Šta je novo?

LG G2

koliko ostane mesta slobodnog na 16GB verziji kad je G3 rom instaliran,da li neko zna?
ovako stock je oko 10.6GB,obrisala sam neke nepotrebne app ali sam dosla sa samsunga,pa ne znam jos finese.
Najbolje bi bilo full wipe. Format data pa onda ostalo. Instalacija preko USB otg. Onda ce ostati dovoljno :)

uspeo sam sa towelroot :) hvala. Da li da koristim TWRP ili Philz CWM?

Poslednja izmena:
Pa polako :D navikavam se. Tamo se spominjalo neko biranje arome ali ja to nisam video. Da li mogu nekako ad promenim skin. Trenutno je telefon zauzet, stavio sam da se prebaci sa dalvik na art

Jel ima razlike u trajanju baterije izmedju dalvik i art na cloudy romu?

@bender_007
Aha, ja mislio da ima i kao skin da se bira

@coklina
šta ima xcam?

Ako nemam ovu placenu xcam app za podesavanje,koju verziju xcam da instaliram?poslednju,5.1.2?

Koliko vidim treba da skinem samo ovo:
XCamLG v5.1.2 - For use with Advanced Driver/Binary Package

Koliko vidim ne treba ovaj binary package (* Do not install this on CloudyG3 v2.0. A variant of this driver is already included), a ne znam da li mi treba ovaj video player?

Na cloudy g3 2 ti treba samo xcam, bez drivera. Štogod drugačije pisalo nije točno :)
Edit: kao sto reče i Einstein

ok nije loš ovaj xcam, ali me nervira jedna stvar kod svih ovih. Da li postoji mogućnost da se podešava osvetljenje kao na fotoaparatima (tipa staviš centar na najtamniju tačku pritisneš do pola i onda pomeriš kadar)?

A zašto per app dpi podešavanja unutar app settings xposed modula ne rade?
Izmenjao sam dpi za par aplikacija i ništa se ne dešava?
Na g3 2.0 romu sam trenutno.

Jel ima neko odgovor na moje pitanje?

Nazad
Vrh Dno