Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ah da, tamo nisam pratio...pretero sam u statement 🙂 Izvinjavam se na zabuni. Inace trebalo mi je pola sata da napravim novih 7 naloga, i da ih pokrenem.... Nista strasno za 1 nedeljno 😀

Mozete li mi samo reci kako da dobijem vise sa 2 naloga na 7950....dobijam oko 150 po nalogu sto je malo 🙂

Po mom misljenju , ako vas ne mrzi da pravite dovoljno adresa I naravno pod uslovom da imate dovoljno javnih ip adresa , najbolji odnos bez preteranog smaranja I pravljenja suvise naloga je gadjati 100-120 khs sto donosi dnevno oko 0.9-1 euro

Sto bas Zika?🙂
Hoce li mi dati neko preporuku za prebacivanje virtualnog novca u realni?Ili je to mozda neka tajna?🙂

Pa to... realno nemam dovoljno vremena za ovo a treba biti pedantan i voditi evidenciju. Nije mi do 6 eur vec treba pola sata napraviti nove naloge.

znas li za foru sa tackom ? ne treba ti 4 novih gmail adresa, treba ti jedna sa sto vise karaktera u kreiranju naloga...sve naloge na koinselectu verifikujes pomocu glavnog

napravis gmail nalog [email protected] potvrdis verifikaciju
napravis sledeci nalog na koinselektu
[email protected]
stigne ti mail na primarnom [email protected] ...potvrdis verifikaciju ides dalje
[email protected] itd....
potvrdjujem da je zarada sa 230kh/s pala dosta nize 1.26-1.28 po nalogu na toj brzini sto je gubitak od 0.8-0.9 eura na 4 naloga ...ne isplati se kopati podeljenim kartama i uporedo pustati ostale dve na ftc...isti je ucinak mozda i manji tako ,jer je diff na ftc otisao dosta gore plus moram racunati to da su kartice dosta nategnutije na 1050/1500 nego na 700/1100
vracam se na opciju 4 karte 4 naloga i nista drugo sa strane...lakse dise ceo rig temperature desetak stepeni nize potrosnja manja ventovi 1100 rpm u odnosu na 1900 milina u sobi trenutni hashrate 490 kh/s videcemo dali zadovoljava 1.5e po nalogu sutra u 23:00 mada kasnim sa promenom oko 2 sata

Poslednja izmena:
Verifikacija maila je ovde potrebna samo ako hoces da ti posalju sifru ukoliko je zaboravis. Tako da ustedite sebi vreme preskacuci to.

Gubitak dok prebacis do eur/usd recimo 1 btc?i na sta je moguce povlaciti?

Moras kod nas da otvoris devizni racun pa onda povlacis direktno na njega.
Provizija ti je 15$ tako da se ne isplati uzimati bas male sume, bar ne ispod 250-300$.
Gubitak za prebacivanje u $ nemas, imas tamo kurs pa pogledaj.

Moze li neko da ostavi podesavanja za scrypt za r9 270, pokusavam da kopam preko smos linuxa, medjutim nesto ne ide 🙂.

]
"api-listen" : true,
"intensity" : "13",
"vectors" : "1",
"worksize" : "128",
"kernel" : "scrypt",
"auto-fan" : true,
"temp-cutoff" : "85",
"temp-overheat" : "75",
"temp-target" : "70",
"expiry" : "30",
"gpu-dyninterval" : "7",
"log" : "5",
"queue" : "1",
"retry-pause" : "5",
"scan-time" : "30",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"shaders" : "1280",
"thread-concurrency" : "15232",
"gpu-thread" : "1",
"gpu-engine" : "1000",
"sharethreads" : "32",
"lookup-gap" : "2",
"gpu-powertune" : "20",
"gpu-memclock" : "1250"
}

Menjao sam neke parametre, medjutim nece da krene kopanje.

Druze, fali ti jedno "s" na komandi gpu thread, znaci treba da bude gpu threads i worksize je 256. Probaj tako i javi da li si uspeo, ako ne, posaljem ti ja moj konfiguracioni fajl, koji radi provereno! ;-)

Obratite paznju na zaradu po nalogu jer na jednom nalogu gde imam 9.8e ne mogu da isplatim, trazi mi verifikaciju, dok drugi nalog na 9.2e normalno sam isplatio...Bice da je nova granica 9.5e...

pa dovoljno da banuju IP adresse iz Srbije i onda cao-zdravo...Svi ce zaradjivati sem nas...

A zasto ti mislis da samo mi ovo radimo?

Ja mislim da su oni dobro proracunali i pustili po 4 naloga sa iste adrese.
E sad, koliko ce to da traje i da li ce nesto da se promeni videcemo.

Zato sto ova zarada za nas predstavlja nesto, za normalan svet ovo je smesno...sumnjam da bi se uopste cimali oko ovoga 🙂

Ja mislim da njima ovo za sada potpuno odgovara a kako djavo bi ga znao 🙂

Znam na sta ciljas...ali videcemo kako ce se stvari odvijati...Samo hocu da kazem da je ova sema za sada vrh, bolja nema...treba je postovati...ipak nam donosi solidnu zaradu u odnosu na sve ostalo...

Samo da potraje, moj cilj i jeste bio kad sam vidio racunicu da otvorim temu da ljudi zarade, nema trenutno nista isplativije od ovoga, meni na pm. obecavaju donacije ako bude trajalo mjesec ili vise dana 😛
Drago mi je da je vecina ljudi prepoznala potencijal koji je ova tema pokrenula, da su krenuli da kopaju pa dok bude trajalo da zaradjuju, da sam bogdo saznao za ovu temu tamo u julu mjesecu od kad ovo radi zamislite koliko bi do sad se moglo zaradit, ovo je peti mjesec kako ovo radi samo ja nisam znao za ovo da pokrenem temu, oni koji su znali ili nisu htjeli ili im je bilo mrsko da pokrecu temu o ovome (znate na sta aludiram znam ljude odavde koji su mogli napisati temu o ovome ranije, ali vjerovatno da li zbog sebicnosti ili zbog straha da ce manje zaradjivati ako se o ovome procuje, ne znam, nisu otvorili temu). Ja cim sam saznao odma sam javno napisao temu, tema je cak i bila pobrisana prvi dan iz neki razloga, ali zahvaljujuci @omniku tema je vracena, a ljudi dobili sansu da zaradjuju dok ovo bude trebalo

Sumnjam da nisam otvorio ovu temu da bi iko drugi to uradio, samim time ljudi bi i dalje kopali ftc, monero i zaradjivali 2-3x manje nego ovde, trosili struju gotovo za nista, ovako vidim da se velika vecina prebacila ovde i iskreno mi je drago da sam pomogao na neki nacin u bas bitnim momentima tj. teskim danima za rudarenje.
Jos jednom samo da potraje bar jos 5 mjeseci 😉

Samo da potraje, moj cilj i jeste bio kad sam vidio racunicu da otvorim temu da ljudi zarade, nema trenutno nista isplativije od ovoga, meni na pm. obecavaju donacije ako bude trajalo mjesec ili vise dana 😛
Drago mi je da je vecina ljudi prepoznala potencijal koji je ova tema pokrenula, da su krenuli da kopaju pa dok bude trajalo da zaradjuju, da sam bogdo saznao za ovu temu tamo u julu mjesecu od kad ovo radi zamislite koliko bi do sad se moglo zaradit, ovo je peti mjesec kako ovo radi samo ja nisam znao za ovo da pokrenem temu, oni koji su znali ili nisu htjeli ili im je bilo mrsko da pokrecu temu o ovome (znate na sta aludiram znam ljude odavde koji su mogli napisati temu o ovome ranije, ali vjerovatno da li zbog sebicnosti ili zbog straha da ce manje zaradjivati ako se o ovome procuje, ne znam, nisu otvorili temu). Ja cim sam saznao odma sam javno napisao temu, tema je cak i bila pobrisana prvi dan iz neki razloga, ali zahvaljujuci @omniku tema je vracena, a ljudi dobili sansu da zaradjuju dok ovo bude trebalo

Sumnjam da nisam otvorio ovu temu da bi iko drugi to uradio, samim time ljudi bi i dalje kopali ftc, monero i zaradjivali 2-3x manje nego ovde, trosili struju gotovo za nista, ovako vidim da se velika vecina prebacila ovde i iskreno mi je drago da sam pomogao na neki nacin u bas bitnim momentima tj. teskim danima za rudarenje.
Jos jednom samo da potraje bar jos 5 mjeseci 😉

Svaka cast druze retki su takvi ljudi u danasnje vreme,jeste da smo zatrpali temu istim ili slicnim postovima,ali nije tesko da se nesto objasni u par recenica i pomogne nekom ko bi na kraju i odustao od ovoga,savrseno dobro znam kako je kad pitas nesto a svi ti kazu prelistaj malo imas 548 strana ,a sa istim brojem reci u toj recenici je mogo da pomogne coveku.ovo je jedna od retkih tema gde mozes da dobijes pomoc u svakom pogledu 🙂

Ps.kakva je kod vas racunica dve kartice na 4 naloga i nesto sa strane,ili 4kartice na 4naloga klasika,jeste li racunali efikasnost tog neceg sa strane u odnosu na gubitak evrica ovde zbog smanjenog hashrejta

