Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2015

Ako igrate MyClub, možete naići na lika sa klubom FK PALILULAC NIŠ (Atletiko Madrid) sa nickom rebu_018.

Razbijao sam ga 2-0 već u 25. minutu i majstor se diskonektuje tako da se meni piše poraz!
Pomislio sam da je slučajno, Konami nešto zeznuo, a onda pogledam njegovu statistiku i lik ima jedno 80% pobeda, kao odvaljuje.
A ja čak i nisam neki kompetetivni igrač.

Svaka čast poštenim igračima.

Poslednja izmena:
Molim moderatore da izbrišu poslednju poruku, čovek se javio, moguće je da nije do njega.

Izašlo nekakvih pečeva.. za ovo, za ono. Hajde opet da probam. Nisam hejter. Ima nekih cak promjene malo i u interaktivnost.

No ona najbolnija stvar i dalje stoji. Igraci jednostavno rade svoje pa svoje. Ne mjerim koliko im treba od pritiska moga dugmeta, neka im bude, vec gledam koliko im treba vremena da reaguju od pojave onog "power bara" ..i dalje oni prave potez viska. I to ne samo u punom trku... da kazes treba im vremena, vec stoje, zakoraci jednom vise, napravi neki fol sve nesto na svoju ruku.. naravno, u konačnici zezne sta sam htio.

Ali ovako nesto je rezultat svega toga, u jednom napadu dva puta on faila da reaguje na prvu:

https://www.youtube.com/watch?v=jmhHj7Tt35c&feature=youtu.be&hd=1

Ovo naravno nije samo jednom.

A za ovako nesto ne postoji tolerancija:

https://www.youtube.com/watch?v=pT-2ar15C4s&feature=youtu.be&hd=1

Pobjedio sam na onoj predzadnjoj tezini, prije super star ili kako se vec zove 2:0 po 15min. Nije problem da l ije pobjeda ili ne.

Tu su i dalje one stvari sto sam prije spominjao pa da se ne ponavljam. Neka stoji instalirana, mozda se pojavi neki uber giga mega custom patch. Ali sumnjam.

Poslednja izmena:
Ljudi, da li vi verujete da nisam odigrao ni jednu, bukvalno NI JEDNU JEDINU utakmicu online od kada sam instalirao igru?
Do sada sam sigurno potrosio 24h ukupno pokusavajuci da igram ali bezuspesno.

Idite na EVO WEB forum i probajte yair-ov i Nesin gameplay patch. Ja probao Nesin i malo je bolje.

Sta je bolje kod Nesinog patcha ? Ja vise ne palio igru dok ne poprave reakcije na komande. By the way, igrao sma nekoliko utakmica sa Nesinim pečom i nisam primjetio poboljšanja.

Meni nije jasno zašto uopšte igrate igru ako ste razočarani istom, posebno mislim na PES kada postoji FIFA, ili obratno.
Stvarno ima nekih fejlova i uvek ih je bilo, to daje neku draž takođe.
Čak i kada bi u praksi igra mogla da se napravi tako da se gameplay dotera do savršenstva, siguran sam da ne bi to uradili jer šta bi onda sledeće godine izbacili?

^ DLC. Oproban recept.

ja je igram jer nema leka za fifu a takodje se pridruzujem misljenju da je smece. sporo, tromo. trenutno me izludjuje kad vodim loptu pa zavrnem a on umesto da nastavi nag uzi se i krene da gradi loptu ko da igram basket!!! ma sve neke gluposti. online ne mogu da ubodem mec po 5 minuta.

E sad se setih; sve me ovo podseca kao da gledam Jelen super extra ligu

Poslednja izmena:
Cekaj, svi kojima je tromo, su probali brzinu na +1, ili vam to nikako nije palo na pamet? I meni je na 0 uzas, na +1 vrh.

Meni je na -1 i nije mi tromo. :p

Ima li neko problem sa savegame fajlom? Krenuo Master ligu par tekmi pre 2 dana, snimio i sad nema nista da se ucita. stoji fajl za editovanje menadzera. Sta raditi?

Verovatno ispočetka, sreća pa je samo par utakmica.
Ja takvih problema nisam imao

Super Mario, kakav prijem, morao sam da snimim :)

Igram PES od šestice, stim što sam preskočio 2014. Što znači da sam neke dve godine peglao 2013-u.
PES 15 mi se pored svih propusta generalno sviđa, ali mi igranje odbrane predstavlja priličan problem. Protivničkim igračima je često skoro nemoguće bez faula uzeti loptu, a neretko se dešava da tackle promašuje loptu.
Sasvim sigurno nešto ne igram dobro, ali u odnosu na 2013 - igranje odbrane znatno promenjeno.

Tražio sam youtubu ali nikako da nađem neki ok tutorial - da li imate preporuku gde bih mogao da pogledam/pročitam savete za odbranu?

Igranjem s burazerom i jos par drugara, nista nije promenjeno, i dalje svi oduzimamo na X..

Protiv kompa je druga prica, nema sanse da mu uzmem loptu, sreca pa igram samo sa zivim protivnicima..

Inace isto kao i ti, preskocio 2014, ovo je verovatno najbolji pes do sad, pa i od mitoloske sestice..

Poslednja izmena:
Ne vredjajte pes 5 i 6 ako vam je zivot mio. :D

Oduzimajte loptu oko vaseg kaznenog tako sto pored standardnog drzanja X non stop, pristisnite u blizini protivnika sa loptom L2 i onda ponovite jos par puta X dok je taster L2 pritisnut. Jeste zahebano, ali kad naviknete, opusteno uzimate loptu i kompu, a o zivim protivnicima da ne govorimo.

Igram igru vec para dana pa da napisem utiske. Kao prvo mnogo je bolji od 14-tice. Brzinu sam odma stavio na +1 jer je na 0 ne igrivo. Igram bez pecurkica na Logitech Precision gamepadu brat koristi kineza sa pecurkicama ali ga opet dobijem *** bolji sam :).

Miky hvala na objasnjenu za oduzimanje lopte sad ce mi biti jos lakse pogotovo protiv kompa kom je nemoguce uzeti loptu.

Igraci pri brzom trcanju mnogo sporo reaguju sto je i realno a i kad brzo trcim direkt na protivnickog igraca oduzima mi loptu na keca. Tako da uglavnom igram bez sprinta sem u utrcavanju u prazan prostor i jos par situacija.

Grafika je njesra tj nije nikakav nextgen vec ono klasika mozda cak i slabija od 14 ali ima par stvari koje mi se svidjaju. A to su teren koji se unistava igranjem takodje se i dresovi prljaju zastavica se vijori ima dosta navijaca i lepo su uradjeni. A nesto sto mrzim je onaj celavi sudija ono malo mi glupo svaku tekmu isti sudija.

Igru svakoko treba probati i odigrati. :)

svaki sudija i jeste celav :d

Sta je najbolje od grafickih modova, ako ih neko i koristi uopste?

Koji patch preporucujete, cisto zbog imena/dresova? Vidim neki PES-PATCH.com 2015 v0.2, valjda je ok?

Poslednja izmena:
Instaliraj Pesgalaxy com 2015 patch 2.0, trebalo bi da je kompletniji.

Hvala skidam taj. Onaj PES-PATCH.com 2015 v0.2 nisam ni uspeo da namestim.

Poz, ja igram online, ali cesto pucaju konekcije pa je to ujedno i jedini nacin da upisem pobedu...Borim se sa komandama odlepicu, jer sam od nedavno nabavio neki pad sa pecurkama...Najneverovatnije od svega je to sto nema nigde linijskog sudije a nema ni opcije da ga ukljucis...jednostavno su zaboravili Tragedije :) Inache, komentatori isti, bagovi sa offsajdima isti, gameplay sve gori i gori. Krajnji zakljucak je da od sledece sezone investiram u FIFU i kraj...zz

Nazad
Vrh Dno