Šta je novo?

SportsDirect / USC.co.uk (FAQ u prvom postu)

karticom , vidim da tih para jos ima na racuno mom deviznom ali su kao rezervisana. Upravo zovem banku

Posalji mejl SD-u i poruku njihovoj fb stranici i zamoli da ti otkazu porudzbu. Takodje i potvrdu da je porudzba otkazana. Nakon toga,to prosledis banci (e-mail) i banka ti skine rezervaciju.

Posalji mejl SD-u i poruku njihovoj fb stranici i zamoli da ti otkazu porudzbu. Takodje i potvrdu da je porudzba otkazana. Nakon toga,to prosledis banci (e-mail) i banka ti skine rezervaciju.

Poslao i njima rekao ti jos pre 2 dana 50 min, posle porudjbine a bila je oko23h, i poslao mi da sam pogresio i da ocu isporuku na Srbiju. Majstori mi malopre odgovorili da zale, ali da je roba sada vec u prodavnici. Iz banke su mi rekli da ukoliko oni ne povuku novac ( koji je rezervisan) a nemogu dati robu nema ko da preuzme posle 45 dana se automatski oslobadja rezervacije.

Prijatelju,ti si trebao odmah da zahtevas da ti se transakcija otkaze,a ne da ti za tih 4-5e oni posalju robu za Srbiju...jer kako bi inace doplatio troskove isporuke? Mislis da ce SD za nekog kupca iz Srbije da iscima toliko da bi ti poslao robu....da ne duzim. Napisi im pismo,izvini se 101 i moli za otkaz porudzbe i povrat sredstava....nakon toga banka....

Prijatelju,ti si trebao odmah da zahtevas da ti se transakcija otkaze,a ne da ti za tih 4-5e oni posalju robu za Srbiju...jer kako bi inace doplatio troskove isporuke? Mislis da ce SD za nekog kupca iz Srbije da iscima toliko da bi ti poslao robu....da ne duzim. Napisi im pismo,izvini se 101 i moli za otkaz porudzbe i povrat sredstava....nakon toga banka....

E pa ono me preduhitrili napisali ako niko ne dodje u prodavnicu do 10 dana transakcija se otkazuje a oni ce napisati banci da mi sredstva oslobode rezervacije.

Sve u svemu je i dobro proslo i to zahvaljujuci tebi ili neko mi je vec rekao da im oisem i na stranici FB sa koje su mu i odobrili da se otkaze porudjbina, Nisu robu slali za Srbiju, on je tamo u shopu jos 8 dana.
Ok hvala i pozdrav:guitar:

Pozdrav.

Jedno pitanje:

Primetio sam da svi narucuju vise stvari po paketu. Zar carina ne pravi problem oko toga sto je naruceno vise komada "necega" ?

Ne znam kakva je situacija za odecu i obucu, ali znam ljude koji su narucivali neke sitnice (elektronske komponente), vrednosti 5$ i carina to nije htela da pusti, navodno, zbog neke nedozvoljene kolicine itd...

Ne znam kakva je situacija za odecu i obucu, ali znam ljude koji su narucivali neke sitnice (elektronske komponente), vrednosti 5$ i carina to nije htela da pusti, navodno, zbog neke nedozvoljene kolicine itd...

SD a pre svega DHL ima neku vrstu PRODJE do 50e..... paketi se 99% ni ne otvaraju! :), za vece vec neznam to ide spedicija

PS: sta mislis kako DHL paket prodje carinu za jedan dan a postanski saobracaj na carini BG stoji minimum 12 dana

Poslednja izmena:
E, ok. Samo me je to interesovalo, posto vidim da se ovde niko nije zalio da su mu zadrzali paket zbog kolicine stvari unutra...

Elem, i ja sam sinoc prvi put porucio neke stvarcice sa SD-a, pa cemo videti kako cu proci...

Jel moze na Sd kao na aliju da narucis i ostavis da posalju na drugu adresu? Ja bih narucivao i stavio adresu od drugara u Rumuniji jer su u Eu pa nema carine.

Nisam odavno narucivao. Je li ovo neko snizenje cena postarine? Vidim da pise 12€, a ima i neka opcija od 15€. Malo su izmenili proces narucivanja, moze li mi neko reci sta treba da odaberem prilikom prvog koraka, ima neka opcija "get it dilivered" i "colect in store", sta treba odabrati od ovo dvoje?

Nisam odavno narucivao. Je li ovo neko snizenje cena postarine? Vidim da pise 12€, a ima i neka opcija od 15€. Malo su izmenili proces narucivanja, moze li mi neko reci sta treba da odaberem prilikom prvog koraka, ima neka opcija "get it dilivered" i "colect in store", sta treba odabrati od ovo dvoje?
ISKLJUCIVO get it delivered. Druga opcija je mogucnost da ti preuzmes robu u nekom njihovom skladistu u Britaniji,tako da na to zaboravi.

Aha, pretpostavio sam da je to u pitanju, ali rekoh bolje da pitam. A kakva je razlika kada biras cenu isporuke, jedna opcija kosta 14,99 a druga 11,99€?

Jel moze na Sd kao na aliju da narucis i ostavis da posalju na drugu adresu? Ja bih narucivao i stavio adresu od drugara u Rumuniji jer su u Eu pa nema carine.
Moze kao i na svakom drugom sajtu

Moja dobra prijateljica se zabunila i naručila robu za 52 evra + postarina i ladno jos stiglo DHL bez carine i špedicije. Eto da podelim sa vama i to se dešava. :)

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje, hocu da narucim jedan paket preko SD-a, kada dodjem do izbora nacina dostave, pojave mi se dve opcije:
"Etail - Express Service - 05"
"Collect from the Shirebrook Factory Outlet"
Sta da odaberem? Etail kosta 14.39, a ova druga opcija 11.99. U cemu je razlika, da li su obe usluge brze poste ili ima razlike u brzini dostave?

Imam jedno pitanje, hocu da narucim jedan paket preko SD-a, kada dodjem do izbora nacina dostave, pojave mi se dve opcije:
"Etail - Express Service - 05"
"Collect from the Shirebrook Factory Outlet"
Sta da odaberem? Etail kosta 14.39, a ova druga opcija 11.99. U cemu je razlika, da li su obe usluge brze poste ili ima razlike u brzini dostave?
Prijatelju vec ti je jednom objasnjeno da se porucuje preko Etail express servisa i da to kosta 15+ evra. Druga opcija je da pokupis u nekom njihovom skladistu u Britaniji i to kosta oko 10-12e. Ako neznas i ne razumes engleski idi na google translate i pokusaj da prevedes text pre nego li klines opet na pogresnu opciju....

Nije da ne razumem Engleski, ali mi nije bilo jasno. Ja sam prvo pitao za dve opcije "get it delivered" i " collect in store", ti si mi napisao da izaberem "get it delivered" i ja sam to uradio, u sledecem koraku mi se opet javljaju dve opcije, gore navedene, nije mi bilo jasno koja je razlika jer sam po tvojim recima vec u predhodnom koraku odabrao da necu da preuzimam robu u Britaniji...
Sastavi korpu pa probaj, drugo pitanje se odnosilo na nacin isporuke, a prvo na "Delivery address", ti si dobro mislio, ali mi nisi odgovorio precizno u prvom postu, zbog toga sam se zbunio...

^ Do 50€ BEZ poštarine. Preko 50 racuna se i postarina i carina i PDV.

ja moram da se zahvalim članovima koji su mi pomogli oko izbora i dali mi informacije u vezi dečije obuće! :)

daklem, stigle su "moje" karrimor-ke, c7 veličina, koja odgovara zapravo 22.5-23 u zavisnosti sa čime upoređujete. kada se mrvicu razgaze eventualno i 23.5.. ali svakako su manjeg kalupa pa ko ih bude kupovao, moraće da obrati pažnju na to.

Izuzetne su, i odličnog kvaliteta, tople, mada ne bih rekla da su vodonepropusne i snežne, ali vrlo će poslužiti ove zime :)

Ispisano skoro preko 100 stranica od moje poslednje posete ovoj temi...

S toga ako ce neko biti ljubazan samo da na brzaka napise, ili da me usmeri otprilike na kojoj strani se nalazi informacija koju trazim jer stvarno ne mogu da citam brdo stranica ko zna od kada se ovo promenilo, ja zadnji put kada sam narucivao stizalo je DHL-om sada koliko vidim toga nema uopste...

Procitah na zadnjoj strani da i dalje vazi opcija do 50 e bez postarine da nema troskova carine i pdv-a ali me zanima oko postarine i nacina dostave...

Sada ima nesto Etail Services jel neko narucivao i sta je to tacno, jel isto dolazi neki kurir na kucnu adresu kao DHL sto je dolazio ?

Neke dve stvari sam narucio i ima pise :

Etail - Express Service - 05
Using the Etail - Express Service, Your order should be with you in 5 working days
£9.99

i

Collect from the Shirebrook Factory Outlet
Please remember to print your order confirmation and bring this with you along with identification.
Goods will only be held for 30 days.
£9.99

Pretpostavljam da se ide ovo prvo i to je oko 12.5 e, jel ima jos kakvih dodatnih troskova ili je to sve ?

Hvala.

Etail je DHL, tj. SD-ova firma koja organizuje transport putem DHL-a.

Nazad
Vrh Dno