Šta je novo?

LG G2

Ovo je hardverski problem sigurno, nosi ga u servis...

Pa videcu da ga vratim liku koji mi je prodao. Ima jos par G2 telefona pa cu videti da li je kadar da mi zameni.
Generalno odneo bih ga u servis ali ne znam koliko ce me popravka kostati.

Hardverski problem skoro sigurno !
U prevodu ne razmišljaj - menjaj telefon .

Da, kada se rutuje stavlja se charge, kada se spaja na LG MST stavlja se LG software ... :)

Probacu root i custom rom. Pa cemo videti. Ali nije mi jasno ako je Hardver, za ne bi trebao da baguje i u rikoveriju ili kad se puni itd?..

Moram to proveriti čim stignem. :)

Zota81 - zato rekoh, moraš prvo f40, podesiti i onda možeš noviju staviti. Nema podesenja. Nisam sjedao za komp danas ali sutra pogledam moze li se srediti sta.

Sad se nesto razmisljam. Trebali bi ovi turtorijali da se stave u posebnu temu. Da se ne bi stalno ponavljali.. Npr kako se flesuje na stock, dravjveri, programi itd. Jer vidim da Danilo ponavlja iste postove skoro svima. (kako li mu ne dosadi :D)

Sad se nesto razmisljam. Trebali bi ovi turtorijali da se stave u posebnu temu. Da se ne bi stalno ponavljali.. Npr kako se flesuje na stock, dravjveri, programi itd. Jer vidim da Danilo ponavlja iste postove skoro svima. (kako li mu ne dosadi :D)
Mislim da bi novajlije trebale samo da malo (vise) koriste opciju pretrage ove teme :)

Da to je okej, ali opet. Treba naci post i prekopirati ga kad se nesto objasnjava.. To je malo umarajuce.
Zato mislim da se takve stvar idrze na 1 mestu, u podforumima. I onda kad nesto zatreba samo copy paste taj podforum i to je to.

Mozda da se drze na 1. strani? ;)
Off, ali slikano upravo sa G2
59c97ae748ad00aeb1cd17e35f5c6398.jpg

Daj full rezoluciju.

930 dinara me kostalo pojacalo :D Marantz dobio od ujaka i imao zvucnike od linije. Zato mi i treba kamera na fonu, upalim i fotkam. Ne ne znam ni ja sta.

Ja sam na g3 romu 2.1 sta treba da uradim i da li treba? Pratio sam sta se pise ovde, ali nisam pohvatao. Sta dobijam tim fixem na ovom romu.

Ja kada sam instalirao juce taj Cloudy G3 2.1 i upalio kameru uplasio sam se koliko je losa. Onda sam shvatio da treba fix. Ali ja sam nasao neki xbebedov XCam LG_5.2.4.apk poslednji, pa onda nasao i podesavanja za njega i sada je super...

I pretpostavio sam :D
Ja sam na stocku stavio onaj stari 3.2. Je l' to to, samo novija verzija?
Ma da ista stvar samo ima drajvere za g3 rom. I ja sam trenutno na 20h, sad cu rutovati, ubacim jos adaway, greenify, bbs, i 3.2fix i da čekam lizalicu za nas g2 :)

I ja sam na debloat-ovanom 20h, stavio sam messenger za sms novi kao na lolipopu i google tastaturu, 3.2fix i cekam da se lizalica unormali, a kako vidim morace bender da uzme stvari u svoje ruke :D

Nazad
Vrh Dno