Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

I odmah prikazuje anomalije?

Za koji dan mi stize I9505, pa me interesuje sta preporucujete od romova, CM, Slim...neki baziran na stocku...?

Hvala... :)

@borab: Videcemo... :) Nijedan mi telefon nije radio na stocku, probacu sigurno CM 12, Slim (najavljuju danas/sutra LP)...kao poslednja opcija mi ostaje stock sa totalnim brisanjem bloata... :)

Hvala na odgovoru...

Da li mogu normalno da odradim root sa onom kingo apo ili preko odin-a?

Za koji dan mi stize I9505, pa me interesuje sta preporucujete od romova, CM, Slim...neki baziran na stocku...?

Hvala... :)

Ja već skoro godinu dana koristim GE rom-ove na svom telefonu i zadovoljan sam. Problem sa stockom mi je što ne mogu baš tek tako da svarim one boje i tw ui generalno a ovaj GE čist android je, meni bar, baš lep. Ranije sam uglavnom koristio jamalov ge rom a trenutno sam na nekom ehndroix (4.4.4.) romu i skroz je ok. CM baziran pa ima i teme tako da možeš da se zezaš i sa time... Sada željno očekujem GE lolipop ali pošto još uvek ne izlazi probaću možda neki CM.
Da se razumemo, official ima najbolju kameru i autonomiju baterije ali brzina i izgled ovih GE i CM su meni na prečem mestu.

^
Delim misljenje o brzini i izgledu cm/aosp romova u odnosu na tw...hvala na opseznom odgovoru... :)

Evo probah danas i cm12, lolipop i zasad fino radi ☺ Jedini bag dosad koji sam nasao je kod stock alarma, brljavi nesto i puca, ali ovo ostalo je super. Bateriju tek treba da testiram...

Igrale se delije na sred zemlje Srbije...

I ja sam ogroman obozavatelj aosp romova ali na i9505 stock jednostavno radi kako treba dok mi aosp-ovi uvek nesto zezaju, dok sam imao s2 konstantno je bio na aosp-u a sad na s4 evo vec par meseci drzim wannam-ov stock, jedino sto me zeza s vremena na vreme je home dugme, kao da se zaprljalo ili ko zna sta, previse skljoca i oseti se da ne legne lepo kad se klikne a ponekad zna i da na obican klik izbaci recents menu kao da sam duze drzao home dugme, da li je neko imao ovaj problem?

Kako mogu da obrišem slike koju su se automatski bekapovale pre Google Photos? Drugar ima mnogo slika koju su nepotrebne pa bi to da obriše iz telefona. Na stock-u je.

I ja sam ogroman obozavatelj aosp romova ali na i9505 stock jednostavno radi kako treba dok mi aosp-ovi uvek nesto zezaju, dok sam imao s2 konstantno je bio na aosp-u a sad na s4 evo vec par meseci drzim wannam-ov stock, jedino sto me zeza s vremena na vreme je home dugme, kao da se zaprljalo ili ko zna sta, previse skljoca i oseti se da ne legne lepo kad se klikne a ponekad zna i da na obican klik izbaci recents menu kao da sam duze drzao home dugme, da li je neko imao ovaj problem?

Imam ja stalno :) pruvremeno resim to takl sto gurnem neki malo deblji papir (od vizit karte npr) izmedju home dugmeta i ekrana i napravim "krug", posle toga mi se cini da je uvek malo bolje :)

drugar me zamolio da pitamu,ne radi mu rotacija ekrana,ima li neko resenje bez odlaska u servis

Да није другар искључио ротацију у опцијама? :)

Zasto bi rutovao? Neka uradi prvo factory reset a ako to ne pomogne onda preko Odina nek stavi bilo koji stock ROM.
Pod uslovom da nije rutovan, ako jeste onda nek proba ovo gore sto je napisano

Ili se igrao sa kalibracijom u nekom nenormalnom polozaju, pa sve poremetio... :)
To se i meni desilo na starom SGS-u neznajuci sta je. Neki period mi nije radila rotacija, citao malo po netu i skontao sta sam ustvari uradio. Ako se igrao sa tim, mora da vrati fabricki rom, odradi kalibraciju i onda ce raditi normalno..

Ko jos veruje u garancije operatera?

Ko je pricao o Srbiji?
:)

Ja sam u Sloveniji jedno 4 puta slao telefone u garantnom roku i svaki put su mi popravili, jednom sam cak obrisao nekako formatirao EFS particiju...

Imam ja stalno :) pruvremeno resim to takl sto gurnem neki malo deblji papir (od vizit karte npr) izmedju home dugmeta i ekrana i napravim "krug", posle toga mi se cini da je uvek malo bolje :)

Hvala na predlogu, probao danas i stvarno bolje radi ali i dalje zna da krcka, jedino sa nekim kompresorom da ga produvam :D

Mene je to mnogo nerviralo, cak sam hteo i da ga reklamiram :) ispadose sw dugmici najbolji, nemas takve probleme sa njima :)

A pre s4 dok sam imao s2 nisam imao ni jedan jedini problem sa hw dugmicima :D sledeci telefon ce definitivno biti sa sw dugmicima :D

Meni zna da skljoca pomalo kada bih stisnuo home dugme u levoj strani ali svi znamo da je kod Samsunga zo normalno :D

Ma to skljocanje pocinje da me izludjuje, dam toliki novac za top model i ono krcka, cak nekada kada ga stisnem pozadi ispod kamere isto malcice krcka, resio sam problem ubacivanjem parceta papira izmedju telefona i poklopca baterije [emoji23]

Vrh Dno