- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Ako je AOSP, jel radi Xposed framework?
100% radi. Xposed + GravityBox je kao stvoren za ovaj telefon.
Ako je AOSP, jel radi Xposed framework?
Jesi snimao otvaranje i to da ne radi zvuk?
+1 Ovo se uvek prvo radi, za svaki slučaj.Trebalo bi ga prvo rutovati, instalirati neki recovery i uraditi backup.
Drago mi je, verovatno isti problem kao i kod mene, samo drugi kinez [emoji3] ako je suditi po mom iskustvu odlično će te služiti [emoji1]E...proradio zvucnik!
@ironmanbg Da li ti za svaki dan od kako je stigao na carinu piše "Otprema"? 30., 31., 1., 2., ...?
U tom trbuhu je i preko leta ista temperatura, problem je u magacinu kod nas.I ti bi se malo zamrzao da si putovao u negrejanom trbuhu aviona na 6-10km visine u periodu najvecih mrazeva ove zime (a na tim temperaturama je ionako minus)...
Mislim da je problem u tome što su na carini dva telefona za mene (Dakele i THL). Poručeni sa različitih sajtova, u različito vreme, poslati preko različitih pošti. I kod oba se status zaglavio. Možda će misliti da su za prodaju ili šta već. Nemam ja baš sreće sa našom carinom.Stici ce, ne generisu se status otpreme uvek isto, zavisi sve od mesta gde se carini.
THL je stigao 24. na našu carinu. Za samo 8-9 dana od slanja. Sada je duže na našoj carini nego što je putovao. Videćemo. Neću da spamujem temu, samo izražavam zabrinutost. 🙂Corvus, kasno su i stigli, bas na praznike najvece, znaces valjda do utorka sta je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari