Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Ma ova prevarantska firma treba da propadne. Od sledeće nedelje im šaljem sve moguće inspekcije, pa ćemo da vidimo...

@Johnny_z11 Tako je, prelepo objasnjeno, tako sam i mislio :)

Vidim nije pokrenuta diskusija o tome, ali u Smederevu na kanalu C 39 / 615.25 od pre 2 meseca imamo i radio stanicu - u pitanju je "Radio Moravac". Slika je crna kao da je tv ugasen bez ikakvog obavestenja. :,,::,,::,,: Kakva je situacija u ostalim gradovima?:type:

Vidim nije pokrenuta diskusija o tome, ali u Smederevu na kanalu C 39 / 615.25 od pre 2 meseca imamo i radio stanicu - u pitanju je "Radio Moravac". Slika je crna kao da je tv ugasen bez ikakvog obavestenja. :,,::,,::,,: Kakva je situacija u ostalim gradovima?:type:

Vidim nije pokrenuta diskusija o tome, ali na analognoj u Smederevu na kanalu C 39 / 615.25 od pre 2 meseca imamo i radio stanicu - u pitanju je "Radio Moravac". Slika je crna kao da je tv ugasen bez ikakvog obavestenja. Kakva je situacija u ostalim gradovima?

Johnny_z11 Tako je, prelepo objasnjeno, tako sam i mislio :)

Vidim nije pokrenuta diskusija o tome, ali na analognoj u Smederevu na kanalu C 39 / 615.25 od pre 2 meseca imamo i radio stanicu - u pitanju je "Radio Moravac". Slika je crna kao da je tv ugasen bez ikakvog obavestenja. Kakva je situacija u ostalim gradovima?

Vidim nije pokrenuta diskusija o tome, ali na analognoj u Smederevu na kanalu C 39 (615.25) od pre 2 meseca imamo i radio stanicu - u pitanju je "Radio Moravac". Slika je crna kao da je tv ugasen bez ikakvog obavestenja. Kakva je situacija u ostalim gradovima?

Kao što reče kolega, moraju da ti daju ruter bez obzira da li si novi ili stari korisnik, to je u stvari promocija koja traje do Nove Godine.

****š kablovsku koja nema Nacionalnu Geografiju, MTV i VH1.

Opet stativa,zamalo da puste sport klubove i foxove kanale u digitalnoj ponudi.

Pa lepo su objasnili ljudi iz firme koja je vlasnik FOX kanala za Srbiju, da je Kopernikus, na SVOJU inicijativu RASKINUO ugovor sa njima i prekinuo distribuciju svih njihovih programa. Tako je jedan član napisao ovde, odmah sledeci dan kada su ti kanali i nestali sa TV ekrana. Pozz

Da li taj Radio Moravac emituje na frekvenciji nekadašnje TV Laki (o kojoj je bilo dosta rasprave na pokojnom Kopernikusovom forumu) ?

Da li taj Radio Moravac emituje na frekvenciji nekadašnje TV Laki (o kojoj je bilo dosta rasprave na pokojnom Kopernikusovom forumu) ?

Da da, cuvena "Laki" Televizija koja je bila dve godine u sistemu sa teskim smetnjama i nemoguce je bilo gledati dok se nisu setili da je zamene.:laugh:

Zamena je u savršenom skladu sa reputacijom kablovskog operatera.

Kao novogodišnje iznenađenje mogli bi da izbace i Discaverijeve kanale i Sport Klubove, a da ubace još neki pink kanal, na primer Pink Style, Pink Extra, Pink Plus, Pink Zabava... Da se kompletira doživljaj.

Poslednja izmena:
Zna li neko da li biti foxsivi kanala ja sam juce zvao u BG i rekose da do 24-tog da budu foxsovi sport klubovi na digitalnoj ako neko zna slicno neka javi pozdrav

Meni je isto operater rekao da će Foksovi kanali sigurno biti vraćeni ali nije bio siguran za datum. Rekao je da će ih biti i u analognoj i u digitalnoj ponudi.
Pitao sam za vraćanje kanala MTV i VH-1 i rečeno mi je da nema informacija ali da će moje sugestije biti prosleđene.

Gospodin direktor ne haje uopšte za naše sugestije. Moja sugestija za MTV i VH1 mu je preneta nekoliko puta u toku prošle godine.

Kao da mu tražimo da ubaci u osnovnu ponudu HBO, HBO Comedy HD... Drugi operateri i uvode polako i HBO i Cinemax i HD kanale, a mi šta smo dobili: Radio Moravac! Sad samo jedno kolce da opletemo...

Poslednja izmena:
Zna li neko da li biti foxsivi kanala ja sam juce zvao u BG i rekose da do 24-tog da budu foxsovi sport klubovi na digitalnoj ako neko zna slicno neka javi pozdrav

Nema nista od toga, a i ako se kojim cudom desi da vrate Fox i Sport Klub u digitalnu ponudu to nije nista spektakularno, vec je to nesto sto drugi operateri imaju vec nekoliko godina, a intelektualne gromade iz Zlopernikusa to koriste za zamazivanje ociju i eventualno poskupljenje ktv(koja je vec najskuplja u Srbiji), o kvalitetu i izboru kanala ne pricaju, vec jedno 4 godine u analognoj ponudi koju vecina njihovih korisnika i dalje gleda(njihovom zaslugom) nije bilo dodavanja kanala, s tim sto vec 2 godine ne mozemo da gledamo VH i MTV sada su izbacili Fox, sto prakticno znaci da nema kvalitetnog kanala(ne racunam sportske, jer sport klub ima svaki kablovski operater), o HBO Cinemax i ostalim filmskim kanalima necu ni pisati, misle da to mogu da zamene jadnim Pinkovim kanalima, na kojima se vrte novi niskobudzetni filmovi i poneki klasik star 20 i vise godina, to je realnost ! Stvarno ne znam sta mozemo ocekivati, ali ne znam ni kako ce im digitalna televizija funkcionisati, cisto sumnjam da su obezbedili STB uredjaje za sve korisnike, verovatno cemo morati da ih placamo iz svog dzepa(sto je veliki problem za one koji imaju 2 i vise televizora(vecina korisnika)), a ne verujem ni da ce moci da se uzme samo kartica koja ide u ci+ modul direktno u televizor(upuceni znaju o cemu je rec), ne znam kakvo je stanje kod vas ali digitalni kanali povremeno nestaju( pogotovo uvece i kada pada kisa, najcesce Arene koje ce uskoro naplacivati naravno). Toliko nadam se da ce ubrzo nesto promeniti sto se tice ponude, ako se to ne desi moracu da nadjem alternativu, raspitao sam se kod SBB-partner firme koja radi ovde u mom gradu, kazu da postoji mogucnost televizije i interneta 8/8 mb/s preko satelita, videcu o cemu je rec. Za sada toliko...

Super, ma sjajno ako se slucajno prevare i ubace Sportklubove i FOX u digitalnu ponudu. Ali poznavajuci ih CISTO SUMNJAM!!!

Ma ljudi o čemu vi, i dalje verujete svakakvim lažima koje se vrte is KC-a? Najskuplji operater u Srbiji NEMA Nacionalnu geografiju u svojoj ponudi, niti ostale kanale iz FOX produkcije, niti MTV kanale, o čemu mi pričamo dalje? I neko još uvek veruje ovim dokazanim lažovima i prevarantima?

Cisto da podelim sa vama brzinu mog neta.
3990131798.png
Inace imam 20mb/s a gledajte kako ovo radi, znaci zalosno. A nije prvi put. Jos treba dodati da im podrsna ne postoji, a i kada dodju momci da pogledaju u cemu je problem moram ja njih da ucim nijhocom poslu posto pojma nemaju. KRAJNJE BEDNA KOMPANIJA

Ni internet im nije ono sto je nekada bio. Svake noci, vec skoro mesec dana radi uzasno lose. Evo kako je veceras:

Kada pozovem korisnicki servis, kazu da je sve u redu sa mojim signalom i da problem nije do njih, vec je sigurno do mog kompa. E pa dragi moji Kopernikuse, NIJE problem do mog kompa, vec do VASE uzasno lose mreze ili do previse slabog linka.

Nazad
Vrh Dno