Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
MingNa? Pa vidi se...

Kad smo kod SHIELD-a, meni je serija odlicna zabava. samo sto kapiram da i ovaj put nemaju blage kud idu kao i u prvoj sezoni.

"Clairvoyant" a u stvari ispade neka poremecena buudala, isto tako ce da bude i sa ovim gradom, osecam.

Nisam spoil-ovao jer neko ko uopste nije gledao, ama bas nista mu ne znaci ovo sto sam napisao, al dobro, evo edit.

Poslednja izmena:
Evo trebalo mi 2 nedelje, ali sam opet pogledao Sopranos. Koliko dobra serija, koliko los kraj...

Kad smo kod SHIELD-a, meni je serija odlicna zabava. samo sto kapiram da i ovaj put nemaju blage kud idu kao i u prvoj sezoni.

"Clairvoyant" a u stvari ispade neka poremecena buudala, isto tako ce da bude i sa ovim gradom, osecam.

Nisam spoil-ovao jer neko ko uopste nije gledao, ama bas nista mu ne znaci ovo sto sam napisao, al dobro, evo edit.

Ova zadnja epizoda solidna skroz. Nisam očekivao da je Mandarinka mama od Skye, i da u suštini njen ćale ne juri SHIELD vec Whitehall-a. Mada već otprilike može da se zaključi da će Skye biti ta koja može da drži Diviner a da ne rikne.

Poslednje 2 epizode supernaturala odlicne, i to su jedine 2 dobre u ovoj sezoni.
Kako se zove bese film na osnovu kog je uradjena poslednja epizoda?
Ono kad su u vili velikoj i neko je ubijen, pa ih policija ispituje a u medjuvremenu umre jos njih.

Takodje i homeland fenomenalan

Poslednje 2 epizode supernaturala odlicne, i to su jedine 2 dobre u ovoj sezoni.
Kako se zove bese film na osnovu kog je uradjena poslednja epizoda?
Ono kad su u vili velikoj i neko je ubijen, pa ih policija ispituje a u medjuvremenu umre jos njih.

U pitanju je knjizevno delo, i jedna od najbolje napisanih murder mistery ikada - "And Then There Were None" od Agatha Christie. Postoji nekoliko ekranizacija, niko zaprvo da dana danasnjeg nije imao cohones da uradi pricu upravo onako kako je Agata napisala. Ako iko ikada preuzme da uradi tu pricu ozbiljno i prenese na veliko platno, vec vidim Sean Bean-a u glavnoj 🙂

U pitanju je knjizevno delo, i jedna od najbolje napisanih murder mistery ikada - "And Then There Were None" od Agatha Christie. Postoji nekoliko ekranizacija, niko zaprvo da dana danasnjeg nije imao cohones da uradi pricu upravo onako kako je Agata napisala. Ako iko ikada preuzme da uradi tu pricu ozbiljno i prenese na veliko platno, vec vidim Sean Bean-a u glavnoj 🙂

Vidim da je najpoznatiji iz '45e ali mislim da nisam gledao crno beli :/

gledao si ih gomilu u smislu da je vecina long-running serija imala epizodu da podseca 🙂

Family Guy - And there were fever

Harper's Island (slicna prica)

a kad je film u pitanju, verovatno mislis na film Identity iz 2003 koji pocinje isto kao knjiga, zavrsava se drugacije

http://en.wikipedia.org/wiki/Identity_(film)

Ccc, pa stavi spoilere, sad znamo da gine glavni lik! 🙂

Ccc, pa stavi spoilere, sad znamo da gine glavni lik! 🙂

Za knjigu staru 90 godina, koja je pritom klasik ranga Ane Karenjine i Zlocin i Kazna, necu da stavim spoiler u zivotu. A i naslov manje vise otkriva "spoiler" majku mu 🙂

Poslednja epizoda homelanda 10/10 . Znao sam cim sam procitao da je serija dobila novu sezonu da ce morati da zakuvaju totalno.

gledao si ih gomilu u smislu da je vecina long-running serija imala epizodu da podseca 🙂

Family Guy - And there were fever

Harper's Island (slicna prica)

a kad je film u pitanju, verovatno mislis na film Identity iz 2003 koji pocinje isto kao knjiga, zavrsava se drugacije

http://en.wikipedia.org/wiki/Identity_(film)
Nisam lud, mislim na film ne na seriju koja podseca. Identity potpuno nije ono na sta mislim.
Ovo je film, oni su u kuci igromnoj, batler je tu, neko je umro, dolazi detektiv ili 2 ja mislim, u medjuvremenu umire jos neko bla bla, uopste ne izlaze iz kuce, mozda malo u dvoriste u to je to.

To onaj Sale iz Knez Mihailove u svakoj radnji onda?

Nego, gde je ovom Lutheru prangija? 🙂

Nego, gde je ovom Lutheru prangija? 🙂

Ne bi verovo, al odredjeni deo javnosti u britaniji vec godinama pokusava da izdejstvuje za DI (detektive inspektore i medjucinove) da dobiju pistolje, dok zbog par *****skih ubistava imas njih koji bi da smanje i kolicinu armed forces-a na minimum. Britanija inace zabranjuje bilo kome osim armed forces da ih nose, a Armed forces dok se pojave na licu mesta, ludak pobio iljade.

http://en.wikipedia.org/wiki/Police_use_of_firearms_in_the_United_Kingdom

Samo što niko nije ubio hiljade dok stignu. I dalje imaš primere gde su ubili ljude greškom.

Gde je onaj što je preporučio NCIS New Orleans da ga besim. :d Pogledao sam 4 epizode na "jedvite jade" što bi rekli klinci. Koliko je ono jadno pa ono je presmešno, koliko bedna gluma, kakvi bedni dijalozi, odavno nešto ovako loše nisam gledao... Sad ću da idem da gledam JAG da vratim veru u NAVY istraživače 🙂

NCIS NO uopste nije "kvalitetna" serija, gora je po vecini stvari i od NCIS LA, a sa NCIS ne moze da se poredi.
Ali je JAKO lagana i prijatna za gledanje - meni.

Originalni ncis je počeo da bude užasan otkad su seriju počeli da pišu više pisaca. Prosto se videlo kako odredjeni pisci vide likove drugačije od drugih pisaca.

Gora od LA, to je stvarno uspeh.

Znas ono "stereotip Iraca" koji se proteze kroz skoro sve u Americi? (najbolji primer su u The Knicku recimo 🙂) E, ovo je nesto jos gore od sitnih stereotipa.
Ali meni lezi, mnogo je lagana za gledanje, bez strecanja a meni se to svidja.

Poredjenja radi, ja Castle ne mogu da gledam zbog toga 😉

Salite se da detektivi ne nose pistolje u uk.. 😵

Nose u UK - ne nose u GB 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno