Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam problem sa skajpom. Preko kompa se normalno logujem a preko fona nece nikako (brisao sam i data i nece).
e1e9f314a0ebd486865c82d89fc12ff9.jpg

Meni swype iscedio bateriju opet.Pao je uninstal do daljnjeg.

i bez onog connecta?
možda je i bolje da usporava nego da prazni bateriju :)

Imam problem sa skajpom. Preko kompa se normalno logujem a preko fona nece nikako (brisao sam i data i nece).
e1e9f314a0ebd486865c82d89fc12ff9.jpg

Ja sam imao ovaj problem kada sam mu jednom stavio 5.1.xx, neku betu. Rešenje je bilo da je deinstaliram, pa onda stavim GPlay verziju.

i bez onog connecta?
možda je i bolje da usporava nego da prazni bateriju :)

Da,i bez te gluposti i dalje prazni bateriju.Jutros od kako sam skinuo s punjaca nabio je 2h awake a nisam ni koristio tastaturu.

Bez veze. Daj šansu SwiftKeyu, ima taj glupavi lag posle "send" u messengerima ali predikcija i korekcija su mu odlični. Ima i neki primitivan swype :)

Mislim na klasičan qwerty(bez naših slova) sa srpskom predikcijom kao na swype i swiftkey

Jako sam sumnjicav, oko modovanih tastatura i kradje sifri...

Mislim na klasičan qwerty(bez naših slova) sa srpskom predikcijom kao na swype i swiftkey

Ovo i jeste klasičan qwerty. Naša slova se dobijaju zadržavanjem prsta na slovu bez kvačica. Ali predikciju malopre nisi pomenuo. :)

1cf7f84dea20e9681d7e7a74601c7242.jpg

Šteta što google nikako ne želi u svoje tastature da ubaci srpsku latiničnu predikciju. Zbog toga i dalje ostajem na SwiftKey-u.

Koji muzički plejer može imati playlist koja vuče (preko wifi) sa lan-a pesme?

Poslednja izmena:
zna li neko da li moze da se podesi sledece: da se prilikom notifikacija ukljuci ekran i prikaze je? iritantno je da stalno stiskam home taster. .kada slusam muziku ili sviram, nema sanse da cujem notifikacije..Na ipadu se lepo ukljuci i ekran sa popup ikonom i vidim o cemu se radi.

Je l moze neko da mi iskopa neku stariju verziju hangouts-a ? Nova kresuje cim pokusam da ubacim neki smajli :/

Par reci o navigacijama posto sam ih testirao mali milion...

Here beta navigacija razbija kako radi na androidu, samo da srede bug sa force restartom iz podesavanja rute.

U rangu garmina je sto se rutiranja tice, a opet dosta laksa za instalirati.

Route 66 nova verzija ispravili sve bagove, folow me kida.

Sygic izbacuje i dalje nepotpunu navigaciju, srede jedan bug a ono izadje drugi.

Navitel dizajnom razbija, a mape za balkan blagi uzas.

Navigon je dobar zbog street view podrske.

CoPilot je sasvim dovoljan za prosecnog coveka pa se i ne trude da je nesto cackaju i bilo stq krupno menjaju.

Prikazuje li vam Weather na DashClock widget? Eye in Sky prikazuje a onaj sto dodje uz DC (pretpostavljam Accu) ne.

Vrh Dno