Šta je novo?

ByteCent (BYC)

sad sam zatvorio miner i otvorio opet, pokrenuo pustio da kopa kad pokazao 1 konekciju i radi, sad ih doduse imam 14 malo pre imah 25

Da li je Bittrex prešao na novi wallet?

Mogu li novci da se prebace bez problema? Zna li ko?

jesam ja.. i radi. Ali stara ver. Verovatno i nova oce.

Radi nova ver, samo je tuga sada zarada. Do pre 4-5 dana sam kopao 400 koina dnevno, sda ako zavrsim sa 40 bice ihihihi.

Prodao sam 3k Ostalo 2.5k

postoji neka fora sa nodovima, kada sam pokrenuo wallet ovaj novi bilo je da moram na 120min da kucam captcha, sada sam cackao conf fajl od starog i pise da moram da kucam na svakih 240 min captcha, ako neko nadje neki konf sa vecim vremenskim intervalom neka javi

Smanjeno je na 12 novcica umesto 25, zato sada imas vise vremena...

E to sam i ja video, a kasnije sam startovao oba i rade

Ne znam ima li vas da ste jos na starim verzijama, a mislite da vam iste rade...

Sad zatvorih na jednoj mašini staru verziju i pokrenuh ponovo i izbacuje ovu poruku, ne znam da li je neko primetio:
123.jpg

Znači nema više stare definitivno. :smash:

A jel si to startovao wallet.exe ili onaj glavni exe ?

Poslednja izmena:
A jel si to startovao wallet.exe ili onaj glavni exe ?

Glavni. Prečicu koju sam napravi na desktopu posle instalacije i sa kojom otvara onaj meni iz kog pokreneš miner.

Probao minut pre nego što sam napisao ovde. Znači mene su banovali, pa reko da javim da proverite, ako još terate staru verziju.

Pa sto startujes to? Startuj wallet.exe :)

Pa jesam. Tako sam radio inače, nego probah ovako i videh tu novinu.

Kako sad da znam da li wallet kopa i ako ga startujem sa wallet.exe? Osim da čekam ceo dan, pa ako nešto ubode, znači kopa, a ako ne ubode, znači džabe sam krečio ceo dan.

Ne znam ima li vas da ste jos na starim verzijama, a mislite da vam iste rade...

Sad zatvorih na jednoj mašini staru verziju i pokrenuh ponovo i izbacuje ovu poruku, ne znam da li je neko primetio:
Pogledajte prilog 155326

Znači nema više stare definitivno. :smash:
tako je i juce bilo, i kopalo je,samo stavis "No" :)
e sad, da li i dalje kopa, ne znam, jer sam danas posle 17h presao na novi

Jel se jos neko zahvalio Kidensu za foru sa DMZ cekiranjem? Ako hocemo da kao pojedinci i zajednica prosperiramo u crypto svetu onda treba i da nagradimo ljude koji su na pomogli u tome na neki nacin. :)

Nazad
Vrh Dno