Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jeste li videli sta je neki genije uradio na BTC-E ? Cena taman krenula fino da raste od 3,6 na 3,645 a on mrtav ladan stavio da prodaje oko 2000 LTC za 3,631 a posle nesto vise od pola sata cenu dodatno spustio na 3.61427.

A sto bi ga pustio da raste, pa da se neko umesto njega istrese? Ovako zaradjuju svaki dan, a ako bude skoka zaradice jos
Moraju ljudi da bi razumeli prvo da osete kako izgleda kada ucukas 100btc i kliknes na sell a da ti je svejedno dali je 370 ili 390, jednostavno ti treba odredjena kolicina dolara a u steku imas jos par hiljada. Da ne pricam o interesu postojecih velikih minera koji znaju da ce svako povecanje cene novcica dovesti do povecanja mreze.

sad ce korekcija sa 395.

ltc nesto slabo prati, bullish za btc - kanturina za ltc.

Neka ga nek kaska ja dokupio na 937k solidnu kolicinu bar za mene, nek se nadje,tj ovih dana od kad ae cena ispod 0.01,kupujem konstantno ne obaziruci se na cenu

brao.png

Ova poruka je sakrivena jer genijalcin@23 je na vašoj listi ignorisanih članova.

jeah, sve je mnogo lepše ovako.

Nego, super je ovaj rast dolara u odnosu na eur, za nas koji ćutimo i nadamo se rastu cene. Sa prosene 14,x dolara po kojoj me koštao ltc, spalo je na oko 12,x. Ja sam i dalje optimista da ću iz svega izaći sa profitom :)

Pa...sve zavisi koja država će koliko da obara svoj novac u odnosu na $..japanci su to već odradili radi povećanja izvoza,Kina će uskoro (verovatno), Evropa zbog konflikta sa Rusijom će verovatno da koriguje Evrić još malo itd. a sve se to odražava na vrednost BTC u odredjenim valutama....;)

Uzas kao covek da trguje kada je neki lik odredio da LTC mora da vredi izmedju 3.53 i 3.53997. :mad:

Hahahaha :D
Mozda se predomisli ;)

Privatna valuta nekim ludaka, vestacni dizu kad samo je i oni poseduju

takav rast riple za 10-tak dana gde je valjda utrotručio vrednost (ne znam nisam ga pratiO), jako liči na BTC prošlog novembra (naravno marketcap je manji).. ovo nikao ne pomaže rastu cene BTC-a jer su to dva odvojena ekosistema.. nadam se da se kapital ne preliva na tu stranu...

Poslednja izmena:
Kao i do sada za LTC je povod taj što je totalno retardirana valuta koja skoce kada skace BTC.

Na okcoinu poceo da raste, ali neko opet rekao:" a kud si ti posao".

Poslednja izmena:
Sta kazu stepenice ?
Jesmo krenuli lagano na gore, korekcije se nekako uvek zavrsavaju na visem nivou od poslednje najnize cene, kao da se okrenuo trend ili se meni samo cini.

Pa BTC i jeste zamisljen bas i iz ovog razloga, sto vise kontrole, diktature ljudi se okrecu istom kao alternativi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno