Šta je novo?

LG G2

Opet ja... U aplikacijama mi se ne pokazuju one "tri tackice" za opcije...
Kako to da resim...
Hvala unapred

quickpic koristim godinama i to je druga aplikacija koji instaliram na telefonu (prva je es explorer) ;)
koji kernel preporucujete u kombinaciji sa g3 romom?

Taj što dolazi sa flešovanjem v2.0 G3 roma...
U prevodu ne diraj ništa :)

Pa i ovde koristiš :)
Ako hoćeš imaš mnogo krenela pa testiraj, Dorimanx je sigurno najpoznaiji pored ovog Cloudy koji dobijaš flešovanjem G3 roma...

mislio sam na neki drugi kernel koji ne ide uz rom ;)
ali ako je ovoj najbolji necu da cackm nista... nemam vremena mnogo da eksperimentisem...

Sačekaj sa Dorimanx kernelom dok ne zakrpe SOD (screen of death) bug. Može da ti se javi a i ne mora. Bug znači da ekran ne reaguje na paljenje i mora hard reset...

7.8 verzija ili 7.1 su najstabilnije nisam imao nijedan SOD...

Sad je već 8.4 a beta 8.4.4. Pegla bagove ko nikad do sad. Prednost Dorimanx kernela, osim naprednih opcija, je da možeš da podešavaš gain mikrofona pa nema probijanja u glavnom okruženju pri snimanju.

Evo povadio sam cloudykernel 1.6

md5: b3bbb269dd13440e128b7d9b78a07585

Hvala za ovo.
Menjao sam kernele, nisam mogao da nađem novi iz v2.0, nije mi se ubacivao ceo rom G3 ponovo. Primetio sam da je zvuk u slušalici i na slušalicama za nijansu bolji. Definitivno ostajem na ovom 1.6 i ništa ne čačkam.

Hvala za ovo.
Menjao sam kernele, nisam mogao da nađem novi iz v2.0, nije mi se ubacivao ceo rom G3 ponovo. Primetio sam da je zvuk u slušalici i na slušalicama za nijansu bolji. Definitivno ostajem na ovom 1.6 i ništa ne čačkam.
+1
Sad je već 8.4 a beta 8.4.4. Pegla bagove ko nikad do sad. Prednost Dorimanx kernela, osim naprednih opcija, je da možeš da podešavaš gain mikrofona pa nema probijanja u glavnom okruženju pri snimanju.
Znam, ali su ovi za sad bili i ostali najstabilniji u poslednja 2 meseca, ne znam kakav je 8.4

Stigao :D

2a60f8af4c72571e3fc0586322631ea5.jpg

koliko ostane mesta slobodnog na 16GB verziji kad je G3 rom instaliran,da li neko zna?
ovako stock je oko 10.6GB,obrisala sam neke nepotrebne app ali sam dosla sa samsunga,pa ne znam jos finese.

koliko ostane mesta slobodnog na 16GB verziji kad je G3 rom instaliran,da li neko zna?
ovako stock je oko 10.6GB,obrisala sam neke nepotrebne app ali sam dosla sa samsunga,pa ne znam jos finese.
Zavisi sta imas na tel-ja sam napravio backup starog sistema i ostalo mi 4 gb-manje-vise

^ sta te natera na takav potez?
Ja sam imao ponudu s4 i doplata 40e,bez razmisljanja sam odbio

^ sta te natera na takav potez?
Ja sam imao ponudu s4 i doplata 40e,bez razmisljanja sam odbio

Riknuo moj G2, pa mi ponudili nov GS4 u zamenu i ja prihvatio. Nisu imali na stanju G2, Nexus 5 ili Lumiju 1020, a nisam hteo da čekam, pa sam uzeo Samsung prvi put još od vremena Windows Mobile - a

Zaboravio sam da imam IGO navigaciju koja je jos 1 gb pa mi ostalo 4.5 gb slobodno

Hm imam d800 (att verziju), uspeo sam da uradim update na KK ali mi ne uspeva root preko ioroot. Doduše on uđe u neki kao recovery. Da li mogu odatle da instaliram cloudy iako mi nije rutovan telefon?

Vrh Dno