@pmfrulez druze ti si zaista uz jos nekoliko kolega dao najveci doprinos ovoj temi, ako sam ja pokrenuto temu ti si kako da kazem odradio onaj tehnicki dio nez kako da se drugacije izrazim, testirao si podesavao, trazio najbolji odnos, znaci razjasnio si sve do detalja.. mozda jesmo ispisali malo vise poruka i zatrpali temu, ali mislim da nije moglo drugacije da se sve poslozi i da se dodje do najbolje racunice.
Uh sad gledam gotov 20 hiljada pregleda "Hot tema" :d

€dit: povukao sam 9.99€ neda vise ostalo jos 1.23€ htio sam da i to povucem izbaci anti-bot verifikaciju, i onda trazi da se unese broj visa ili mastercard, nema nigdje opcija da se kupi demo i na taj nacin verifikuje nalog.
Nedam broj kartice.
Da li neko zna ako odem na Purchase Contract i kupim ovaj demo za 14.95€ hoce li se nalog verifikovati, ako nece i ako ce mi opet anti-bot trazit broj kartice da ne dajem beze 15€, jer karticu nisam voljan da njima dajem.
Ako je neko isprobao neka javi.

Poslednja izmena:
Meni je zanimljivo da niko sa linux-om (a bilo ih je ranije) nije podesio mašinu za ovo ili kopa i ćuti ko zaliven :trust:

Pa sam si sebi odgovorio (bilo ih je ranije), stigo monero i presli ljudi na win, ja se sigurno ne vracam na linux kao ni bilo ko razuman, jer cim izadje nesto novo mozes odma pokrenti na win-u a dok i ako izbace podrsku za linux, prodje voz.
Meni je zanimljivo da niko sa linux-om (a bilo ih je ranije) nije podesio mašinu za ovo ili kopa i ćuti ko zaliven :trust:

slabo ko je na linuxu,previse switchovanja je bilo zadnjih par meseci,on bas nije pogodan za to tako da je ogromna vecina presla na win.
Koliko ja imam iskustva sa linuxom nebi smelo to da ti predstavlja problem samo skini neki od prvih imagea smos-a,dok se jos kopao ltc,tamo ti je prekonfigurisano sve,samo pustis.Da pokrenes dve instance minera,ako hoces da delis kartu na dva naloga,jednu pokrenes sa mine start pa otvoris file manager,nadjes izvrsni fajl od minera i pokrenes ga opet...Nisam probao ali ovako bi trebalo da bude.Mozes mozda izcimati korisnika singerica na pm,on ga je napravio...

A bi li bilo neke prednosti u odnosu na win, mislim da ganjamo nesto ako cemo imati neku prednost od linuxa.

Jaci je bio hash a manja potrosnja za 10-15% na linuxu,ne pitaj me konkretne cifre ali je bio znatno bolji linux u svakom smislu za scrypt

Jaci je bio hash a manja potrosnja za 10-15% na linuxu,ne pitaj me konkretne cifre ali je bio znatno bolji linux u svakom smislu za scrypt

Da da shvatam, haj ako neko isproba nek javi svako unapredjenje u smislu zarade je dobro doslo.

Obavjestenje sa facebooka

Dear miners please follow the rules.
One person cant have more than one account. If you want to use more than one of your home computers use the same miner licence key on all of them, if you have asic scrypt miners the rules are the same.Consolidate your mining power on a single account. If you have opened more than 1 account and with that account reffered yourself to another account please disscard your second account as you are trying to cheat. (Cointellect tech will know it )
Keep in mind that VPS servers and virtual machines are not allowed as well. If you try to cheat the systems you will end up with nothing at the end. Have a great week and happy doge coins to all.

Samo je pitanje dana kad ce stat u kraj.

kada su postavili to pravilo, pise li datum

Dear miners please follow the rules.
One person cant have more than one account. If you want to use more than one of your home computers use the same miner licence key on all of them, if you have asic scrypt miners the rules are the same.Consolidate your mining power on a single account. If you have opened more than 1 account and with that account reffered yourself to another account please disscard your second account as you are trying to cheat. (Cointellect tech will know it )
Keep in mind that VPS servers and virtual machines are not allowed as well. If you try to cheat the systems you will end up with nothing at the end. Have a great week and happy doge coins to all.

Samo je pitanje dana kad ce stat u kraj.
Pa dobro, oni koji imaju 2 IP (8 naloga) nek referal za prva 4 naloga bude neki od naloga sa druge IP i obrnuto...mi sa jednom IP (4 naloga) ćemo koristiti tudji referal i to je to 😛

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno