Znam ali koliko mi je poznato nikad ne bude ta cifra već 60-80% te cifre...
Ako je u oglasima stvarno 900e onda se isplati uzeti na rate,ali ako moze da se nabavi za 700-800 onda je to bolje.
Posebno zato sto su kod operatera zakljucani.
Meni uopšte nije jasno šta se raspravljate sa čovekom koji u isti koš trpa legalno uvezene telefone i one koji su švercovani, simfree i zaključane na mrežu, a kao šlag na tortu poredi cene uređaja i celog paketa????
posto vidim da si bas lepo izbacio i prepravio sve uvrede nemam komentar samo jedno jedino ozbiljno pitanje:
Koje su cene iphonea 6 i 6+ u Mts-u,posto ne vidim na sajtu.Bas me zanima koliko su to povoljniji od Telenora.
Pogodio si sustinu. Ono sto sam rekao i ponavljam je da telefoni uz pakete od 2500 kostaju vise nego sto bi trebali novi kostati...Pa, ako ćemo tako, Samsung GS5 košta 95.000 din. Da li je to realna cena? Naravno da nije.
Kada se plaća uređaj na rate, ne postoji neka kamata ili uvećanje? Sajt je informativan u plm, a u poslovnici kažu imaće informacije 29. popodne.
Mislim da ce cene telefona iz paketa biti manje nego sada po oglasima.Cudi me da nigde nema primerka iz Telenora po oglasima a koliko znam kod njih vec 2 dana moze da se kupi bez problema.
.
Jeftiniji je kod MTS i objasnio sam ti zašto, rade praktično bez zarade na uređaju, kod drugih nije. I nisi lepo pročitao, ne govorim o opravdanoj kalkulaciji već o "kukanju" na uslove i ponudu. Neko je planirao da da 600 a sada je 800 i ne uklapa mu se u budžet, "zeje*ao ga operator pa je razočaran i kriva mu odmah država". Smešno!!! Pa ćuti i kupi preko oglasa onda na crno i ćao-zdravo! Tako je kako je ne ulazeći gde je jeftinije ili skuplje, kod nas ili "njih".@јороро,
Ниси у праву за цену ајфона јер је јефтинији у Србији од околних земаља и било које ЕУ земље било преко оператера, што покушавам све време да покажем са линковима ка другим оператерима у поређењу са МТС-овим ценама или преко огласа када узимаш шверцоване којима је повраћен ПДВ, првенствено из Мађарске јер је тамо пдв 27%.
И не слажем се са тобом да зато што неко калкулише шта му се више исплати да то значи да не треба да купује телефон уопште - врло неозбиљно са твоје стране да тако нешто напишеш. Зашто бих дао 800е ако могу да добијем исти уређај за 600е? Разлика између 600 и 800е је ОГРОМНА јер је у питању 1/3 цене (200 од 600). Ако мислиш да је наш менталитет да размишљамо о цени, како онда зовеш швапски менталитет кад су управо они били ти који су измислили парадајз туризам?
Koliko će biti (i da li će biti) kod MTS-a tek ćemo da vidimo, ne mora da znači da ti je računica tačna, pošto nije uvek 1+1=2.
Uz pretplatu 599 je 73800. Dakle 73800+599x24=88176. Po nekoj logici bi trebao biti jeftiniji od te cifre, a i da ne bude, opet je mnogo manje nego kod telenora.
- neki ovde tvrde da imaju informacije da se radi na srpskom App Store i da će biti, iako ne odmah...Ja jedino što sam lično priželjkivao kao benefit legalnog dolaska iPhone-a u Srbiju nisam dobio - nema App Store![]()
Kako se kupuje preko us app store? Da li je potrebno samo da se za adresu postavi neka random?
Adresa mora biti odgovarajuca gradu koji si selektovao, broj telefona mora da ima pozivni koji odgovara adresi koju si odabrao a desava se da jedan grad ima vise pozivnih brojeva u zavisnosti od dela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari