Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da u mene su 280x.

Mislim da ces tesko da podelis270x da baca na dva naloga preko 200 jedino da surovo nasviras graficku sto ti nikako ne bih preporucio.
S obzirom da i nije prevelika razlika ako baca oko 150 ili oko 200 onda bolje lepo nadji balans gde je ne forsiras a da baca po 130-150 po nalogu i uzivaj.
Zarada ce biti primetno veca nego da kopa samo na jednom nalogu i nesto manja od 280x ali *** i graficka je slabija.

Inace proradile su statistike i za sada ih vide kao 0.125 ali ce to vremenom da poraste a dokle ce videcemo jer miner kaze da kopaju oko 240-250.

EDIT: I ono sto sam zaboravio da napisem, intesity 13 je obavezno, sa I 12 tesko da ce da radi i mora klok da se dize sto nikako ne zelim.
Plus i kopanje 3 graficke je usporeno, kada je bio samo jedan miner isle su 4.14mhs svaka a sada idu 2.8 ali boze moj, ne moze i jare i pare 🙂

EDIT: Jos jedan dopuna, statistike posle nesto vise od pola sata su 0.22 sto znaci da tu ne kradu, gadja se sa WU iz cgminera.

Poslednja izmena:
Ma ne kradu oni samo ne mozes preko 1.5€ po nalogu 😀, samo jos dok provale da ljudi pustaju 1 kartu na dva naloga 🙂, ja se nadam da ce to potrajati bar neki period dok skontaju 😀
Mislim da smo mi zajednickim snagama uboli poentu kako ovo funkcionise 😉 samo da ostane ovako.

Da li je neko probao da pravi naloge bez mejlova i bez verifikacije, a da je na kraju uspeo da povuce kintu?

@gaspar

Kod mene je problem sto kada pustim dva puta 270X on obori hash na 3-4 KHs, sa sim mogucim kombinacijama intensity. Da je 150 bilo bi odlicno.

Koji ti je miner?
Ja koristim 3.7.2 koji mi se pokazao kao najbolji dok sam tukao po scrypt-u.

Masine su neki dual intel ili amd sa 4gb rama, standardno.

Mozda 270x jednostavno to ne moze, zaista nemam pojma.

Imam samo jednu 270 ali necu da je diram dok radi 🙂

@gaspar

Kod mene je problem sto kada pustim dva puta 270X on obori hash na 3-4 KHs, sa sim mogucim kombinacijama intensity. Da je 150 bilo bi odlicno.

Pusti je druze preko alpha scrypt guiminera tako ces otklonit sumnju da je ili nije nesto do cgminera.
Pokreni guiminer scrypt i vidi to ti je 5 min posla.

Ipak se nesto bilo zaglupelo. Nakon restarta je sada sve OK. Na I 16 dobijam sa jednom 270X 2x205 KHs.

Hmm cekajte...ja na rigu na drugoj IP imam 3 naloga i 4 graficke....kuci imam 2 graficke i 2 naloga, ali je jedan od njih 7950....hocete da kazete da mogu nju da podelim na 2 naloga...i necu popiti ban, jer to je i dalje 6 naloga, ali 3 kopaju na jednoj IP a 3 na drugoj IP. I da li je ok da sa jedne IP napravim svih 6 naloga?

Hmm cekajte...ja na rigu na drugoj IP imam 3 naloga i 4 graficke....kuci imam 2 graficke i 2 naloga, ali je jedan od njih 7950....hocete da kazete da mogu nju da podelim na 2 naloga...i necu popiti ban, jer to je i dalje 6 naloga, ali 3 kopaju na jednoj IP a 3 na drugoj IP. I da li je ok da sa jedne IP napravim svih 6 naloga?

Logicno da neces djelu tu HD7950 na 2 naloga sta cekas 😀

zasto mi ne prikazuje hash na poolu,zarada 0,a mineri rade i imam accepted shareove uredno bez hw errora

Kad imate 4 naloga (1 glavni i 3 pozvana) koliko u "affiliate invites" (na glavnom) treba da piše ispod "Affiliate registered"? Ja imam samo 2 ali pretpostavljam da treba 3 al rekoh ajd da pitam 😀

Poslednja izmena:
Treba da pise 3 das svakom pozvanom nalogu ime i vidis na glavnom nalogu koji ti nedostaje.

Pa kad dostignes limit od 10€ svakako ces nove naloge otvorit ostavi sad nek ti tako radi ko ce znat sto ti taj jedan nije prijavio.
Ocito je neka greska. Kad kliknes na stats kolika ti je zarada od referala dobivas li zaradu od tog referala ili je samo problem sto ga ne vidis?

Pa kad dostignes limit od 10€ svakako ces nove naloge otvorit ostavi sad nek ti tako radi ko ce znat sto ti taj jedan nije prijavio.
Ocito je neka greska. Kad kliknes na stats kolika ti je zarada od referala dobivas li zaradu od tog referala ili je samo problem sto ga ne vidis?

Kad odem na taj nalog sve normalno radi vidi se "current hasrate" i u "stats" se vidi zarada u evrićima samo ga u glavnom (referal) nema....nek ide ovako ionako za par dana će biti 4 nova naloga ako mi ne banuju (ip) ove :d

Odradio..miner-i uredno rade na sva 4 naloga (2 na 280x + 2 na 7950).....nije mi jasno što se jedan ne pojavljuje :trust:...

Oces li mi napisati postavke za 2x7950...hvala 🙂

Imam MTS ADSL internet...jel tu moze da se sa restart menja IP? I kako da vidim IP da znam da li je promenjen.

Poslednja izmena:
u jeb al ste se raspisali, sad da vidim kako i sta da se podesava, uhvatih malo vremena da pustim msaine

Nemoje nesicu ti ako krenes u ovo propascemo svi hahha XD

Posto gledaju da li i affiliates kopaju sa istog IP-a kada banuju, ja cu rado koristiti neciji referral kod kad budem pravio neki od sledecih naloga, tako da ko hoce neka okaci ovde.

Koristi moj iz prvog posta 😀 hahah salim se ja imam bruku affiliata ali vise od pola ih pobanovano 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno