Šta piše na deklaraciji, ko je uvoznik telefona; odnosno na garantnom listu da li piše koji je ovlašćeni servis?
Ako je nwko kupovao od telenora, šta piše za te uređaje, da li je ista stvar kao kod mts?
@svi
sta znaci "saobrazno"? Prvi put za svojih 30+ godina cujem za tu rec, a vidim da je ovde dosta popularna.
Ma odlicno, daš 1000eur uređaj i nemaš garantni list niti ima ovlašćeni servis. Verovatno je ista situacija i kod telenora?
Mislio sam da po zakonu mora da ima garantni list i ovlašćeni servis. Ili se taj zakon ne odnosi na mts?
Ja sam se odavno pomirio sa tim da ovde nemam nikakva prava i da ova drzava sluzi samo da te **** i da ti uzima sve sto moze, a kada treba negde da te zastiti i omoguciti ti bilo sta, nepostoji.
Jesu pilićari na kvadrat, ali nema tog zakona koji ti obezbeđuje novi aparat ako sediš u prodavnici. Ja svima preporučujem da nauče koja prava imaju, nekoliko puta mi je puno pomoglo u komunikaciji sa nadobudnim i bezobraznim trgovcima.Da sam na tvom mestu još poodavno bih otišao u poslovnicu MTS-a gde sam kupio aparat i ne bih izlazio dok mi ne bi dali nov, isti model. Naučio bih napamet deo zakona i ponavljao bih kao papagaj koja su moja prava.
Koji su ovo pilićari, da čovek ne poveruje!!!
Spacemaster, kako da ti mts uopste izadje u susret kad trenutno ni u teoriji ne mogu da ti zamene telefon, a sva ona prica i zavlacenje je obicna kupovina vremena. Tvoje je odes tamo i hvatas za gusu odgovorne osobe i zahtevas povoljnosti zbog stanja u koje su te doveli. Nemoj da zbog pametnjakovica krivis celu firmu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari