Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja u popcorn-u imam samo ton,nemam sliku kad pustim film...zna li ko o cemu se radi?

Kako se zove aplikacija kojom kao gedzet postavis na ekran precice za wi-fi,bt, data transfer itd?
Kao ona linija sa prekidacima sto je ima kad spustis sys tray dole?

Da li popcorn nekada brise sam svoj kes od filmova jer vidim da mi zauzme prostor za ceo film iako nije ceo skinut ni pogledan? Ili da sam brisem povremeno te foldere od filmova?

Sam briši foldere najsigurnije je.

Ovaj popcorn ima prevelike fileove, kratki marvelov film 400mb.

Da li popcorn nekada brise sam svoj kes od filmova jer vidim da mi zauzme prostor za ceo film iako nije ceo skinut ni pogledan? Ili da sam brisem povremeno te foldere od filmova?
Rezerviše prostor da ga nešto ne pojede u međuvremenu... Ima te opcije i na desktop torrent klijentima

Meni se više sviđa Notification Toggle
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&hl=en_GB

Kwfa5IGl.png

Kako se zove aplikacija kojom kao gedzet postavis na ekran precice za wi-fi,bt, data transfer itd?
Kao ona linija sa prekidacima sto je ima kad spustis sys tray dole?
Ima ih raznih, ali uz HD Widgets pored toga što je tebi potrebno, imaš i vremensku prognozu.

Nov gmail je odličan, inbox odleteo u zaborav.
Pa kad ne radi kako treba glupa beta. Dok je Gmail sasvim stabilan, mada nisam nešto fan novih boja.
Google Play definitivno ima pogrešnu ikonicu, koja nije u skladu sa ostatkom vizuelnog identiteta.

Trebalo im je samo pet velikih verzija da naprave vizuelno pristojan proizvod.

Kakve veze to ima? Petica izgleda sjajno i napredak Androida u zadnjih 2 godine je veci nego bilo ciji drugo.

Nikad mi nije bilo jasno kako uspiju Bosna i Makedonija da odrade ove stvari prije nas (CG i Srb). Uvijek smo bili zadnja rupa na svirali.

Nikad mi nije bilo jasno kako uspiju Bosna i Makedonija da odrade ove stvari prije nas (CG i Srb). Uvijek smo bili zadnja rupa na svirali.

Nemoj da si na kraj srca. Najčešće nema ni Albanije na listi podržanih zemalja. Mi u BiH vam ipak dođemo "zapad" dakle samo se Makedonija provlači :).

Vrh Dno