desp
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 24.12.2002
- Poena
- 1,025
Mozes od korisnickog servisa da trazis da ti se aktivira da kad pozivas brojeve dobijas govornu info da si pozvao broj koji je prenet u drugu mrezu.
Ukoliko ste mt:s prepaid korisnik i ne možete da zamislite dan bez Facebook i Twitter novosti i dopisivanja , sada imate priliku da ovim društvenim mrežama pristupate potpuno besplatno i to do kraja 2015. godine.
Dovoljno je samo da do 31. januara 2015, u toku jednog dana dopunite svoj prepaid kredit u ukupnom iznosu od 200 dinara ili više i moći ćete besplatno da pristupate Facebook i Twitter stranicama, kao i aplikaciji Facebook Messenger i to do 31. decembra 2015. godine.
Ništa mi nije jasno. Obe su uplatile po 500rsd istog dana, 26.12. Pogledaj sada šta piše za jedan broj, a za drugi totalno drugačije - nema MB, datum je OK (ovde nije), nema ovog u mreži (btw, kakav je ovo datum 09.12?) [emoji15]
![]()
Ja mislim da je ovo sto sam prvo rekao i ti pominjes - aktivirana druga promocija (ne znaci da su one aktivirale, nego da je VIP, kako kazes "oteo").
sazeti listing, gde se vidi broj odlaznih i dolaznih poziva, kolicina minuta, SMS zasebno..
moja cerkica ima prepaid i nema problema , svake nedelje nesto dopuni i cena uvek ista
Bilo bi dobro da ubace prazničnu u ovaj "Pričaj sa svima" shit.Ima Vip Za Sve samo se zove Pričaj Sa Svima - http://www.vipmobile.rs/privatni/vip-prepaid/aktuelna-prepaid-promocija.2867.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari