Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

i jos ovo posto vidim da se razumes u to,jer ce imati arenasport paket u okviru osnovnog paketa iptv?

capture.png

evo koliko je daleko od poslovnice mts-a

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    139.1 KB · Pregleda: 128
Narucio sam babi i dedi box 3 paket na 2 godine,e sad me zanima za koliko ce dana to stici u mts da se ta oprema podigne,jel moguce da stigne do nove godine ako je danas pusten zahtev ??

Bolje da si isao do najblize poslovnice ,pre bi uradio,ja isto kao ti preko telefona zvao da mi dodje na kucnu adresu ,ugovor ,jer vec imam adsl ,pa sam pisao box2.Danas zovem da vidim sto ne stize ,tip mi kaze ,nisu te jos ni uzeli u razmatranje ,pozovi sutra ,na moje pitanje ,da li mogu da otkazem ,da odem do poslovnice ,odgovor je ,jok.Tako da zovem ponovo sutra ,a bice to vec deveti dan ,mislim.Tako da sam se gadno izradio zato sto zbog svoje lenjosti nisam hteo da odem do njih .

Bolje da si isao do najblize poslovnice ,pre bi uradio,ja isto kao ti preko telefona zvao da mi dodje na kucnu adresu ,ugovor ,jer vec imam adsl ,pa sam pisao box2.Danas zovem da vidim sto ne stize ,tip mi kaze ,nisu te jos ni uzeli u razmatranje ,pozovi sutra ,na moje pitanje ,da li mogu da otkazem ,da odem do poslovnice ,odgovor je ,jok.Tako da zovem ponovo sutra ,a bice to vec deveti dan ,mislim.Tako da sam se gadno izradio zato sto zbog svoje lenjosti nisam hteo da odem do njih .

pa kad sam napisao narucio mislio sam otisao kod njihm,otisao sam do poslovnice ;)

Pa ako imas uslova to stize odmah ,za dan dva,osim ako nije neki krkljanac ,a jeste .

Do kraja 2015 je free,a verujem kasnije ce biti ,jer je to sada njihovo vlasnistvo.

Sutra ako se promeni situacija i procene da im je profitabilnije, sutradan će i biti ukinut Arena kao deo osnovnog paketa.
Ništa obećanje do kraja 2015 samo po sebi ne znači.
Zbog toga sam napisao da nema garancija.

Koji tv uzeti iz telekomove ponude?

Pa posto je na rate to su maltene svi. Jel ok ovaj 48" non smart samsung?

Nista spektakularno, al pitam da uzmem najbolje sto nude.

Ako trazis veliki dijagonalu non-smart nije los, mada je po meni samsung malo precenjen iako i ja sam imam samsung (do duse uzeo sam ga na nekoj akciji i tada za te pare nije mogo jeftinije full hd tv da se nadje). U sustini ako uzimas non-smart, popisi modele iz ponude koji te zanimaju i prosetaj do tehnomanije ili neke druge radnje gde ih ima izlozenih i uporedi kakvu sliku daju, onaj koji ti se najvise svidi uzmi. I racunaj da ces u telekomu platiti 5-10% skuplje nego ovako da ga uzmes, u odnosu na madjare necu ni da pominjem.

Sutra ako se promeni situacija i procene da im je profitabilnije, sutradan će i biti ukinut Arena kao deo osnovnog paketa.
Ništa obećanje do kraja 2015 samo po sebi ne znači.
Zbog toga sam napisao da nema garancija.
Upravo tako. I kod nas na Pošta netu je bilo free dve-tri godine i od pre par dana samo je AS 1 free.
Tako da si u pravu 101%. Danas je free sutra ne.

Box je samo uobjedinjen racun za vise usluga, generalno, nista dalje od toga (i limitiran izbor net/mobilnog paketa, posto samo Net10 i box mobilna tarifa su opcije). Mogu biti nezadovoljni jedino ako im je potreban jaci net, ili druga mobilna tarifa... jer inace i net obican im ne bi radio, tako da nema neke razlike. Raspitaj se za sta nisu zadovoljni - ako je do izbora, ***, to je sto je. Ali ako je do kvaliteta neta... onda verovatno i tebe potkacuje.

pitanje je da li dugorocno gledano oni planiraju da to malo unaprede ili hoce da drze ovo stanje godinama

arena je jedina stvar zbog koje imam iptv u boxu. 500 dinara me kosta i vredi svaki dinar :)

pitanje je da li dugorocno gledano oni planiraju da to malo unaprede ili hoce da drze ovo stanje godinama

Ne mogu da drze ni cele sledece godine, vec je u porodicama tipicno da svako ima svoj uredjaj i gleda nesto... primeti se da je Net10 slab tada i da samo jedan pokrene YT.
Nego ne zele da sami investiraju puno, vec da prodaju, pa neka drugi investiraju kad kupe.

Ne mogu da drze ni cele sledece godine, vec je u porodicama tipicno da svako ima svoj uredjaj i gleda nesto... primeti se da je Net10 slab tada i da samo jedan pokrene YT.
Nego ne zele da sami investiraju puno, vec da prodaju, pa neka drugi investiraju kad kupe.

mislis da je takav nacin finansiranja najpametniji i najbolji za nase uslove?

mislis da ce novog gazdu da briga za neko selo koje realno mozda ima 1000 stanovnika stotine hektara obradive zemlje i TT mrezu iz doba Mihajla Pupina?

svaka privatna firma ce uvek gledati da investira tamo gde su komercijalni servisi najisplatljiviji i gde ce moci bez mnogo muka da obrnu najvece pare

a za drustvene potrebe ih z**ole

Nisam ni rekao da ce ta sela dirati, ali ce ipak ceo Beograd pokrecti VDSLom, kako bi mogli prodati pakete duplo brze po duplo vise, pa ko voli, nek izvoli. Trenutno to nije moguce prosto u vecem delu zemlje.

Nazalost, ako Dojce Telekom kupi TS (bilo da je dogovorom, bilo da je tenderom, bilo da je stvarno tender (hahah, dobar vic, tako neceg ni u Nemackoj nema :)), ja mislim da ce kvalitet usluge biti bolji kao i osoblje, ali ce biti uveden uzasan FUP i molicemo da nam vrate ovaj "j***ni drzavni Telekom, gde se svi zaposljavaju preko veze, i niko nista ne rade" :D

Nisam ni rekao da ce ta sela dirati, ali ce ipak ceo Beograd pokrecti VDSLom, kako bi mogli prodati pakete duplo brze po duplo vise, pa ko voli, nek izvoli. Trenutno to nije moguce prosto u vecem delu zemlje.

Nazalost, ako Dojce Telekom kupi TS (bilo da je dogovorom, bilo da je tenderom, bilo da je stvarno tender (hahah, dobar vic, tako neceg ni u Nemackoj nema :)), ja mislim da ce kvalitet usluge biti bolji kao i osoblje, ali ce biti uveden uzasan FUP i molicemo da nam vrate ovaj "j***ni drzavni Telekom, gde se svi zaposljavaju preko veze, i niko nista ne rade" :D

Vi u Beograd a mi ostali da lepo pocrkamo

Dzaba smo se i radjali kad nismo u Beogradu.

Taj nacin finansiranja i investiranja je uzasno los za nas barem je to moje misljenje.

Poslednja izmena:
@dijabolik

500 dinara je razlika izmedju box4 i box3 paketa.
arena je deo iptv paketa koji bi meni bio bezvredan bez arene.
500 dinara je verovatno najniza cena za kablovsku televiziju a, po meni, taman toliko i (ne) vredi.

Koliko je samo nerealno takvo razmisljanje: "Samo da kupi neki stranac i ima ruze da cvetaju". Pa ko god da je pratio kako se u HR razvijao T-com zna da je nas Telekom poslednjih par godina bio mnogo bolji i jeftiniji. Oni su mozda polako poceli sa optikom, ali da se ne lazemo kad bi T-com kupio nas Telekom dobar deo ljudi koji sada dobijaju vdsl(van BG) bi verovatno mogla godinama samo da ga sanja , jer bi T-com gurao nove tehnologije samo tamo gde ima para. A o cenama paketa mislim da ne treba komentarisati. Jedino da je Targo nesto uradio i da su se prosirili, pa bi onda i mogli da pricamo o necemu zbog konkurencije. Jeste da ne pratim ponude provajdera u poslednjih godinu dana(od kada imam 50/2 za 1900), ali cisto sumnjam da je npr. sbb svima uveo optiku i dao ekstra brzine po neuporedivo nizim cenama od Telekoma(jer boze moj, vlasnik je stranac, pa vodjeni tom logikom ovo bi se nametnulo kao logican zakljucak).

U takve stvari mogu samo da veruju oni koji veruju u onu vec sada cuvenu recenicu koju cujemo na svakih godinu dana:"Za dve godine cemo ziveti bolje."

Poslednja izmena:
meni dali, i sad vise ne radi nego sto radi. mada i nisam na vise od 300m. ali valjda su losi kablovi. menjali su mi pre neki dan kabal od bandere do splitera ali veceras mi pukla veza i jos uvek ne radi.. ili ce menjati ceo vod do centrale ili ce smanjiti brzinu, videcemo.. :(

Nazad
Vrh Dno