Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ako sam dobro shvatio tek kada se napravi nalog na adobe mogu skidati besplatno te dodatke?

Da. Ja sam od ranije imao nalog, a zaboravio da ga imam :) Nije komplikovano ni napraviti novi Dobija se brdo efekata i vizuelnih dodataka pa ko šta voli.

Treba mi preporuka za notes, bitno je da ima sync sa db i mogućnost grupisanja beleški po folderima?

Da li neko zna koja apk ima ovakav widget ? Za wallpaper da ne pitam, ko zna odakle je izvucen :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415986711896.png
    uploadfromtaptalk1415986711896.png
    502.8 KB · Pregleda: 391
Poslednja izmena:
Da li neko zna koja apk ima ovakav widget ? Za wallpaper da ne pitam, ko zna odakle je izvucen :)
Wall mi izgleda kao da je iz ove aplikacije

4b2029ff6e183374b634c2f3ad35bb12.jpg

Hvala hvala. Jos samo da nadjem ovaj widget u xwidget programu. Za sada nista od toga..

Edit: nasao obe stvari. Jedino mi wall ne lezi kao njemu,ali je to mozda zbog njegovog dpi-a,ja sam na 420

Poslednja izmena:
Quickpic pobrljavio: 2 starije slike iz cista mira gura na vrh sa datumom kao da su danasnje.

Clear cache, data, reinstall, fix date - dzaba sve.

Idi sort pa vidi da li nešto menja onaj check box taken date.

Hoce li Vama da updateuje Greenify na verziju 2.5. Meni jedino Greenify nece /da downloaduje/, a sve druge OK, error (941).

Meni se normalno update-ovao :)

Ako sam dobro shvatio tek kada se napravi nalog na adobe mogu skidati besplatno te dodatke?
I ja sam slučajno otkrio da već imam nalog ko zna od kad, jel treba email adresa da se upiše ili šta?

Ljudi da li se i vama ne otvaraju linkovi iz tapatalka? Kada god kliknem na neki ne otvori mi ništa. Uglavnom svi linkovi su redirektovani i počinju sa redirect.viglink.com da nije mozda do adawaya?

I ja sam slučajno otkrio da već imam nalog ko zna od kad, jel treba email adresa da se upiše ili šta?

Ako pravis nov nalog naravno email password ime prezime...
Instalirao sam svih mogućih 129 plugina :D Sad kad mi bude dosadno imacu da se igram editovanjem slika na tabu :D

Ljudi da li se i vama ne otvaraju linkovi iz tapatalka? Kada god kliknem na neki ne otvori mi ništa. Uglavnom svi linkovi su redirektovani i počinju sa redirect.viglink.com da nije mozda do adawaya?

Jeste, u white listu stavi cdn.viglink.com

Ja koristom short url resolver i adaway i nemam tih problema

Ako pravis nov nalog naravno email password ime prezime...
Instalirao sam svih mogućih 129 plugina :D Sad kad mi bude dosadno imacu da se igram editovanjem slika na tabu :D
Sta bi preporucili od osnovnih pluginova, nesto ne vidim resize?

E pa ovde vas da pitam :) postoji li stvarno neka aplikacija za merenj krvnog pritiska ili je sve ovo fake na storu?

Nazad
Vrh Dno