Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
50/2 sunce ti, kakva drzava :d :d

Pa nije to dzabe, znaju da ce odmah neki da prave provajdera u kuci i da preprodaju :d Glavni problem drzave je narod :d

Moja telekom centrala mi max moze dati 13.5mbita, zasta placam 1900din [20/1]. Nemam SBB sprobeden do mog dela grada.

Le sigh...

Kupujem PS4 za 2-3 dana sada ako ne mrzi vas samo ukratko oko ps store sta se placa koliko, kako i zasto?
Hvala

Kupujem PS4 za 2-3 dana sada ako ne mrzi vas samo ukratko oko ps store sta se placa koliko, kako i zasto?
Hvala

Placa se playstation plus pretplata,nije obavezna ali pozeljno je imati,jer samo tako mozes igrati online. Kosta oko 20e za 3 meseca,50e godisnje,ali se visestruko isplati jer svaki mesec dobijas 2-3 igre besplatno i razne popuste. Ja licno kupujem kodove sa Kupujem prodajem,uplatim u posti i dobijem kod i to je to,mozes platiti i karticom ali u to nisam upucen kako i sta.

Onaj sa igrom koja ti se najvise svidja. 😀

Moj predlog je The Last of Us Remastered ako nisi igrao ranije na PS3. Dobijas najbolju igru prosle generacije, plus odlican MP. Ako oces nesto novo, FC4 je super.

GTA V

:d

Player Bundle je najbolji. Tri igre a tek je malo skuplji od običnog 1 game bundle-a. Ima Driveclub, Tlou i LBP3.

US, jedna pretplata prenosi se na sve naloge na konzoli.
A UK nalog cisto samo napravis "sa strane".

Ok sutra kupujem USA, posle uzimam UK.
Hvala.
Znači Amazon. com kako sam pročitao 🙂

Da, navodis Americku adresu i nasu karticu (ali ne nase podatke sem tvog imena i prezimena).

Medjutim, to bi ti pre rekao da 100% radi, ali posto su se dogadjali slucajevi da amazon povuce pare a ne dostavi kod, necu da odgovaram, imas i druge sajtove za kupovinu.

Pare nece nestati, vratice ti se na karticu za 10-20 dana, ali ipak cekas i rizikujes.

Ako si stari korisnik amazona i obavljao si kupovine, 99% problema neces imati.
Ako si nov korisnik bez kupovine, 99% da ces problema imati 😀

Salim se, ali cesce se to desava novim korisnicima, starim nikad nisam cuo.

Meni se nikad nista lose nije desilo na amazonu. Psn UK sam uzeo sa amazon.uk

Meni se nikad nista lose nije desilo na amazonu. Psn UK sam uzeo sa amazon.uk

Ja na amazonu jedared preorderovao Mass effect 3, i kasnije nađem povoljnije i otkažem taj preorder.
Kad je igra izašla bili neki problemi sa onim njihovim downloadom, ono gamefiles ili šta već, i Amazon kako bi se iskupio za grešku pošalje tri 5$ poklon koda svima pa čak i meni, iako sam otkazao preorder 😀. A tada bila neka prolećna rasprodaja, milina.

Gomila decurlije opet pokrenula DDOS napade... nemaju pametnija posla.

Ima neko far cry 4 I želju da mi udeli onaj Keys to Kyrat trial key da probam ?

Hvala lepo.

Jesam baksuz, uzmem kodove i sad ne mogu da se registrujem (sa PC na sajt).
Dokle će da traje ovaj krkljanac?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno