- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Hard reset je u about, predhodno backupuj sve zivo...
Reset kamere nije resio problem.
Ne bih se bas slozio, postoje bar dva telefona koji imaju bolje kamere.1020 je i dalje najbolji camera telefon.
Ne bih se bas slozio, postoje bar dva telefona koji imaju bolje kamere.
kako da shvatis nesto ozbiljno od bolesnika koji napise ovako nesto. mislio sam da tu bar prestanem da citam, ali procitacu do kraja, sad me bas zanima sta ce da izlupeta.neki pajser je napisao(la):he Lumia 1020 was the first megapixel beast that we saw in a smartphone.
OIS je savrseno nebitna stvar u zivotu, kao i Xenon. Kao prvi model sam podrazumevao 808, a kao drugi CM1. Kakav crni iPhone 6, to ima senzor kao zrno psenice.
duboko upoznati sa Camera telefonima kao ti
Sta ja mogu sto lupi ko po koji red,evo na SS se vidi kako meni prikazuje tekst , takav je tt a i ne volim previse da zguzvam tekst.
On nije ni upoznat. Nije ga bilo u tom delu uopste. Kako je kupio 808 prosipa se nesto. Razumeo bih da je godinama u tome, a ne par meseci.
Care sta da ti kazem cekaj Denim update, nadam se da su popravili Post Processing... 1020 je i dalje najbolji camera telefon.
Eto po stoti x ti govorim slikaj par DNG (raw) i u LightRoomu ih pregledaj i vidi prenesi utiske, po tome ces znati dali je do fw ili nedaj boze defektan camera modul.
Jeste pod garancijom, ali nije mi jasno kako su onda slike u svim drugim uslovima dobre, ako je nesto hardverski?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari