To odavno postoji, svuda se može u Srbiji uzeti Total Tv sa netom, nisam iz Jagodine, ali ako ga ima u Smederevu ima ga i tu odavno:
ali evo par činjenica:
imaš net do 20 Mb/s (ADSL je u pitanju, nikad anije 20, koliko sam ja pratio do 18Mb/s pa na dole), TV ide preko satelita, instalacija je oko 4000 (jednokratno) , inače pretšplata je ako sklopiš ugovor na 2 godine 2430 din, na godinu dana je 2634 din, naravno TV možeš da gledaš samo na jednom televizoru ili ako imaš više televizora onda jedan kanal možeš da gledaš na svim televizorima, naravno, ako hoćeš da ti na jednom tv-u gledaš jedan kanal a neko od tvojih drugi, plaćaš mesečno digitalni prijemnik 356 din, i tako za svaki tv... što povećava pretplatu.
Uzeo sam na probu njihov D3i, ne znam šta da ti kažem ništa impresivno, jeste d aimaju neke kanale u ponudi koje Kopernikus nema (Grand tv

, BN, OBN, DM sat, ... )
naravno ako hoćeš dodatne kanale isti se dodatno plaćaju: tako npr: HBO je 397 din, Cinemax 264 din, FILMSKI PAKET (HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2, Pink Movies, Pink Film, Pink Action) je 690 din
grubom računicom bi bilo mesečno npr ugovor na 2 godine:
- mesečna pretplata sa start+plus paketom i jednim digitalnim prijemnikom= 2430 din
- npr još 1 dig prijemnik = 356 din
- HBO paket = 397
ukupno mesečno: 3183 din (pa sad ako ti pare ništa ne znače)
naravno uz sve ovo dobijaš net DO 20Mb/s - 1 Mb/s, kao D3 GO televizija u pokretu s 55 TV kanala, WiFi ruter
S tim što je bitno da znaš da SBB nema kalsičnu korisničku podršku, ako se nešto desi prijaviš kvar pa čekaš da ti se neko javi, neki ovlašćeni serviser.
Svakako kad oduzmeš i sabereš ispadnu skuplji dosta, i nemaju nikavu korisničku podršku. Kopernikus bar ovde kod mene ima stabilan net kao i TV, jedina mana mu je izbor (kvalitet) kanala, kad bi se ovaj gazda malo dozvao pameti, pa posluša malo reakcije i komentare korisnika i iskoristi ih (mesto da beži od njih), uspostavi normalnu korisničku podršku koja će da komunicira sa korisnicima, kao i poboljša TV, bila bi to dobra kablovska televizija, ovako mu je jedina zamerka loš izbor kanala, ahh koliko sam mailova i maliova samo poslao
eto druže to je neka slika toga, veruj mi da sam ispitivao sve moguće varijante i kombinacije da bih otišao od Kopernikusa