Kad smo kod SHIELD-a, meni je serija odlicna zabava. samo sto kapiram da i ovaj put nemaju blage kud idu kao i u prvoj sezoni.
"Clairvoyant" a u stvari ispade neka poremecena buudala, isto tako ce da bude i sa ovim gradom, osecam.
Nisam spoil-ovao jer neko ko uopste nije gledao, ama bas nista mu ne znaci ovo sto sam napisao, al dobro, evo edit.
Glumica koja glumi May u Agent os shield je napunila 51 godinu...
Pogledajte prilog 155192
Poslednje 2 epizode supernaturala odlicne, i to su jedine 2 dobre u ovoj sezoni.
Kako se zove bese film na osnovu kog je uradjena poslednja epizoda?
Ono kad su u vili velikoj i neko je ubijen, pa ih policija ispituje a u medjuvremenu umre jos njih.
U pitanju je knjizevno delo, i jedna od najbolje napisanih murder mistery ikada - "And Then There Were None" od Agatha Christie. Postoji nekoliko ekranizacija, niko zaprvo da dana danasnjeg nije imao cohones da uradi pricu upravo onako kako je Agata napisala. Ako iko ikada preuzme da uradi tu pricu ozbiljno i prenese na veliko platno, vec vidim Sean Bean-a u glavnoj 🙂
U pitanju je knjizevno delo, i jedna od najbolje napisanih murder mistery ikada - "And Then There Were None" od Agatha Christie. Postoji nekoliko ekranizacija, niko zaprvo da dana danasnjeg nije imao cohones da uradi pricu upravo onako kako je Agata napisala. Ako iko ikada preuzme da uradi tu pricu ozbiljno i prenese na veliko platno, vec vidim Sean Bean-a u glavnoj 🙂
Ccc, pa stavi spoilere, sad znamo da gine glavni lik! 🙂
Nisam lud, mislim na film ne na seriju koja podseca. Identity potpuno nije ono na sta mislim.gledao si ih gomilu u smislu da je vecina long-running serija imala epizodu da podseca 🙂
Family Guy - And there were fever
Harper's Island (slicna prica)
a kad je film u pitanju, verovatno mislis na film Identity iz 2003 koji pocinje isto kao knjiga, zavrsava se drugacije
http://en.wikipedia.org/wiki/Identity_(film)
Za knjigu staru 90 godina, koja je pritom klasik ranga Ane Karenjine i Zlocin i Kazna, necu da stavim spoiler u zivotu. A i naslov manje vise otkriva "spoiler" majku mu 🙂
Odlicna serija za ubijanje vremena. Jedina mana ogromna pauza izmedju druge i trece sezone.
Nego, gde je ovom Lutheru prangija? 🙂
Gora od LA, to je stvarno uspeh.
Ni policija ne nosi. Postoje posebne naoružane jedinice, koje se šalju samo kada ima potrebe za oružanim odgovorom.Salite se da detektivi ne nose pistolje u uk.. 😵
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari