Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li se Google Play sam ažurira i koliko je potrebno da dobijem ovo ažuriranje?
Bio sam ga dobio,ali sam nosio telefon u servis,pa mi je ponovo na satroj verziji.

Udji u settings play store-a i klikni na version pa vidi sta ti kaze. Ako kaze da imas poslednju verziju, a ti vidis da je 4.19 znaci da ti nije jos stigao 5.0 play store. Sticice sam, a ako neces da cekas imas u prethodnim postovima kako da ti to odradis.

Jedva čekam da kupim aplikaciju bez dodatnih zavrzlama :D Super je što možemo da ih vidimo uopšte. Ali nam i dalje nije raspored kao na stranim store-ovima. Ono kad uđeš da stoje one vrste aplikacija i to.

Super je i što sada vidimo bez trikova koje od plaćenih aplikacija imaju update.

Da li samo ja vidim smisao volume slidera u muzickim plejerima ili ima jos neko? :)
Meni je to ultra korisno (kao npr MX player) medjutim vecina muzickih plejera ne nudi.
Ne da je dobro nego smatram neophodno i i video i u audio plejerima. Rekao bih u rangu play i pause dugmeta :)
I ja sam se pitao zasto svi plejeri to nemaju.

Popcorn je super zamena za showbox, za razliku od showbox-a stvarno radi.

Који Попкорн? Ако мислиш на Попкорн Тајм, он ваљда не постоји за андроид...

I MightyText i AirDroid mi dele SMS poruke na 2 ili više bez obzira na podešavanja koja ja vidim da menjam u opcijama. Jel ima neki način da to sredim nekako?

Koja je dobra aplikacija za merenje potrosnje interneta, koja moze i da pokaze koje aplikacije i koliko trose.
Nesto mi se cini da mi previse mb odlazi

Pa imaš to u sistemu ako imaš bar 4.0.

Ima li neko problem sa showboxom od poslednjeg update-a? Non stop crash-uje na startu iako sam u adaway stavio u white list sve što treba.

Evo dao sam ti ja par postova ranije alternativu koja radi savrseno.

Meni Showbox zeza nesto sa filmovima, a serije pusta normalno.

Stvarno bi bilo super kad biste uz preporuku stavili link do aplikacije, ako vec preporucujete.

E, kako da namestim da mi bude srpski prevod u popcorn time?

Испод превода можеш да мењаш резолуцију и извор.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1414943537081.jpg
    uploadfromtaptalk1414943537081.jpg
    92.5 KB · Pregleda: 443
  • uploadfromtaptalk1414943555561.jpg
    uploadfromtaptalk1414943555561.jpg
    53 KB · Pregleda: 360
  • uploadfromtaptalk1414943573279.jpg
    uploadfromtaptalk1414943573279.jpg
    92.5 KB · Pregleda: 360
Poslednja izmena:
Kupio sam Fleksy Keyboard preko Amazon App Store-a, ali mi u aplikaciji i dalje stoji opcija Upgrade i ne mogu da biram "Pro" teme. Jel zna neko u cemu je fora?

Moze li link od ovog popcorna?
I preporuka za aplikaciju vremenske prognoze?
Hvala

Ja malopre probao da vidim kako radi app i evo gledam sad folder i fajlovi su i dalje tu.

Udji u settings play store-a i klikni na version pa vidi sta ti kaze. Ako kaze da imas poslednju verziju, a ti vidis da je 4.19 znaci da ti nije jos stigao 5.0 play store. Sticice sam, a ako neces da cekas imas u prethodnim postovima kako da ti to odradis.

Stoji verzija 4.8...itd.

Nazad
Vrh Dno