Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze li jos neko da postavi podesavanja za 7950 karte, u pitanju su msi (djubre serija) ubise me hw erori...

--shaders 1792 --thread-concurrency 16384 --intensity 15 -g 1 -w 256 --gpu-memclock 1350 --gpu-engine 880 --lookup-gap 2 --temp-target 78 --auto-fan

Malo kasnim ali izvoli...0 HW

Pa očigledno si negde napravio grešku u koracima. Pretpostavljam da su ti banovani nalozi sa različitih IP adresa gde si imao naloge bez demo-a?

Nema sta da pretpostavljas, vec sam napisao da je tako.
Svi nalozi bez demoa su blokirani.

Sta sam radio:
- svaki nalog je referal prethodnom
- uvek sam pristupao iz istog browsera na jedan set naloga uz promenu ip adrese za svaki sledeci set od 4 naloga
- za svaki set od cetiri naloga isplata je isla na jednu posebnu doge adresu

Pre dva dana mi je banovan jedan set naloga iz nekog razloga i na taj nalog sam danas kupio demo za svaki od cetiri naloga i oni rade bez problema.

I ponovo da napisem, nalozi nisu banovani nego blokirani, nemam vise pristup njima, ne mogu da ih verifikujem tj. da kupim demo za njih.

evo vam moj bat, na dosta 280x i 7950 kida kako kopa, 900/1500mhz grafe, preko 300khash po nalogu

color 70
cgminer -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u xxxxxxxxxxx -p 12345 --scrypt --thread-concurrency 16384 -I 19 -g 1 -w 256 --lookup-gap 2

legne brzo, odmah posle prve konfirmacije je gotovo, mozda 5-10 min, ne vishe.

ja sam svojom greskom s**** naloge.+sam za svaki nalog sa iste ip isao preko drugog pretrazivaca mozila,chrome,ie,opera

Nema sta da pretpostavljas, vec sam napisao da je tako.
Svi nalozi bez demoa su blokirani.

Sta sam radio:
- svaki nalog je referal prethodnom
- uvek sam pristupao iz istog browsera na jedan set naloga uz promenu ip adrese za svaki sledeci set od 4 naloga
- za svaki set od cetiri naloga isplata je isla na jednu posebnu doge adresu

Pre dva dana mi je banovan jedan set naloga iz nekog razloga i na taj nalog sam danas kupio demo za svaki od cetiri naloga i oni rade bez problema.

I ponovo da napisem, nalozi nisu banovani nego blokirani, nemam vise pristup njima, ne mogu da ih verifikujem tj. da kupim demo za njih.

A kako koristis net kabl ili wireless? Jel ti oba riga na isto mesto? Da ti nije nestao net na jednom rigu pa se zakacio na istu ip gde su ti verifikovani nalozi drugog riga pa te oni blokiraju (jel bi onda sa iste ip adrese imao 4.verifikovana naloga i 4. neverifikovana,sto se kosi opasno njihovim pravilima). Meni ovo mirise kao da su ti se oba rudara zakacili na istu ip,pa oni blockiraju zbog toga neverifikovane naloge,a ostaje demo,jedino mi to pada na pamet da moze biti problem.

ok sa craptisija je Processed sada cekam po sata do sat na cointelectu od kojih je proslo 15 min , hvala na info ...

--shaders 1792 --thread-concurrency 16384 --intensity 15 -g 1 -w 256 --gpu-memclock 1350 --gpu-engine 880 --lookup-gap 2 --temp-target 78 --auto-fan

Malo kasnim ali izvoli...0 HW

evo vam moj bat, na dosta 280x i 7950 kida kako kopa, 900/1500mhz grafe, preko 300khash po nalogu

color 70
cgminer -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u xxxxxxxxxxx -p 12345 --scrypt --thread-concurrency 16384 -I 19 -g 1 -w 256 --lookup-gap 2

Hvala drugari...
Probacu... sutra da ne cackam sad preko TV 😉

Zna li neko dokle ce da stoji frizovan hesh od tri naloga koja su mi istekla, tj dostigla limit od 10 e, stoji vec vise od 30 h??
Zanima me da li je moguce da napravim tri nova naloga sa jedne IP adrese (konkretno od kuce moje), a da promenim IP adresu riga, gde kopam, pa da s te nove adrese pokrenem rudarenje i ne popijem ban??
Ne bih jos da kupujem demo, jer mi ovo jako smrdi na prevaru, tj prevara je neka sto posto, posto sve sto je multilevel marketing, ili panzi sema je provereno prevara i profitira uvek najvise onaj, koji je prvi usao u igru, ostali ili uzmu neku sicu, ili ostanu suvih gaca...😀

Zna li neko dokle ce da stoji frizovan hesh od tri naloga koja su mi istekla, tj dostigla limit od 10 e, stoji vec vise od 30 h??
Zanima me da li je moguce da napravim tri nova naloga sa jedne IP adrese (konkretno od kuce moje), a da promenim IP adresu riga, gde kopam, pa da s te nove adrese pokrenem rudarenje i ne popijem ban??
Ne bih jos da kupujem demo, jer mi ovo jako smrdi na prevaru, tj prevara je neka sto posto, posto sve sto je multilevel marketing, ili panzi sema je provereno prevara i profitira uvek najvise onaj, koji je prvi usao u igru, ostali ili uzmu neku sicu, ili ostanu suvih gaca...😀

Stajace stalno.
Nije moguce.
Kupuj demo jer si vec za dva zaradio.

880/800 :d ne moraš da budžiš memoriju za ovo

Onda drugi, ali spusti i napon. Mada male su razlike kod njih. I stavi memoriju na 1250

Drugari tanji se uze na kome visimo.
To znamo i znali smo pre no sto smo pali da visimo na njega.
Jos malo ce puci ali ionako je ovo bonus koji nisam ni ocekivao
tako da dobro dodje.
Ko se nadao da ce ovo duze vreme,pogresio je.
U bazi ovo je prevara zbog svog nerealnog koncepta,a
isplacivace se dok staklene noge na kojima je sve izgradjeno ne puknu.
Elem,to sto se zalite kako vam iznenada banuju naloge a vi nista niste zeznuli,
pretpostavljam da se radi o korisnicima "3g interneta"
Kad vas 100 koristi recimo telenor net koji dodeljuje adrese recimo iz pool adresse
od recimo 192.33.22.xx i 192.33.24.xx a pri tome vrti slobodne ip adresse u rezervaciji
192.33.22.xx-50 adresa i 192.33.22.xx-50 adresa,jer su tih 50 rezervisane za "neke druge stvari"
jasno je da se dosta puta susretnete sa ip adresom koja vam je dodeljena a banovana je.
Neretko se desava i da se preklope ip adresse zbog cestog pucanja mreze pa imate
istu adresu kao i neko drugi.to jeste "ip konflikt" i taman je dovoljan da 4 rudara bacis nekom drugom i
onda imas 8 blokirana naloga.
Ako se sve preracuna brzo ce doci game over ovim tempom sa 3g netom...

ali vidiš da kažu da kad kupiš demo nije bitno to oko IP adresa 🙂

ali vidiš da kažu da kad kupiš demo nije bitno to oko IP adresa 🙂

Pfff,nisam se interesovao bas jer mislim da se ne isplati da se kupuje jer ce da svirne ali
nije pa ni neka para.
Pa da,al valjda ide da to vazi samo za tu adresu u roku od 10 dana,tako?

Da, znam, imao je @macola265

Ali nema objasnjenja zasto se to desilo

To sto se tebi desava moze da bude samo jedno (nisam 100% siguran, ali mislim da sam u pravu)
Ti si napravio 4 naloga (neverifikovana) neko je dobio tu adresu i kreirao mozda jos 8 naloga, automatski si ti blokiran, pisalo je u onom jednom obavjestenju da kreiranje vise od 10 naloga sa jedne ip povlaci blokadu. - 99% da je ovo uzrok nisam siguran ali nema sta drugo da bude.
Ti ovde nista nisi kriv nisi mogao da znas da ce jos neku dobit tu ip i kreirati toliko naloga, vjerovatno da si imao demo na tim nalozima da se to ne bi desilo, nisam ja cimao moderatore beze da stave u prvi post da ljudi uzimaju demo, sad vidis koliko je korisno uzet demo.
Nisi dobio ban nego blokadu naloga zbog otvaranja 10 ili vise naloga sa jednog ip.
Dodao sam ja u prvi post da ce se poceti desavati ovakve stvari zbog velikog otvaranja naloga jer nema dovoljan opseg ip adresa, jedne te iste se vrte medju korisnicima.
Kad ti se vec desio takav problem posalji mail supportu sto su ti blokirani nalozi bar cemo znati jel ovo razlog sto sam ja napisao.

Obazrivo i sa demo nalozima,postoji mogucnost da ako kopas sa jedne ip na 9+ DEMO naloga takodje da popijes lock,jer su negde rekli da bi trebalo da se grupise hash a ne da se rasporedjuje na vise naloga da bi se povecala zarada.to vazi i za referale.uvezujte referale i na demo nalozima na razlicite ip adrese,mailove,posebno ne koristiti foru sa tackama na razlicitim ip adresama.

Poslednja izmena:
Obazrivo i sa demo nalozima,postoji mogucnost da ako kopas sa jedne ip na 9+ DEMO naloga takodje da popijes lock,jer su negde rekli da bi trebalo da se grupise hash a ne da se rasporedjuje na vise naloga da bi se povecala zarada.to vazi i za referale.uvezujte referale i na demo nalozima na razlicite ip adrese,mailove,posebno ne koristiti foru sa tackama na razlicitim ip adresama.

Ovo sto sam ja podebljao nije jos niko isprobao da li moze sa jedne ip da kopas na 9 demo naloga, sad se zna da moze sa jedne ip na 4 demo tj verifikovana naloga, a svakako da treba voditi racuna o svemu ovome sto si naveo 😉

koliko sam skontao pmfrules je probao ali nikako da se pojavi da cujemo sta je bilo sinoc na kliringu.Ja cu definitivno probati prekosutra da stavim bar 15 demoa sve na jednu ip,samo da mi se odplate

koliko sam skontao pmfrules je probao ali nikako da se pojavi da cujemo sta je bilo sinoc na kliringu.Ja cu definitivno probati prekosutra da stavim bar 15 demoa sve na jednu ip,samo da mi se odplate

Nije probao napisao je kad mu se otplati demo onda ce probati, rizicno je probati dok se demo ne otplati, kad se otplati onda moze jer ne gubi se nista iako se desi da blokiraju ili banuju nalog ne propada nista, otvoris nove naloge i vozi.
Tebi kad se otplate probaj prvo 5 naloga, jer se sad zna da 4 rade, ako prodje 5 naloga sa jedne ip, onda guraj do 8, pa kad prodje 8 onda stavit 10 (ovde ja vjerujem da ce biti problema kad se pusti 10 naloga sa jedne ip bez obzira sto su verifikovani), ako mogne i 10 onda furaj koliko ti treba.

To,to ja hocu.
Suvise masina za boga naloga sa razlicitim ip-jevima.
Ko ce da menadzerise recimo 200 naloga?!Nema teorije!
Jos da mi odgovorite sta kad mi isteknu recimo 30 naloga koje budem kupio sa jedne ip adrese(ako moze tako da radi)?
Jer ce posle isteka da ide ban ili nece?
2.KOliko donosi demo nalog dnevno sam po sebi?
3.Ako uz demo nalog ukljucim jos recimo 700khs,to je jest celu 280x,
hoce li srazmerno imati koristi ili ne?

To,to ja hocu.
Suvise masina za boga naloga sa razlicitim ip-jevima.
Ko ce da menadzerise recimo 200 naloga?!Nema teorije!
Jos da mi odgovorite sta kad mi isteknu recimo 30 naloga koje budem kupio sa jedne ip adrese(ako moze tako da radi)?
Jer ce posle isteka da ide ban ili nece?
2.KOliko donosi demo nalog dnevno sam po sebi?
3.Ako uz demo nalog ukljucim jos recimo 700khs,to je jest celu 280x,
hoce li srazmerno imati koristi ili ne?

2.Stanje je ovakvo. Donosi 1.64e dnevno
3.demo +270kh 1.64+1.33e
Sa 700kh verovatno lezi 1.64+1.5
Sinoc u 11.15 leglo sve uredno isplaceno sa iste ip svih 11 naloga za manje od 5min.
Zarada 0.1btc

11demo,8workera po 270kh na 2ip,
7mojih referala i od tudjih referala 0.31e na drugom nalogu nemogu da provalim kolka je zarada od referala jer mi je sve zbrkano i nelogicno

Poslednja izmena:
Stavio sam i ja jedan Femo , veceras cu da vidim sta ce i koliko da isplati, najvise me interesuje dal i koliko daju affilates

Moj se demo otplatio nalog ostao verifikovan jutros povukao sve uredno za 5 min stiglo sve zarada od referala uredno stigla (malo se povecalo :d)
Potvrdjujem ovo sto @pmfrulez kaze demo svaki dan donese 1.64€ i tako 10 dana dok se ne otplati, pustit cjelu R9 280X nema smisla davno konstatovali bar na 2 naloga podjelit.

Stavio sam i ja jedan Femo , veceras cu da vidim sta ce i koliko da isplati, najvise me interesuje dal i koliko daju affilates

Kradu na kilo,na jednom nalogu 4moja referala,0.54e,na drugom 17aktivnih referala 0.31e,od kojih su tri moja,samo ta tri moja bi trebalo da bace preko 0.31,gde je ostalih 14pojela maca 😡

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno