Posalji mejl SD-u i poruku njihovoj fb stranici i zamoli da ti otkazu porudzbu. Takodje i potvrdu da je porudzba otkazana. Nakon toga,to prosledis banci (e-mail) i banka ti skine rezervaciju.
Prijatelju,ti si trebao odmah da zahtevas da ti se transakcija otkaze,a ne da ti za tih 4-5e oni posalju robu za Srbiju...jer kako bi inace doplatio troskove isporuke? Mislis da ce SD za nekog kupca iz Srbije da iscima toliko da bi ti poslao robu....da ne duzim. Napisi im pismo,izvini se 101 i moli za otkaz porudzbe i povrat sredstava....nakon toga banka....
Kako to mislis vise stvari? Tipa po 5 pari patika i sl?Pozdrav.
Jedno pitanje:
Primetio sam da svi narucuju vise stvari po paketu. Zar carina ne pravi problem oko toga sto je naruceno vise komada "necega" ?
Ne znam kakva je situacija za odecu i obucu, ali znam ljude koji su narucivali neke sitnice (elektronske komponente), vrednosti 5$ i carina to nije htela da pusti, navodno, zbog neke nedozvoljene kolicine itd...
ISKLJUCIVO get it delivered. Druga opcija je mogucnost da ti preuzmes robu u nekom njihovom skladistu u Britaniji,tako da na to zaboravi.Nisam odavno narucivao. Je li ovo neko snizenje cena postarine? Vidim da pise 12€, a ima i neka opcija od 15€. Malo su izmenili proces narucivanja, moze li mi neko reci sta treba da odaberem prilikom prvog koraka, ima neka opcija "get it dilivered" i "colect in store", sta treba odabrati od ovo dvoje?
Moze kao i na svakom drugom sajtuJel moze na Sd kao na aliju da narucis i ostavis da posalju na drugu adresu? Ja bih narucivao i stavio adresu od drugara u Rumuniji jer su u Eu pa nema carine.
Prijatelju vec ti je jednom objasnjeno da se porucuje preko Etail express servisa i da to kosta 15+ evra. Druga opcija je da pokupis u nekom njihovom skladistu u Britaniji i to kosta oko 10-12e. Ako neznas i ne razumes engleski idi na google translate i pokusaj da prevedes text pre nego li klines opet na pogresnu opciju....Imam jedno pitanje, hocu da narucim jedan paket preko SD-a, kada dodjem do izbora nacina dostave, pojave mi se dve opcije:
"Etail - Express Service - 05"
"Collect from the Shirebrook Factory Outlet"
Sta da odaberem? Etail kosta 14.39, a ova druga opcija 11.99. U cemu je razlika, da li su obe usluge brze poste ili ima razlike u brzini dostave?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari