Proveri,promeni DNS
google 8.8.8.8 8.8.4.4
openDNS 208.67.222.222 208.67.220.220
Slazem se sa rzanac,sto se tice Sk i Arene cini mi se da su jedini u Srbiji koji imaju takvu ponudu sto je za svaku pohvalu,i nadam se da to nece menjati.
Problem u celoj toj prici je taj sto oni uopste namaju "ponudu" digitalne televizije. Taj digi signal koji su pustili se i dalje vodi kao "test", i gledaju ga samo korisnici koji imaju DVB-C tjunere u svojim televizorima, dok ostali koji nemaju, gledaju standardni, analogni signal, i naravno imaju/imamo samo AS1, dok ostale AS kanale nemamo. Ko zna sta ce oni da urade sa kanalima kad "neke godine" odluce da ubace u digi TV ponudu za sve... A kazem ko zna koji put u ovoj temi, jos ni STB uredjaje nisu obezbedili, ne zna se ni da li ce ih biti, koja ce cena da bude po dodatnom STB uredjaju (uopste necu da se iznenadim ako i tu budu najskuplji), itd... Tako da je svaka prica oko digi televizije suvisna... Dok to ne bude zvanicno oni mogu da pretumbaju sve zivo, i da daju ko zna kakve retardirane kanale (a da se AS paket, naravno dodatno papreno placa)... Uopste nemam neko poverenje u njih da ce da urade bilo sta pametno/korisno za svoje korisnike... Naravno, samo vodjen iskustvom, ne iz zlobe... Tako da... Ko zna sta ce sve da se izdesava...
Ima li neko da mu ne radi internet? 99% sajtova nece da otvori, samo je skype povezan...
Resenje je definitivno TV sa DVB-C tjunerom.
... da ih ja malo pohvalim. Samo kod njih sva 4 HRT kanala nisu skremblovana odnosno mogu uvek da se gledaju i tokom sportskih prenosa ili filmova. Kod bilo kojih drugih operatera to nije slucaj. Takodje mislim da samo oni imaju u ponudi i RTL HRT. Sto se sporta tice jedini su koji imaju i Arene i Sportklubove i svaka im cast na tome hvali im samo Arena 5 pa da budemo kompletni. To je za pohvalu
I ja imam isti problem kao ti.Zivim u durlanu,internet prestaje da radi oko 22:00 i pocinje da radi tek ujutru.
To mi se desava vec 3-4 dana.Zvao sam njihovu tehnicku podrsku i rekli su mi da je navodno problem sa odredjenim opsegom ip adresa i da su navodno otklonili problem.
Taj datum nema nikakve veze sa kablovskim emiterima, već se tada gasi analogni zemaljski signal, dakle, samo za one sa antenom na krovu.
To je ista prica i sa JOTEL kablovskim operaterom. Na analognom signalu je samo ARENA 1 ostale 3 su na digitalnom signalu. JOTEL taj digitalni signal emituje vec duze vreme i ko ima TV to gleda bez ikakve naknade. Resenje je definitivno TV sa DVB-C tjunerom. Pricam za Nis kako je u drugim gradovima ne znam.
Ne znam da li ste primetili, svakog 26. u mesecu na TV Best se pojavi sledeće obaveštenjce:
Pogledajte prilog 158316
Ovo samo dokazuje da je gazda domaćin čovek, i da uvek čeka zadnji momenat za izmirenje svojih obaveza.
Sve sto je ovde napisano je apsolutno tacno. Kopernikus je jedini kablovski operater koji jos uvek nema digitalnu televiziju u zvanicnoj ponudi. Mnogi kablovski operateri imaju i Arenu i Sport klub. To sto mozemo gledati besplatno Arene je zbog toga sto i dalje pustaju test signal vec vise od godinu dana, a cisto sumnjam da ce se to promeniti u skorijoj buducnosti. Kada u ponudi zvanicno bude digitalna televizija i Arene ce naplacivati bez brige, i to verovatno papreno. Imamo tu privilegiju da gledamo desetine Pinkovih sto muzickih sto filmskih kanala, a da pritom u ponudi ne postoji ni jedan kvalitetan kanal tog tipa(VH1, MTV, HBO, CINEMAX). Hrvatski RTL i HRT 3,4 pustaju zato sto su slobodni na satelitu i ne moraju nista da placaju(necu pominjati to da je RTL zabranio emitovanje programa u Srbiji). Sto se slike tice(o digitalnoj govorim, o analognoj cu nesto kasnije), sasvim je korektna, ali to je da je mnogo bolja od nekih drugih ne stoji, jer sam imao tu priliku da vidim kako sve to izgleda i na drugim operaterima. Ne pominjem to da posle slabije kise nestane pola kanala sto analognih, sto digitalnih(po pravilu skoro uvek te iste arene). Slika na analognoj televiziji koju jos uvek koristi 85 % korisnika (zbog toga sto Kopernikus i dalje ne moze da obezbedi STB uredjaje, kao i zbog toga sto nisu svi u mogucnosti da kupe televizore novije generacije, koji su izuzetno skupi za prilike u nasoj zemlji) je OCAJNA.Problem u celoj toj prici je taj sto oni uopste namaju "ponudu" digitalne televizije. Taj digi signal koji su pustili se i dalje vodi kao "test", i gledaju ga samo korisnici koji imaju DVB-C tjunere u svojim televizorima, dok ostali koji nemaju, gledaju standardni, analogni signal, i naravno imaju/imamo samo AS1, dok ostale AS kanale nemamo. Ko zna sta ce oni da urade sa kanalima kad "neke godine" odluce da ubace u digi TV ponudu za sve... A kazem ko zna koji put u ovoj temi, jos ni STB uredjaje nisu obezbedili, ne zna se ni da li ce ih biti, koja ce cena da bude po dodatnom STB uredjaju (uopste necu da se iznenadim ako i tu budu najskuplji), itd... Tako da je svaka prica oko digi televizije suvisna... Dok to ne bude zvanicno oni mogu da pretumbaju sve zivo, i da daju ko zna kakve retardirane kanale (a da se AS paket, naravno dodatno papreno placa)... Uopste nemam neko poverenje u njih da ce da urade bilo sta pametno/korisno za svoje korisnike... Naravno, samo vodjen iskustvom, ne iz zlobe... Tako da... Ko zna sta ce sve da se izdesava...
Imamo tu privilegiju da gledamo desetine Pinkovih sto muzickih sto filmskih kanala, a da pritom u ponudi ne postoji ni jedan kvalitetan kanal tog tipa(VH1, MTV, HBO, CINEMAX).
Arenu i SK imaju i Ikom, i ptt, i još barem deset kds operatera, tako da ne, nisu jedini. Jedini su samo u tomu što jedini u svetu nemaju muzičke kanale u ponudi, i da, mislim na MTV i VH1.
Ako je neko u mogucnosti nek snimi malo neku Arenu u HD da vidimo kako to izgleda kod kopernikusa.
I Sat-Trakt. I Radius Vektor. Mada Arena Sport i nije toliko zanimljiva odkad su izgubili ABA Ligu a sledece godine koliko mi se cini gube i Ligu Šampiona.
Ma ja znam da i ovo sto sam snimio nije 1080i rezolucija, nego neki upscale od sd, samo sto su ovi strucnjaci iz Jotela uspeli jos dodatno da mu srozaju kvalitet izgleda.Nije to ful hd, rezolucija je 576i nema sta da se snima, samo je malo manje mrljavo :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari