murdered: Soul Suspect najvise razocarao...

Poslednja izmena:
E o ovome govorim.:)
Pa drugar, narbrojao si sve igre koje drugi navode kao najbolje ove godine: Alien Isolation, Thief, This War of Mine... Uredu je da svako ima svoje ukus i svoje mišljenja ali takva mišljenja koja mogu da uvrede druge treba zadržati za sebe. Zato je ova tema besmislena, samo će izazvati svađu.:)

Znaci ako neko ima drugacije misljenje treba da cuti. E bas zbog toga postoji ovakva tema gde svako moze da iznese svoje misljenje. Ne mora sve da bude najbolje i najlepse. :)

Tema je ok. Najgora igra je fc4. Obzirom na kolicunu ulozenih para dobili smo shuttering party.

Meni fc4 nije los sem raspalog kraja bukvalno se sve raspetljalo u roku od 5-10 min.

E o ovome govorim.:)
Pa drugar, narbrojao si sve igre koje drugi navode kao najbolje ove godine: Alien Isolation, Thief, This War of Mine... Uredu je da svako ima svoje ukus i svoje mišljenja ali takva mišljenja koja mogu da uvrede druge treba zadržati za sebe. Zato je ova tema besmislena, samo će izazvati svađu.:)

I za mene je bila uvreda da su te igre pomenute na temi kao najbolje igre godine...
Svako ima svoj ukus i misljenje, apsolutno me ne zanimaju ljudi koji nemaju ni trunku samopouzdanja i karaktera, pa krenu da placu i kukaju kad vide nesto sto im se ne svidja i onda ocekuju od mene da im objasnjavam zasto imam takvo misljenje... oni nek se bolje pozabave sobom, jer se ja svakako necu baviti njima...

Najgluplje igre za koje sam cuo u 2014 jesu Combat Arms i Soldier Front. Neverovatno kako su glupe igre...

Moguce je i da je to al ovaj Combat Arms je bas za specijalce.

Edit: Combat Arms i na Thief sigurno mislis. Kakve su to gluposti nemam reci.

Combat Arms nije izašao ove godine...

Inače prilično dobra i teška online pucačina sa jakom zajednicom, ko voli.:)

mozda je covek hteo da nazove temu najveca razocarenja u odnosu na hajp

PacijenAt. Jedva čekam da vidim opis Aliena iz STRGej perspektive. Ne znam koja je najgora, ali naj razočarenje je Washed Dogs.

Trazite opis lika kojeg mrzi da cita i smatra da je tekst prevazidjen? Vi ste jos blesaviji u ovoj novoj godini :D

@STR8 ajde sve ostalo ali Dark Souls 2 medju najgorim igrama godine? :shock::shock::shock::shock::shock:
Ja bih je stavio medju najbolje igre ikada. :d

Nazad
Vrh Dno