Šta je novo?

LG L7 II

Pa problemi su da ze jednostavno zakuca viber i da je jedini nacin da ga ponovo koristim da resetujem telefon...sve ostalo radi ok (sek kamere - izgleda da je on ubije) ali viber i kad posle ujem u njega, ako ne resetujem mob, on se opet zakuca posle par sekundi. To se desavalo i sa 5.0 verzijom ja JB i vec sa 5.0.2.x su ispravili dok je ova nova verzija 5.0.2.y opet pravi isti problem...
Sto se tice downgrade-a, kontam da moze da se uradi preko flashtool-a i kontam da to odradim, pa ponovo vratim na KK ali preko zvanicnog update-a ako nastavavi da me *****ava Viber...

EDIT:
Inace, u mom postu (#535) imas linkove za flash KK-a, pa samo umesto ovog .kdz za KK skini neki JB (V10J) ...

Poslednja izmena:
Ok, hvala.

Ja nemam tih problema, viber radi ok, neka prethoidna verzija na JB me je zezala sa kresovanjem. Kamera takodje radi dobro.
Nisam strucnjak http://www.smartphenom.com/2014/07/lg-optimus-l7-ii-p710-firmware.html jel mogu bilo koji firmware odavde da izaberem?
Sad vidim da sam krenuo da skidam neki rumunski v10j, kakve veze ima iz koje je zemlje?

Definitivno cu morati nesto da cackam, mnogo mi je bolje telefon radio pre updejta.

Zavisi :) Koliko mi se cini oni sto su radili prema onom uputstvu pre par strana nemaju problema, dok ostalima KK ne radi bas najbolje. Takodje LG je nagruvao kojekakvih novih bezveznih aplikacija. Wake lag nekoga ubija, nekom telefon radi brze, pa sta ti zapadne.

@Chele85
Verzija vibera i je 5.0.2 i kk.
Nemam nikakvih problema sa viberom sada. Pre prelaska na kk viber mi je pravio probleme do neupotrebljivosti telefona. Ne znam koja je tada bila verzija ali odmah posle azuriranja vibera je telefon poceo da zeza, azurirao sam viber negde u prvoj nedelji oktobra ako se dobro secam.

Na kk jedini problem imam sa lag-om. Sve aplikacije rade odlicno.

Pa to je ovaj update od 6.10. i meni on pravi problem ako se ne varam...sad sam stavio jednu verziju pre tog i za sad je ok, ali videcu kako ce se ponasati...ako bude pravio ******, onda downgrade na JB i ponovo na KK po onom upustvu.

Problem pravi i verzija Vibera 5.0.2.9 tako da sad testiram 5.0.1.36

Sto se tice update na KK, moze li neko ko je radio preko zvanicnog updatea da mi kaze koja mu je oznaka ROM-a

Pojavila se za Spaniju ispravka oznake V20c,red je i bio i izgleda da je malo veca ispravka u pitanju posto ova prva KK verzija ima dosta gresaka.

Cool...taman kad odem u dec kuci da flashujem sestri telefon ako izadje novi...ja predjoh na g2 mini i za sad sam veoma zadovoljan

Bio na xda,nije doneo update nista posebno,i dalje neke stvari nisu sredjene
Iako im je L serija najprodavanija fusare sa apdejtima,ono jeste ovo budzetski telefon ali opet ....

Samo telefon sa cistim androidom inace su ovo sve sranjca...

Bio na xda,nije doneo update nista posebno,i dalje neke stvari nisu sredjene
Iako im je L serija najprodavanija fusare sa apdejtima,ono jeste ovo budzetski telefon ali opet ....

Cekaj,ovo pricas za update na koju verziju?
Jel za KK 4.4.2 sa v20a na v20c ispravku,jel?
Aj baci mi link na PP ka toj strani da vidim ;)

@kvaka22 hvala video sam,cak sam i ugasio ovu opciju u tajnom meniju i izgleda stvarno da mi se oslobodi jos rama ;) Sad mi sve oko 400mb,a bio je oko 460 :D

Kakav je 20c,ima li promena ,jel konacno providan bar
Daj neki review

Poslednja izmena:
Mnogo je spor Kit Kat, pogotovo kad izlazi iz sleepa. Jel moguće nekako vratiti na jellz bean?

Kakav je 20c,ima li promena ,jel konacno providan bar
Daj neki review

ja sam instalirao novi V20C

DRUGI TELEFON, jos sam uradeo i reset to factory settings i taman sam hteo da prodam ovo djubre od telefona i kupim nesto tip P7 sad sam promenio misljanje, radi kao sprija ... toliko za sada , kad budem imao vise vremena i vise sati da provedem sa njim napisacu nesto detaljnije ...

ja sam instalirao novi V20C

DRUGI TELEFON, jos sam uradeo i reset to factory settings i taman sam hteo da prodam ovo djubre od telefona i kupim nesto tip P7 sad sam promenio misljanje, radi kao sprija ... toliko za sada , kad budem imao vise vremena i vise sati da provedem sa njim napisacu nesto detaljnije ...

Jesi to stavio onu Spansku verziju?
Jel sad gori dugme kad stignu poruke na WA,viber i sl?
I jesi resetovao mob i pre ubacivanja v20c i posle ili si samo posle ubacivanja?

Molim odgovor na sva 3 pitanja :D

Poslednja izmena:
Jesi to stavio onu Spansku verziju?
Jel sad gori dugme kad stignu poruke na WA,viber i sl?
I jesi resetovao mob i pre ubacivanja v20c i posle ili si samo posle ubacivanja?

Molim odgovor na sva 3 pitanja :D

da spansku verziju
sto se tice dugmeta nisam dobio ni jednu poruku od sinoc
resetovao sam mob samo posle ubacivanja V20C

-- JEDAN PROBLEM
NE RADI U MOM SLUCAJU PRENOS PODATAKA
nebi bilo lose da neko uradi backup postojeceg OS pa da instalira ovaj V20C i proba da vidimo da nesto nije do mog telefona mada je sve uredno radelo do pre fleshovanja, mozda sam ja nesto za.rao .....

da spansku verziju
sto se tice dugmeta nisam dobio ni jednu poruku od sinoc
resetovao sam mob samo posle ubacivanja V20C

-- JEDAN PROBLEM
NE RADI U MOM SLUCAJU PRENOS PODATAKA
nebi bilo lose da neko uradi backup postojeceg OS pa da instalira ovaj V20C i proba da vidimo da nesto nije do mog telefona mada je sve uredno radelo do pre fleshovanja, mozda sam ja nesto za.rao .....

I kod mene isti slucaj, ne radi mi prenos podataka (precrtana ikonica). Ja sam ubacio trenutno neki 20a, ali modovan... Inace, deluje brze ovaj 20c. Cekamo da izbace zvacnicnu verziju, ali ne spansku :)

Ma ja cu danas da pogledam dali ima nemacka ili austrijska verzija, verujem da ce na njoj sve raditi. Moze neki link odakle se skidaju ovi rom-ovi...

Problem sa spanskom verzijom je da izlaze obavestenja na spanskom, sto malo smara. Mozda to moze da se iskljuci, ali ja to nemam pojma.
Ovaj modovani 20a je isti kao i zvanicni, dakle, jako sporo radi.
Ako nesto nadjes, baci link da probamo.

Nazad
Vrh Dno