D
Deleted member 2563
Guest
A zasto ti ne pada na pamet? Meni je oduvek uključen i ne vidim problem. Baterija drži od kad krenem na posao do uvece dok ne legnem oko 23-24h i ujutru ispocetka... Ne vidim sta gubim...
Ja uvek drzim ukljucenim 3g, i ne jede mi bateriju, ne vidim razlog sto ti ne pada na pamet da ga drzis ukljucenim?
A zasto ti ne pada na pamet? Meni je oduvek uključen i ne vidim problem. Baterija drži od kad krenem na posao do uvece dok ne legnem oko 23-24h i ujutru ispocetka... Ne vidim sta gubim...
Drzao bih i ja 3G stalno ukljucen kad bi baterija mogla izgurati od ujutro do 22-23h. S' obzirom da mi tel sluzi za posao i ne mogu ga puniti do navece, 3G mora na off, jer u protivnom tel se gasi oko 17-18h zbog potrosene baterije.
Da su ubacili bateriju 6+ u 6, prvi bih kupio tel.
Ne znam da li ste primetili (ja sam tek sad) ali radi diktiranje na srpskom (hrvatskom) jeziku u porukama. Keyboard treba da bude na hrvatskom jeziku i radi bez problema, sa sve kukicama.
Čak radi i "razmak" i "nov red".Interesting
![]()
Ne znam, ja jedino što nemam nemam puno razgovora, sve drugo mi je ukljuceno location, 3g, push email na exchange i gmail, backround za whatsup, twittter, bluetooth mi je povezan na auto direkt i tako slusam ziku u kolima i to gura lagano daleko je od praznog oko ponoci kad legnem. Ko puno baš razgovara možda je drugacije zaista, kažem ja telefon najmanje za sam razgovor koristim verovatno je u tome trik. Poslovno za razgovor imamo Lumie i to me vadi...
u pitanju je manji apdejt, sve radi kako trebaJavljajte kada instalirate 8.1.2 kako se pona[a (da ne donosi neki bag or something) pa da i mi obazriviji instaliramo.
Ne znam da li ste primetili (ja sam tek sad) ali radi diktiranje na srpskom (hrvatskom) jeziku u porukama. Keyboard treba da bude na hrvatskom jeziku i radi bez problema, sa sve kukicama.
Čak radi i "razmak" i "nov red".Interesting
![]()
Pa recimo zato što može da bude besplatno umesto da plaćaš 100 dinara za minut ako je taj neko dalekoНе знам што бих диктирао СМС умјесто да назовем неког :Д
z je gore na tastaturi,tako da sam batalio
Koliko vam traje baterija na ip6 u odnosu na 5s? Ako je neko imao oba telefona i sa otprilike istim korišćenjem.
Pitam jer sam na 5s imao velikih problema sa baterijom. U 7 ga skinem sa punjača, pa oko 15-16 mora ponovo i onda opet oko ponoći moli da ga napunim.
Nisam od onih koji igraju igrice, koristim ga pre svega za priču, mejl, tekstove, malo društvene mreže, dopisivanje viber/whatsapp/Skype i po koju sliku.
Od 6 me odbija/brine samo baterija, a od 6+ dimenzije.
Hvala na odgovorima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari