Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Alo, turci... Na S5 nema NONE... Ima samo priority settings čak u sound meniju i tu su podešavanja... Užas.

6ba373f142ad1806bd62bf8c348699ed.jpg

Grrr ubi ovo bijelo, nema silent (?) par stvari jedva radi, valjda ce brzo neki update. Preporuka za sada ne ubacivati

@VexMunja, si provalio? Sada ću okačiti SS.
Sve
1.jpg

Prioritet
2.jpg

Nijedan
3.jpg

Poslednja izmena:
Zahvalite se Google-u što su izbacili silent. Nije Samsung kriv. Google se pravio pametan, misle da ljudi ne koriste silent.

A u slucaju da ne odradim backup i samo flesujem 5.0 da li sva podesavanja i podaci ostaju kao sto su bili samo sa novim Firmwareom ili ce prilikom flesovanja on da ih obrise ?

Nece da brise, ali je veoma moguce da ce da udje u bootloop dok ne odradis factory reset

To mi se apsolutno ne isplati jer ako odradim factory reset posle necu moci da odradim restore aplikacija preko Titaniuma jer ce nestati root :/

Moram da te pitam, kakve aplikacije? Sa marketa? Njih će sam povući. Na kraju onih početnih podešavanja imaš da uneseš samsung acc, pa u okviru njega i da uradi resore aplikacija sms i koječega. Tako da si miran. Jedino ako imaš aplikacije iz alternativno izvora, njih neće bekapovati.
A i zašto mora bas titanium? Imaš aplikaciju koja se zove Super Backup Pro, bekapuje sve što i titanium a ne traži rut.

Kako to misliš možda?
Pa normalno da neće imati više rutovan telefon. Mislio sam da se neke osnovne stvari podrazumevaju.
Elem, suština je da ti ne treba rut kako bi uradio restore aplikacija. Gore sam ti rekao i kako.

Ne ostaje root posle ubacivanja v5, aman bre.

Root Galaxy S5 SM-G900F on Android 5.0 Lollipop and Install TWRP Recovery:
http://www.droidviews.com/root-galaxy-s5-sm-g900f-on-android-5-0-lollipop-and-install-twrp-recovery/

Zahvalite se Google-u što su izbacili silent. Nije Samsung kriv. Google se pravio pametan, misle da ljudi ne koriste silent.
Google je pokušao nešto, kao što je prioritet opcija. Mogu da te dobiju samo brojevi koje si označio, favoriti... dok za ostale ne zvoni. Ubacli neku funkciju više, ali je i napravio koji klik više kada hoćeš sve da ugasiš. Srećom, samsung okrenem na displej i sva zvona ugasi, kada se podigne i ima novih obaveštenja on zavibrira da te obavesti (ne moram ni da pogledam u ekran).

Kako to misliš možda?
Pa normalno da neće imati više rutovan telefon. Mislio sam da se neke osnovne stvari podrazumevaju.
Elem, suština je da ti ne treba rut kako bi uradio restore aplikacija. Gore sam ti rekao i kako.
A podaci?

Na kakve podatke misliš @vojkan? One u aplikacija ne možeš sačuvati na ovaj način.

Na te :)
Zato ljudima i treba titanium

Google je pokušao nešto, kao što je prioritet opcija. Mogu da te dobiju samo brojevi koje si označio, favoriti... dok za ostale ne zvoni. Ubacli neku funkciju više, ali je i napravio koji klik više kada hoćeš sve da ugasiš. Srećom, samsung okrenem na displej i sva zvona ugasi, kada se podigne i ima novih obaveštenja on zavibrira da te obavesti (ne moram ni da pogledam u ekran).

Ma znam sta su uradili, ali glupo je to sto su napravili, menjaju koncepciju zvona koja traje decenijama...

@VexMunja, si provalio?

Sad jesam :D

Ali opet kontam da nema klasican fuckin' SILENT, znači hoću, kao sto Djilkosh kaze, kao u zadnje 2 decenije, da mi budu isključene sve notifikacije OSIM alarma i NIŠTA i NIKO više. Kad spavam nema nikakvih prioriteta, prioritet sam samo JA! :) Kakvi de-bili...

To je google smislio, ***. Možeš da ostaviš samo alarme, sve ostalo je ugašeno, imaš podešavanja:
797ae6504e6b2dfe43a3f52a7ba91b21.jpg

Inače, za sada sam zadovoljan sa lizalicom.

Jel moguce na s5 resetovati knox brojac ili se posle roota i i stalirana roma gubi garancija?

Knox nije moguce resetovati, niti je ikada bilo moguce. Jednom kad okine tu je kraj ;)
Bilo je nekih pokusaja, ali mislim da se nista nije uradilo po tom pitanju.

Na 4.4.2 je postojala varijanta da se rutuje ali da knox ostane 0x0, za Lizalicu nisam ni gledao.
A zasto bi uopste dizao na 5.0 pa onda menjao? Ne razumem bas najbolje.

Nazad
Vrh Dno