Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada vec ulazimo u siencefiction 🙂 sa 100 satosija, ali nista nije nemoguce, evo iscitavam temu vec drugi put da vidim jesam l li nesto preskocio i opet ne znam oko ip -a i banovanja.
Meni jedna kartica 270 radi u racunaru na kojem visimo ceo dan , tako da se ponekad gasi mining , registrovan nalog na njemu hotmail adresa. Drugi komp 3x270 to je samo za rudarenje ,povezan lanom reg. preko gmaila preko tv. sa istom ip sve. Jos uvek kopam na oba naloga, nisam banovan jos. Povukao sam po 0,8 i 0,4 e koliko je nakopalo za ovo vreme na razlicite doge adrese na kraptsiju. Proveram oba sta rade , igram se sa klokovima , videcemo dokle ce da moze to tako.
Sada bi napravio jos 2 adrese da stavim one 2 kartice da rade svaka na svom nalogu ,a stavio bih i taj procesor ako ima vajde od njega. U pitanju je g1610. moze li on sta da izvuce ?

Sada vec ulazimo u siencefiction 🙂 sa 100 satosija, ali nista nije nemoguce, evo iscitavam temu vec drugi put da vidim jesam l li nesto preskocio i opet ne znam oko ip -a i banovanja.
Meni jedna kartica 270 radi u racunaru na kojem visimo ceo dan , tako da se ponekad gasi mining , registrovan nalog na njemu hotmail adresa. Drugi komp 3x270 to je samo za rudarenje ,povezan lanom reg. preko gmaila preko tv. sa istom ip sve. Jos uvek kopam na oba naloga, nisam banovan jos. Povukao sam po 0,8 i 0,4 e koliko je nakopalo za ovo vreme na razlicite doge adrese na kraptsiju. Proveram oba sta rade , igram se sa klokovima , videcemo dokle ce da moze to tako.
Sada bi napravio jos 2 adrese da stavim one 2 kartice da rade svaka na svom nalogu ,a stavio bih i taj procesor ako ima vajde od njega. U pitanju je g1610. moze li on sta da izvuce ?

i ja imam isti...pitam se uopste dal ima podesavanja za njega uopste 🙂

Sto se tice banovanja , nemam pojma da ti odgovorim (koristim 1 ip jedan nalog) i nemam nameru da to za sada menjam , a ako virtualna mašina sa shared cpu-om daje 0,1 eura dnevno, dace i taj celeron sa 2 jezgra vise od toga

Poslednja izmena:
Dok mi nisu banovali te naloge svako jezgro na G550 mi je pravilo oko 0,1 eur dnevno, sto izadje 6 eura mesecno, a potrosi mozda 2 eura struje. Male cifre, ali kome je bas dosadno ili ima vise masina moze i sa tim da se zeza.

Dok mi nisu banovali te naloge svako jezgro na G550 mi je pravilo oko 0,1 eur dnevno, sto izadje 6 eura mesecno, a potrosi mozda 2 eura struje. Male cifre, ali kome je bas dosadno ili ima vise masina moze i sa tim da se zeza.

Daj ako znas baci koji miner i bat fajl kako ide,nikad nisam kopao sa cpu

pa videcemo sta ce biti , napravio sam i za ove 2 kartice sada . sve ista ip sve ma nedaj boze, javicu ako me ban 🙂 Jako mi se spava. Moze neki link ka sigurnom mineru za cpu i neka podesavanja od prilike pa cemo izvijati dalje sta kako .

pooler-cpuminer-2.4-win64

minerd.exe -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 123 -u 8919c0699a709a38 -t 1

Meni za sada nije, kad mi ke zabo stats tad sam popio ban na svim nalozima. Sad ja tebi to ne zelim ali kazem kakav je slucaj bio kod mene.. Ja jos misleo ma ovo zabolo i ostavim tako a mineri radeli jos 12 sati dok nisam provalio...

evo da javim da je leglo od juce oko 2.5e na 2 naloga ne znam sad tacno preko 10,11k kerova, od sinoc do jutros na 4 naloga zarada 2e i idemo dalje.

Meni za sada nije, kad mi ke zabo stats tad sam popio ban na svim nalozima. Sad ja tebi to ne zelim ali kazem kakav je slucaj bio kod mene.. Ja jos misleo ma ovo zabolo i ostavim tako a mineri radeli jos 12 sati dok nisam provalio...
A kako znaš da li je banovan nalog?
Meni se uredno loguje i ne prijavljuje nista.

Vidim svi ste zadovoljni kazem ja u prvom postu isplate idu sad za sad dobro bez problema, samo da nas zaobidje ovaj antiban sistem.
I mene interesuje kako se zna da je banovan nalog nisu mi nijedan jos banovali.
Moze se kopat i sa procesorom malo mu samo upalite grafiku na taj nalog i konektujete ga ma kopa ko lud oprobajte nije bas da ne moze nista zaradit pogotovo ako imate vise jezgri isplati se.
Jace grafike treba pustit na 2 naloga to je tek extra zarada i naravno podesit da manje trose/manje se griju...Mislim da se moze udesit da R9 280X zaradi blizu 2.5€ a da ostane potrosnja i zagrijavanje na nivou prihvatljivog.

Jel testirao neko to sa grafikom + jezgra naizmenično na istom nalogu? Da li se tako dobije vise nego odvojeno grafika da kopa?

Klikni na collect i napisace ti ako je banovan
Meni su sinoc banovali svih 8 naloga... prvo sam imao 4, dva na jednoj ip i dva na drugoj i sve bilo ok..
onda sam otvorio jos cetri na ovoj drugoj ip i posle toga su svi banovani..

Našao, kad se ide collect tu piše da sam flagged by bot.

Da li zna neko ima li ovo veze sa logovanjem ili sa minerima, i kako da rešim?

Poslednja izmena:
Klikni na collect i napisace ti ako je banovan
Meni su sinoc banovali svih 8 naloga... prvo sam imao 4, dva na jednoj ip i dva na drugoj i sve bilo ok..
onda sam otvorio jos cetri na ovoj drugoj ip i posle toga su svi banovani..

Ista skroz situacija...

isti slucaj bio i kod mene, od tada sam napravio nove naloge, svaki put restartova racunar kad sam pravio novi nalog i sad se logujem samo preko moba, nisam siguran ali ako mogu da vide sa kojih IP adresa stizu serovi onda je DZABA TRUD!!!

mene ne diraju jos uvek...hvala bogu....logujem se sa razlicitih pretrazivaca....komp mozzila i explorer...mob opera i fabricki pretrazivac...sredstva povlacim na isti nacin....znaci logovanje sa dve razlicite ip adrese na po dva naloga kopam sa iste ip ...neka moderator podesi da je ova tema vidljiva samo za clanove a temu preimenujte za koje slovo da bude ralicita ili napisite u cirilicnom pismu naslov...da se ogradimo i sa te strane....

Ja sam napravio nove naloge i logujem se u toku dana samo na jedan da bih video sta se desava. Pre svakog logovanja radi povlacenja sredstava cu prvo da promenim IP. Znaci, jedino ce IP sa kojeg stizu serovi biti isti i ako me ponovo banuju treba tu traziti neko resenje, ukoliko je uopste izvodljivo to.
Za sada vec 12 sati je sve OK.

Poslednja izmena:
Ja sam napravio nove naloge i logujem se u toku dana samo na jedan da bih video sta se desava. Pre svakog logovanja radi povlacenja sredstava cu prvo da promenim IP. Znaci, jedino ce IP sa kojeg stizu serovi biti isti i ako me ponovo banuju treba tu traziti neko resenje, ukoliko je uopste izvodljivo to.
Za sada vec 12 sati je sve OK.

neznam sta im je fora asdresa za povlacenje doga nije sigurno jer me sa te strane ne diraju...a slao sam sve na istu adresu...logujte se povremeno sa drugih ip adresa npr kod komsije 🙂 da zbunite boota 🙂

Ja ne mogu da promenim ip na SBB-u sam... reset modema ne radi, probacu sa mobilnog da se logujem

Da temu preimenovati i ako se moze podesiti da samo clanovi becnh foruma vide temu, znaci ko nije logovan da ne moze vidjeti to je dobra ideja mislim da to @omnik moze uraditi.
A za banovanje ulazite sa razliciti pretrazivaca nikad nemojte registrovati nalog sa istog pretrazivaca i istog ip-a kad god registrujete novi nalog promjenite ip i pretrazivac to je stara skola kako se izbjegavaju antibot programa pisao sam o tome negdje u temi da koristite drugi ip i drugi pretrazivac, a ima i za nove clanove u provm postu napomenuo sam problem sa ip-adresom.
Mislim da ne banuje antibot zbog toga sto serovi idu sa jedne ip adrese, pa ja bi do sada bio na crnoj listi 😀

Da sumiramo naloge praviti sa jedne ip i iz jednog pretrazivaca, statistiku ne morate ni pratiti uvjek neko na forumu dodje javi ako pukne, a ako imate neciji wi fi od komsije kao ja onda mozete pratiti statistiku preko moba ili laptopa svedno.
Sherovi moraju ici sa jedne ip ne moguce je drugacije podesiti, i ovde se moze napraviti zabuna tom antibot sistemu tako sto se recimo svaki 8 sati podesi da se ip promjeni ili da rucno restartujete modem sve traje minut a promjeni se ip, moze se cak staviti da mjenja svako 1h konfigurisite modem da pokupi novu ip svaki sat i ne vjerujem da taj antibot ima sanse da skonta.
Oni sigurno ne gledaju naloge rucno to radi neki antibot sistem koji je podesen automatski.

Sad sam napravio nalog sa nove ip i drugog browsera, tj. racunara u firmi preko TV...
pustio sam da kopa preko racunara u kuci sa adrese koja je banovana i banovao me jeopet, znaci zapamtio je odakle idu serovi
napisao je da su obe adrese banovane, znaci mora se menjati adresa minera

Ovo je tema za nas 😛 samo da potraje dok iskoci nesto bolje za kopanje stvarno pored ovoga se trenutno nista drugo ne isplati.
Sad treba kerove povezat 😀
@omnik bravo 😉

🙂
lik si brate...za sad ova srpska teorija zavere pada u vodu...jer evrici leze bez problema ...za svaki slucaj koristite 2fa na svim menjacnicama gde imate kintu iz izlogujte se sa svake svaki put kad niste pored kompa ...jake lozinke na novcanicima beckup novcanika van kompa...i mirni smo 🙂
sa 4x280x okruglo 0.02btc...sto potseca na stara dobra vremena ...necu da se opecem vise nikad pa iako doge skoce necu da ih cuvam sve pretvaram odmah u btc...trenutno mi je zanimljiv bc za kupovinu zato sto sam provalio da mu je dno 7900-8100...pa moze lepo da se trguje bar po meni

Sad sam napravio nalog sa nove ip i drugog browsera, tj. racunara u firmi preko TV...
pustio sam da kopa preko racunara u kuci sa adrese koja je banovana i banovao me jeopet, znaci zapamtio je odakle idu serovi
napisao je da su obe adrese banovane, znaci mora se menjati adresa minera

meni kolega reko da su ga banovali cim je pokrenuo minere preko proxy-a tako da izgleda boot prepoznaje lakse jer vidi da muljas nesto

pmf, da li te 280X drzis na nekim standardnim klokovima, ili pravis neke kombinacije da iz jedne na 2-3 naloga izvuces po tih potrebnih 200 KHs?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno