Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (NeoScrypt)

znachi, za 280x: win7 64 bit, 14.7 drajveri, sgminer, ostatak setapa sa onim batom i 14.9.1 bin-om i trebalo bi da daje tipa ~150/kom?

Sa cgminerom 270 na 1050/1400 82-85 kh/s
270x na 1100/1425 88-97 kh/s
7850 na 1050/1200 72-77 kh/s

znachi, za 280x: win7 64 bit, 14.7 drajveri, sgminer, ostatak setapa sa onim batom i 14.9.1 bin-om i trebalo bi da daje tipa ~150/kom?

evo recimo WIN7, driver 14.7 bez dll-a, kartice 1050/1500 i ovaj bin : sgminer.exe -k neoscrypt -o stratum+tcp://stratum.wemineftc.com:4444 -I 13 --worksize 48 -g 4 -u zile74.1 -p 1

poslusao sam shaolin_RS i izbrisao TC

Untitled.png

one DLLove stavljam samo na rig sa 6 kartica.. da bi ih win 8.1 video, moze iskljucivo sa 13.12 drajverima.. e samo u tom slucaju ja stavljam u root folder DLLove od zadnjih drajvera

Feathercoin [FTC], novi algo - NeoScrypt

Nesto svi imate visoke temp kartica :p

Greju se ljudi, slaba isplativost novcica...pa makar neka korist od kopanja :)

turih na jedan rig 14.7 drajvere, onaj tvoj zile bat fajl i samo malko je veci hash...mozda 3-4, ni blizu onih 150-160, i isto rade i sg i cg miner...na 900/1500 oko 132 po karti, sa klokom na npr 1050/1500 daju 138-140.

edit: na I 12 su dostigle dve karte 139, to mi se vec svidza :D...na 900/1500, a potroshnju sam svukao jedno 100-120w na tom rigu.

Poslednja izmena:
Hm...kad @Apple spomenu...primetio sam da su obrtaji ventilatora veći na ovom ziletovom mineru (za ~20%) iako su mi temp iste kao na onom modovanom 377b ...

Meni uopšte nije jasno kako funkcioniše ftc mreža... hash varira 80% a to sumnjam da su multipool-ovi a koliko pratim svi poznati pools imaju relativno stabilan hash. Ovo je neka opasna mutljavina.

Kakve su prognoze, koliko moze ovo gore ? Kopati i cuvati ili odmah zavaljivati...

Pride cena zakucana na 0.00008 sell i 0.00009 buy sa po 25 btc-a sa obe strane.
Ne čuvam ništa osim BTC-a.

Meni uopšte nije jasno kako funkcioniše ftc mreža... hash varira 80% a to sumnjam da su multipool-ovi a koliko pratim svi poznati pools imaju relativno stabilan hash. Ovo je neka opasna mutljavina.
Ma hash racunaju po brzini resenih blokova a ftc je i ranije imao poprilicna variranja, pogotovu diff-a. Otkako je presao na novi algo nisam pratio jer stvarno nemam vremena ali nebih ja mnogo verovao ni tim ciframa. Ko zna koliko je to tacno. A nije iskljuceno ni da multipool neki najase kada padne diff. Dosta nas je to radilo i ranije, na svaka 3 dana imali smo po 20% extra zarade celih 12h.

diff ode gore, nije vise toto?
mada ja sam jos na njemu

@omnik

Izgleda da je to najsigurnija opcija, ali sve mi se cini da ce ovde biti neki pump za istresanje...Moraju kitovi da otmu jos BTC-a....

@ nesic1 - nema ništa pametnije za kopanje.
@ Kidence - every dog has it's day. Ako imaš strpljenja i spreman si da preuzmeš rizik onda čuvaj. Ja sam se suviše puta opekao sa čekanjem pa nemam baš želje i strpljenja da čekam i razmišljam o tamo nekom FTC-u.

Istina, svi smo se mnogo puta opekli sa cekanjem...i vecina sada ima neke novcice za koje se nada da ce jednog dana lepo zavaljati, ali kako se stvari odvijaju vecina novcica izumire, malo je novcica koje dev-ovi nisu napustili i napravili neke nove...Sada se otima BTC sa IPO forom....cak ce i Iconic Expert da izbaci svoj novcic u narednih par sati ili dana...naravno IPO... Sta reci...

E to je vec sex da menjam na rogovima drajvere. Moram da idem na lokaciju da rucno da menjam.

Vrh Dno