skroz dobra muzika u videu! i jako zabavan video! na kojem je *** prikazano sve sto me nervira u bf
sto naravno nema nikakve veze sa vlasterxom licno, igra je napravljena da moze da je igra kako ko hoce, snajp je takav kakav je i moze sa njim da se radi to sto moze i prosto BF je takav take it or leave it
Glenn, nemoj više da ulazimo u rasprave, banovaće nas obojicu odavde ako nastavimo dalje. Stavi me na ignore, ti si već tamo i rešen problem.
Final Stand : Jos jedan "meh" DLC... Osim besmisleno ogromnih mapa, 63445 battlepacka i nekoliko dogtagsa nista posebno novo, inovativno ni zanimljivo nema... Dobro, ona ruska tajna baza Hangar 21 je odlicno odradjena ali sve ostalo na toj mapi je blagi uzas a ove ostale mape su samo ogromne i to je sve.
Za pocetak samo cu da kazem da jesam za razliku od tebe i kazem da nema slobode za *******ciju, a to sto si ti u ovoj (a verujem i drugim temama) poprilicno drzak je samo sporedan problem.
Gdin_M Nije to bas tako prijatelju. Mozes u svakoj multi igri naci zabavu u necemu drugom ako je pak tebi zabava.
etc
etc
etc
Necemo izmišljati toplu vodu ali su takvi igraci samo u BF4 legitimni i opravdani.
Final Stand : Jos jedan "meh" DLC... Osim besmisleno ogromnih mapa, 63445 battlepacka i nekoliko dogtagsa nista posebno novo, inovativno ni zanimljivo nema... Dobro, ona ruska tajna baza Hangar 21 je odlicno odradjena ali sve ostalo na toj mapi je blagi uzas a ove ostale mape su samo ogromne i to je sve.
Meni je ovo sve super, samo što bi bilo lepše da su krenuli sa pravim 2142, a ne sa ovim mazanjem očiju. Plašim se samo da nije to to i nema više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari