Mislim da ti je loša logika... N5 je prisutan na tržištu zato što je LG telefon, a dostupnost N6 će biti verovatno slična kao dostupnost Motorola telefona...Ako ima N5 u mtel - u, biće i 6 - ca.
N6 je promašaj kod nas. N4/N5 ne ide baš kao alva (tj. nisu toliko zastupljeni)
Sveps, samo za iskusne 😉
Nexus se uzme kada ti dop..zdi 5 sljamsung po redu, i onda se pitas gde ti je pamet bila, i sto to ranije nisi uradio.
No neko voli da se pati, i ja postujem taj izbor.
99 posto populacije koji preferiraju vrhunske uredjaje.
+1Nexus se uzme kada ti dop..zdi 5 sljamsung po redu, i onda se pitas gde ti je pamet bila, i sto to ranije nisi uradio.
Daj pitaj brata Lerija kad će img za Nexus 5, vidim da ste ekipa
Da volim da se igram sa romovima ,e to bi bio razlog ovako ....
Trojanskog konja u kom smislu ? ako se sme znati.. ?
Nego, tebi ne poturaju konja?
Uostalom videcete kako rade flagshipi za 2015. godinu od vodecih proizvodjaca, koliko je zapravo ovaj apdejt Androida zapravo nebitan. Koliko ce naredni biti jos manje bitan, osim cinjenice da ce spakovati jos neku by Google glupost od servisa kao default. Nekada su dodavali bitne opcije koje su bile novitet, zadnja dva androida nema nista novo osim nekih fantomskih obecanja o boljem menadzmentu baterije (sto je ista stvar koju pakuju drugi proizvodjaci uz svoje telefone).
- google play store radi, apple store ne radi 😉Edit: Mozda nekoga nervira ovo sto ja pisem i misli da su gomila gluposti ali... nisam ja kriv sto:
- u Srbiji ne radi Google play a mozda proradi Apple Store uskoro
- sto novi Nexus fon kosta 650 i opet ne moze da se kupi u Srbiji
- sto novi Nexus tablet kosta 400 i ima gomilu problema
- sto je novi Android kao izasao a u stvari je beta
- sto ce Microsoft za cirka dve godine da presisa Android
to je manje vise realnost (za MS je prognoza, ali ide ka tome). Za to je neko drugi kriv. Pitam se ko. E moje lovorike, sto ste mi drage.
Bilo jednom nasnimavanje kaseta, pa disketa, pa CDa, pa formatiranje windowsa, instaliranje antivirusa, prodaja polovnog smeca sa zapada pod imenom Pentijum, pa onda overklokovanje a danas se to zove fleshovanje i profesionalna analiza BBS logova. Mali iz komsiluka je neustiv, iako jos nikako da pronadje nacin da zaradi pristojan novac za 'znanje' koje poseduje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari