zile74
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.02.2011
- Poena
- 169
koji win koristish zile?
tamo gde imam 5+ kartica 8.1.. a ostali rigovi 7
mada sad postepeno prelazim na 8.1
koji win koristish zile?
znachi, za 280x: win7 64 bit, 14.7 drajveri, sgminer, ostatak setapa sa onim batom i 14.9.1 bin-om i trebalo bi da daje tipa ~150/kom?
I ja sam to primjetio. A posle ce da bude kako su karte lose jer su eto radile na malim tempNesto svi imate visoke temp kartica![]()
Lepo si primetio. Ja ne znam odakle im tolike temp, meni karte rade na max 60c i nekim smesnim obrtajima. Ovde bas moze da se ustine na naponu posteno.Nesto svi imate visoke temp kartica![]()
Nesto svi imate visoke temp kartica![]()
cgminer 3.7.8 With Improved Neoscrypt Performance
edit: Ja baš ne primećujem bolje performanse al probaću da ga drndam još malo
Meni je jedan rig sa 500 khash pao na 350 sa ovim 3.7.8, tako da sam se vratio na 3.7.7.
Ma hash racunaju po brzini resenih blokova a ftc je i ranije imao poprilicna variranja, pogotovu diff-a. Otkako je presao na novi algo nisam pratio jer stvarno nemam vremena ali nebih ja mnogo verovao ni tim ciframa. Ko zna koliko je to tacno. A nije iskljuceno ni da multipool neki najase kada padne diff. Dosta nas je to radilo i ranije, na svaka 3 dana imali smo po 20% extra zarade celih 12h.Meni uopšte nije jasno kako funkcioniše ftc mreža... hash varira 80% a to sumnjam da su multipool-ovi a koliko pratim svi poznati pools imaju relativno stabilan hash. Ovo je neka opasna mutljavina.
378 miner donosi 10% ubrzanja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari