fcinterbgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2008
- Poena
- 350
I odmah prikazuje anomalije?
Za koji dan mi stize I9505, pa me interesuje sta preporucujete od romova, CM, Slim...neki baziran na stocku...?
Hvala...![]()
I odmah prikazuje anomalije?
Za koji dan mi stize I9505, pa me interesuje sta preporucujete od romova, CM, Slim...neki baziran na stocku...?
Hvala...![]()
I ja sam ogroman obozavatelj aosp romova ali na i9505 stock jednostavno radi kako treba dok mi aosp-ovi uvek nesto zezaju, dok sam imao s2 konstantno je bio na aosp-u a sad na s4 evo vec par meseci drzim wannam-ov stock, jedino sto me zeza s vremena na vreme je home dugme, kao da se zaprljalo ili ko zna sta, previse skljoca i oseti se da ne legne lepo kad se klikne a ponekad zna i da na obican klik izbaci recents menu kao da sam duze drzao home dugme, da li je neko imao ovaj problem?
Brze? Lakse? Ostaju sva podesavanja i podaci?Zasto bi rutovao? Neka uradi prvo factory reset
Imam ja stalnopruvremeno resim to takl sto gurnem neki malo deblji papir (od vizit karte npr) izmedju home dugmeta i ekrana i napravim "krug", posle toga mi se cini da je uvek malo bolje
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari