Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Estonci podizu silne kredite da nas isplate. 😀

Ja mislim druze da oni nekako na nama zaradjuju, a kako ja sam se okanio da skontam nista mi vise ne pada na pamet.

Odlucio sam kupiti jedan demo za ovaj glavni nalog sto sam dao kod od njega u prvi post. Svaki dan dosta se ljudi na njega registruje i vjerovatno ce i u buduce da se registruje pa sam odlucio da taj moj glavni nalog bude verifikovan.
Ima jos aktivni ljudi koji su se registrovali na osnovu prvog mog posta tako da cu taj nalog verifikovati. Mislim da je oko 30 naloga koji su se registrovali na moj kod iz prvog posta, vec banovano tj. ne kopaju vise.

Ljudi da li imamo posle svega zaključak koliko naloga/minera je safe da se napravi sa jedne IP adrese?

4 druze sad za sad 4 sa jedne ip sve preko kad tad ide ban. 4 gotov nikom ne diraju. Tako da ako ti nije mrsko dodaj u prvi post da se zna.
4 naloga po ip adresi.

Posto gledaju da li i affiliates kopaju sa istog IP-a kada banuju, ja cu rado koristiti neciji referral kod kad budem pravio neki od sledecih naloga, tako da ko hoce neka okaci ovde.

Ako su afiliate sa iste adrese problem, mozda mozemo da izmenjamo lupam npr. ja dam tebi, ti das nekom, taj neko meni i tako u krug 🙂

Jako me kopa kako radi ta verifikacija sa kreditnom. Ja na primer imam ovu za Online placanja, i ne mogu da udjem u - sa njom, jer nisam zaposlen...tacnije to je studentska kartica. Uplatim pare na nju, ali ne vise od 10-15e na nju i odma kupim sta mi treba.
Kako oni mogu da iskoriste tu karticu, ako na nju vise ne uplacujem pare?
I naravno da li je moguce da dam druge licne podatke a samo da dam tacan broj kartice, i ako se verifikujem preko kartice, da li sam onda do daljnjeg verifikovan? Niko ne prica o tome da li tako mozes da ih prevaris...

Poslednja izmena:
Recite mi samo,nije problem da se povlace novci na jedan wallet bez obzira sto se radi o adresama
sa 2 ip adrese.Recimo povlacite novac sa 8 naloga na jedan wallet na cryptsiju?

Jel neko primetio da broj prodatih hashrate raste.. pre par dana je bilo oko 20% neprodatih, a sad je odnos purchased 86,2% Idle 13,8%
Mozda ce kad dodje do sto posto da zabrane otvaranje novih naloga ili da zbrisu?

Ja sam primetio da ni na jednom forumu nema teme, tj kao i ovde skrivena je....To vam je sam pokazatelj da ovo nije scam...zaradjuju na visku snage koju dobije jer smo se svi slozili da je sve preko 200khs nepotrebno....
Molim odg za karticu 😀

Ma zbrisace kad tad rade od kraja juna mi smo tek poceli ako budemo takve srece heabiga probali smo nismo uspjeli i cao. Nadam se da nece uskoro da se ispale.

Jako me kopa kako radi ta verifikacija sa kreditnom. Ja na primer imam ovu za Online placanja, i ne mogu da udjem u - sa njom, jer nisam zaposlen...tacnije to je studentska kartica. Uplatim pare na nju, ali ne vise od 10-15e na nju i odma kupim sta mi treba.
Kako oni mogu da iskoriste tu karticu, ako na nju vise ne uplacujem pare?
I naravno da li je moguce da dam druge licne podatke a samo da dam tacan broj kartice, i ako se verifikujem preko kartice, da li sam onda do daljnjeg verifikovan? Niko ne prica o tome da li tako mozes da ih prevaris...
Pa nikako... kako bi mogli da ti ukradu pare koje nemaš?

Pa to me interesuje....da li postoji bilo koji nacin da iskoriste karticu??? mislim ako pukne sajt ja cu ugasiti karticu, koja mi ni ne treba skoro. Ali i dalje je to samo 1 nalog...a de je ostalih 4 😀 Jedino sto mi je ref pa da dobijam vise 🙂

Neko se registrovao na moj nalog i pustio 3 mh/s znaci nece da cita mi ispisali 50 strana i 100 puta ponovili ne treba gomilat snagu na jedan nalog jok neko pustio 3mh/S na jedan nalog ccc.

da li kreirate nalog i sa IP adrese na kojoj kopate tj.na kojoj vam je rig?

Evo ti sveto pismo:
1. Sa jednog IP-a mozes da napravis max 10 naloga.
2. Sa jednog IP-a moze da ti kopa na najvise 4 naloga.

Da li neko zna koliko često SBB menja IP adresu?
Raspali cisco ruter nema mogućnost menjanja MAC adrese a gašenje rutera nije pomoglo.
Hvala.

ma pusti to su oni sto se nisu obogatili za 2,3,4,5,6 meseci pa im sada nista ne valja

koje bre klokove koristite za 280x, nesto nece jedna karta na 2 naloga daje ispod 200

Evo jedan rig, 280x i 7950, svaka grafa podeljena na pola, otvorena 4 naloga pre nekoliko sati, isti ip, isti browser, videcemo koliko ce da traje. Win 7, 64 bit, drajveri 13.12, neki dual core, 4 GB ram.
Edit: Jos malo bi trebalo da se igram sa naponima, moze to jos dole.

Prilozi

• coin.jpg
    coin.jpg
    205.1 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
Jedno nOOb pitanje...imao sam nešto sitno evrića na "TODAY'S EARNINGS" i vidim prebacilo vreme sa 18.11. na 19.11. i ostale samo nule..."gde su naši novci" :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno