milanovic986
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.11.2010
- Poena
- 169
pu,pu,pu... da ne urocimo :d
Svasta je moguce. Cak je i btc-e stigao do 357$. LTC je stabilniji nego ikada, ne mrda sa 3.6 :d
Pre dvadesetak dana kad je bio oko 3,91 si takođe pricao da se stabilizovao na toj ceni i da ce njegova cena lagano krenuti prema gore pa je ipak posle par dana pao na 3,60 :d
Ali si siguran da ce u roku od godinu dana biti pump i da ce dostici 100 $. 🙂 Sto se trenutne cene tice meni deluje na osnovu ovog grafikona ne da ce porasti vec da ce nocas pasti ispod 3.90.
Pogledajte prilog 152170
http://qz.com/293418/an-enormous-bitcoin-mine-went-up-in-flames-affecting-the-entire-network/
odmah da vam kazem moj nije 🙂
Bravo porastao je sada mozete ponovo da pricate o jahtama, karibima itd samo nemojte da se iznenadite kad LTC ponovo padne ispod 3,70 jer lik koji ga vec satima kupuje za tu cenu i na taj nacin sprecava njegov pad lagano ostaje bez para.
Raste Btc lagano hoce li se desiti neki nagli skok?
Ja sam od prve ture na 48$ kupio Audi sad cekam tog maseratija.
Ja sam deo prodao za 17 $ i kupio markicu za prevez.
Nemora. Dobro je ovako laganice..samo da ne bude naglog pada. Uf sto me toga strah ! 🙂
Pusti ga dobili smo jos jednog genija filozofa, ali ako vozacemo se sami na privatnoj stazi ( nesto mi je maserati zapao za oko) 😉 , sta ces ti voziti
Pa sta, isplatice ako su pametni kada skoci cena. Ako su prodavali za sicu nema pomoci. Polako, bice skoka kad tad. Priznajem da se to i meni oduzilo ali ako smo docekali dno docekacemo i vrh cene. Meni novcici vec godinu dana stoje u novcaniku i ne diram ih a stekam i dalje. Svi bi za par meseci da se obogate i da kupe.Izgleda da ti mnogo smeta sto sam bio u pravu kada sam među prvima rekao da je kopanje LTC grafickim karticama ******stima. Kao sto vidis proslo je oko pola godine od te izjave a ljudi koji su krenuli da kopaju LTC ove godine i dalje nisu uspeli iskopanim Litecoinima da isplate kartice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari