Doce i taj dan da se svi pilicari istresu :d
tacno tako i to mora da se desi znog decentralizacije i podele kapitala
jednostavno "trgovci" da ne upotrebim goru rec znaju samo to da rade, cim cene skoci 5-10% oni dumpuju i postavljaju buy ordere ispod... za drugo i nemaju mozga, aliko ih sisa![]()
Malo smo oslabili ovde, niko da komentariše $350.
Ja zatvorio short sa $375.
Ipak mi se dobro uciniloGore ili dole pitanje je sad. Meni se cini kao da idemo prema 360$
Ipak mi se dobro ucinilo
I ja sam se ponadao da ce ici preko 500$ u onom naletu al corak. Mozda bude nekog skoka pred novu godinu jer ipak treba pokriti troskove proslave.
Taj nalet je napravio vise stete nego koristi:
http://www.coindesk.com/huobis-bitvc-takes-trader-profit-cover-1-million-loss/
LTC diff za tri dana verovatno prelazi 50000. Hoće li to biti inicialna kapisla za neku eksploziju? Ja to već dugo čekam ali neznam zašto? Neki glas mi govori " pa to je već prevelik diff za trenutnu cenu".
LTC diff za tri dana verovatno prelazi 50000. Hoće li to biti öinicialna kapisla za neku eksploziju? Ja to već dugo čekam ali neznam zašto? Neki glas mi govori " pa to je već prevelik diff za trenutnu cenu".
Nece. Taj diff prave 120mhs asici koji su kostali 600$. Eksploziju moze da napravi samo povoljna klima u kriptovalutama, a to nije jos nastupilo. Bez obzira na diff.
I dalje zaboravljas cenu R&D koja je za sad sigurno 50x veca od cene HW-a
R&D je platio proizvodjac i ukalkulisao u biznis plan. Ne razumem kakve to ima veze sa bilo cime.
Koji je ono mutant od trgovca na bistampu on SAM i samo ON je odlucio da je 390 limit i sa ~500 BTC i 1K wallom rusi cenu sam, samcatnaravno sve u malim apoenima da ostali pomisle da je dump manija
Ma 1500 nije nikakav wall... samo da nema on jos 10 puta toliko za igru.
Mozda i ima ali i dalje je mutant...
Zadnja vest je da i ebay ide koracima paypal-a da uvede BTC, ocekivanje nekog pada je nerealno, a ko ide protiv trenda sigurno gubi
Sta 420$ ?
Cega je to prognoza? Da ce dotle doci ili da ce tu prelomiti?
Trend je takav da je to 10% rast na sadasnju cenu, a trend je takav da tih 10% je prilicno izvesno, kako je krenulo.
Ili si zamislio na toliko da izlazis sa shortom ili sta?
Budite malo konktretniji, ako vec dajete neko misljenje.
Ja sam se ponadao da ce dotle doci. Ali Izgleda nece skoro, zbog ovih /mutanata/ kako neko rece. Stalno se pitam jesu li ovi glupi ili nesto znaju sto ja neznam pa prodaje 1500 po trzisnoj kad je ocigledan trend rasta. Ladno je mogao sve da proda izmedju 390-400 garant. Ovako je mislim samo odlozio ovaj trend rasta koji ce se nastaviti. Ako bude obrnuto *** onda nije glup i ima insajderske info. :trust:
to i meni nije jasno kako neko mesecima baca coine po nižoj ceni, umesto da pusti da raste cena kada je u toku očigledan i snažan pump.. kontam da to rade lavarege traderi, samo njim to može da odgovora.. što kaže Željko, shortuju do zadnjeg i kao da ništa drugo ne znaju ?!.. činjenica je da je lakše tako zarađivati jer u vatru bacaš coine do kojih si došao na ko zna koji način (lakši), a ne sveže dolare (manji je risk). i može više da se obrne na shortu, to da..
al brate ranije je postojao kao neki koncenzus, kad se pumpa, onda se pumpa (ko izda p...)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari