Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Da,izgleda da su provalili pa su ukinuli to.Jutros je moglo.Stigao mi je i konfirmacioni mail od porudzbe,pa se nadam da ce mi stici za tih 24h.
 
Barem kažu da je garantovan pristup.Videćemo.Ali hvala.
 
hvala za ovo.
ujedno sam i provalio zasto nije radio mushmular key za evolve :D
ja sam ga kucao u steamu direktno misleci da tamo treba da se aktivira, ali zapravo treba da se kuca u formularu na 2k sajtu. sada sam ukucao ovaj kod koji sam dobio uz curse i na kraju ipak pise da imam "sansu" da dobijem kljuc. videcemo sta i kako.
 
Taj kupon BDAY i dalje važi ali samo ako si napravio nalog pre 25 oktobra.
 
Pozdrav, imam jedno pitanje vezano za sajt g2a. Npr. Borderlands Pre-Sequel kod njih može da se kupi za nekoliko evra manje nego na Steam-u. I vidim da mogu da izaberem nekoliko prodavca - neki šalju kod, neki gift. Kako to funkcioniše i da li vredi da se igra kupi tu pa aktivira na Steam-u?
 
@subtractor

rekoh ti da bacis pogled na oficijelni sajt... :) meni i onako ne treba a mislim da bi taj sto sam ti prosledio trebao da radi u tom alpha testu od 30.10 do 3.11
 
I dalje moram da se raspravljam za 2 € sa *****ima iz EA i njihovog đubreta od Origin-a. Baš ću skoro da kupim nešto nakon ovoga.
 
1k steam wallet giveaway na bundlestars-u traje jos jedan dan trenutno, takodje na istom ima i tropico 3 za 1e....
 
nemam pojma jel ovo treba da se pise ovde ako ne treba neka mod obrise ali me zanima gde mogu da uzmem WOD iliti nov nastavak za WoW ali da nije preko blizz ?
 
dobio sam kljuc za evolve. izlgleda da curse ipak nije folirao.
negde su pominjali da ce testiranje trajati do 3. ili 4. novembra, ali trajace samo tokokm vikenda, odnosno do 2. nov. od petka 17h (naše vreme) do ponedeljka u 5ujutru.
Vracam se sa posla i sedam za komp :D. posle 2 dana skidam slušalice i krećem na posao.
 
Nije 59.99, nego 99.99.

Videh sada..Meh, 4 gore/dole nije velika razlika... :D Iako sam dobro zagledao par puta delovalo mi je da je 59.99 iz nekog razloga.. :d Sta ces kada dugo buljis nocu u monitor... Mada kad nije skoro za dzabe i dalje je to skupo, posebno za nas koji pakujemo igre na steamu kao veverice a malo ih igramo... :p

Inace da li bese danas tj. vecars nezvanicno pocinje Halloween sale na Steamu- "produzeni vikend" sa popustima ?
 
Poslednja izmena:
Ja sam dobio 3 ključa za Evolve, lolčić. Ako neko hoće, neka se javi za ovaj višak. I da, ovi ključevi nisu za šansu za dobijanje alfe, nego steam ključevi.
 
Ja bih jedan. :)
 
Nazad
Vrh Dno