Šta je novo?

LG G2

E ovako, uspeo sam nekako da vratim recovery.. Nemam pojma kako sad imam TWRP i flesnuo sam Prvo CM12 pa kasnije Slimkat. I opet isti problemi.. Kamera ni da cuje. A i u radu zabode. Opet kad karticu ubacim baguje.
Fora je u tome sto je telefon polovan i nemam garanciju, a i ne znam koliko bi me popravka kostala. Inace Ekran je brutalan, a i ako je baterija isto tako dobra kao sto svi pricaju ne bih telefon da menjam.
Inace imei na kutiji koju sam dobio i imei u telefonu nisu isti. Ali kad oba unesem u polje na sajtu http://lg-firmware-rom.com/ ista verzija ispadne. Tako da se trenutno skida, pa cu je flesnuti i probati da li radi.
Inace sam napisao mail LG-u pa cu videti sta ce mi odgovoriti, ako mi odgovore uopste za vikend.
Ako imate sajt nekog ovlascenog servisa za LG telefone dajte link pa cu i njih nazvati ako rade sutra.

Može sve da se vrati u fabričko stanje za razliku od Samsunga ...
Nikakav servis i bacanje para, samo pitaj ovde u temi i sve će biti sređeno ;)

Kod:
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=[B][COLOR="#FF0000"]Ovde_Ukucaj_Tvoj_IMEI_Sa_Telefona_i_Poseti_Link[/COLOR][/B]

Ukucaš IMEI i posetiš link, kopiraj samo posle ovde u temi tvoj sufiks, i skini KDZ sa stranice ...

npr moj je bio <suffix>A6WTBK</suffix>

Posle samo sa http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 programom flešuješ taj KDZ i to je to ;)

Evo sufuksa ako sam dobro skontao..

<suffix>ASEABK</suffix>

E ovako, uspeo sam nekako da vratim recovery.. Nemam pojma kako sad imam TWRP i flesnuo sam Prvo CM12 pa kasnije Slimkat. I opet isti problemi.. Kamera ni da cuje. A i u radu zabode. Opet kad karticu ubacim baguje.
Fora je u tome sto je telefon polovan i nemam garanciju, a i ne znam koliko bi me popravka kostala. Inace Ekran je brutalan, a i ako je baterija isto tako dobra kao sto svi pricaju ne bih telefon da menjam.
Inace imei na kutiji koju sam dobio i imei u telefonu nisu isti. Ali kad oba unesem u polje na sajtu http://lg-firmware-rom.com/ ista verzija ispadne. Tako da se trenutno skida, pa cu je flesnuti i probati da li radi.
Inace sam napisao mail LG-u pa cu videti sta ce mi odgovoriti, ako mi odgovore uopste za vikend.
Ako imate sajt nekog ovlascenog servisa za LG telefone dajte link pa cu i njih nazvati ako rade sutra.

sacekaj-prvo probaj taj kdz pa onda trazi uzrok ako ga budes imao
sufix ti govori za koje je trziste tvoj telefon

Poslednja izmena:
Shanac editovao sam post na prethodnoj strani, sada je kompletan ...

ASEABK - Singapur, crne boje ...

Poslednja izmena:
Imao sam vec jedan takav telefon gde nisam mogao izbrisati vreme odlaska u dzamiju sa njega.. Pa me je Alarm stalno cimao.

Nego: LG MST ne prepoznaje telefon.. Pojavi su My Computer-u ali ga ovaj ne vidi :/

Hmmm.. Nema Lg software u Slim Rom-u.. Samo media. Probacu u Dowload modu..
Instalirao sam drajvere jos juce jer se bakcem sa ovim..

Poslednja izmena:
Samo čitaj ovo gore, nebitno koji rom imaš.
Odradi KDZ prvo ... pa ćeš posle imati lg software

Odradio kdz, sad ga prepoznao. Namestio Singapur, i Engleski i sad skida nesto 1693Mb.
Hahahah na svoju ruku sam uzeo prvo kdz da radim :D
Tek sad videh post :D

Uspelo ovo ili ne vi od mene imate Pivo ili sta vec pijete!
Prijatno se osecam kad su ljudi kadri da pomognu iako sam prvi put na ovom delu foruma :)
Tako da ako nam se putevi ukrste ili dodjete na Jug javite se ;)

Mi smo druze uvek tu i uvek se neko javi. Ako moram tako da kazen za meni su bender_007 i Danilo bog i batina ostali nemoj te me pogresno svatiti ali ljudi znaju pa to ti je :) :) :)

Poslednja izmena:
Drugari, desilo mi se juče da sam pozvao drugara i da ga nisam čuo, a da on mene jeste, tj. čuo sam ga na sekund ali mi se prekinulo kao da nisam imao mreže, a bio sam u centru grada. To se za sada desilo samo juče. Mislim da sam negde pročitao da se to dešavalo i drugima. O čemu se tu radi? Imam li razloga za brigu?

Poslednja izmena:
Drugari, desilo mi se juče da sam pozvao drugara i da ga nisam čuo, a da on mene jeste, tj. čuo sam ga na sekund ali mi se prekinulo kao da nisam imao mreže, a bio sam u centru grada. To se za sada desilo samo juče. Mislim da sam negde pročitao da se to dešavalo i drugima. O čemu se tu radi? Imam li razloga za brigu?
Jel ri mozda pokisao tel ili da si ga sa necim polio?

Možda ga je par kapi pokvasilo pre neki dan kad je padala kiša, ali nisam kuckao romane i da mi se slivalo niz ekran. A što se tiče polivanja vodom, to mi se za 11-12 godina još nije desilo. Čuvam telefone kao zlato.

Duze ovo cudo je osetljiv i na jednu kap ja sam bar doziveo ali sam inao srecw pa nisam menjao ceo difitazer vec mi covek iz srvisa iz mog grafa odradio posao za 1500 din za 24h sad mogu da drzim tel. Kako hocu sve me cuju i ja njih kao da su pored mene :)

Ok, videh ja šta je digitizer, ali šta si ti uradio sa fonom, pa si morao da menjaš digitizer? Meni niti je ispao fon, niti sam ga polivao. Ako fon ne može tri kapi da podnese, a pri tom ima samo jednu rupicu, e onda je...i ga! Džabe im tolike pare.

Ok, videh ja šta je digitizer, ali šta si ti uradio sa fonom, pa si morao da menjaš digitizer? Meni niti je ispao fon, niti sam ga polivao. Ako fon ne može tri kapi da podnese, a pri tom ima samo jednu rupicu, e onda je...i ga! Džabe im tolike pare.
Nisam ni menjao sto sam imao srece vise nego pameti pa covek iz sevisa uzeo 1500 din i sve sredio.

Ok, ali za šta ti je uzeo 1500 RSD? Šta ti se desilo? Koja je bila dijagnoza?

A šta ti je rekao majstor, da je to od vlage? I je l' ti se to dešavalo samo od sebe ili si ga roknuo o beton, polivao vodom, pivom i sl?

Poslednja izmena:
Vrh Dno