To zavisi od Developera. Može da se podesi za svaku zemlju drugačije za koju Google podržava valutu. Ako država nema valutu, kao Srbija, u Developer Console, onda Google uzima kurs na taj dan i konvertuje. Npr ako si Developer is USA, tebi je default pricing u dolarima i Google onda radi dnevnu konverziju. Zato ima razlike u cenamaVideo sam da je neka app sto hocu da uzmem skuplja za nas nego na primer za amere, ja sam mislio da su cene na play-u iste za sve ili nisu?
Istu muku i pitanja i ja imamКада су ти блокирали налог због овога, јеси уопште имао приступ мејлу и контактима или је комплетно блокиран? Ја сам две године на америчком налогу, откако не раде оне DNS форе, теоријски бих и остао тако и даље али ме фрка да ме кад тад не блокирају. Исто тако, страх ме и да ме сад не блокирају ако бих пробао да се вратим на српски Play.
Било би ми жао мејла јер имам нормалан, типа име и презиме без тачака и бројева, а био би ми ужас да останем без контаката и неких битних мејлова.
Ides na wallet.google.com i tamo ubacis karticu
Ne treba nista dodatno skidati nikakve app. Kad jednom ukucas broj visa, datum isteka i cvc kod zapamti ga.Jedno noob pitanjce. :d
Kako mogu da registrujem svoju karticu na Google Play nalogu i posle da kupujem? Vidim da ne mogu da skinem Google Wallet aplikaciju, jer mi je i ne prikazuje kada ukucam. I jel treba da bude visa internet kartica ili moze i ova obicna platna kartica?
Ne treba ti wallet aplikacija na tel., a može i obična dinarska visa ili neka druga, tipa mastercard i sl.
Када су ти блокирали налог због овога, јеси уопште имао приступ мејлу и контактима или је комплетно блокиран? Ја сам две године на америчком налогу, откако не раде оне DNS форе, теоријски бих и остао тако и даље али ме фрка да ме кад тад не блокирају. Исто тако, страх ме и да ме сад не блокирају ако бих пробао да се вратим на српски Play.
Било би ми жао мејла јер имам нормалан, типа име и презиме без тачака и бројева, а био би ми ужас да останем без контаката и неких битних мејлова.
Istu muku i pitanja i ja imamali koliko sam shvatio moze account da se odblokira ,ali treba dosta cimanja
Jedino što bih vam ja savetovao pre nego se upustite u tu avanturu je da exportujete kontakte, bookmarks, kalendar i šta već sve imate vredno što je vezano za taj mejl
Meni je nalog obrisan, a i novi koji je kasnije napravljen nije radio jer sam koristio istu karticu ...
Posle napravio novi nalog i izvadio visa electron karticu i od tada sve radi super
Pakao kada sam video ovu poruku pre par meseci :
Pogledajte prilog 153728
Daj bože, mada ne verujem
Ja sam čačkao sa drugim VPN programima jer su mi nestali megabajti na TunnelBear-u i onda sam pokušao sa ovim uputstvom iz dodatka ovde - http://srbodroid.com/development/uputstva/kako-kupovati-android-aplikacije-iz-srbije/ i sada pošto je počeo proces verifikacije (Google Wallet - Settings Adress book) ne mogu da vratim zemlju na Srbiju nego stoji USA (Your home country cannot be changed because you have started the identity verification process.)
![]()
Naravno od ta posla nema ništa jer traže Social Security number![]()
Ukratko nemojte ova dva programa da koristite - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flash.VPN_Free i https://play.google.com/store/apps/details?id=com.surfeasy
Nemam ideju kako ovo da se sredi ...
... mrzi me da odgovaram - nije baš bilo sve tako![]()
Važno je da je nekada bilo cimanja, a sada ga više nema![]()
Zechs
Ja kada bi hteo da prebacim na srpski store u buducnosti,samo promenim adresu i drzavu u walletu i to je to ?
Tako sam ja odradio...vratio adresu na Srbiju i nalog ostao na US sve do isteka CC..kada sam ubacio novu i kada su je ponovo verifikovali sa onih 1$ skidanja, tada mi se vratio ponovo srpski play store...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari