zadrzi duze recent ;-)Opet ja... U aplikacijama mi se ne pokazuju one "tri tackice" za opcije...
Kako to da resim...
Hvala unapred
+1https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder
QuickPic za galeriju i nema zime...
7.8 verzija ili 7.1 su najstabilnije nisam imao nijedan SOD...mislio sam na neki drugi kernel koji ne ide uz rom
ali ako je ovoj najbolji necu da cackm nista... nemam vremena mnogo da eksperimentisem...
7.8 verzija ili 7.1 su najstabilnije nisam imao nijedan SOD...
+1Hvala za ovo.
Menjao sam kernele, nisam mogao da nađem novi iz v2.0, nije mi se ubacivao ceo rom G3 ponovo. Primetio sam da je zvuk u slušalici i na slušalicama za nijansu bolji. Definitivno ostajem na ovom 1.6 i ništa ne čačkam.
Znam, ali su ovi za sad bili i ostali najstabilniji u poslednja 2 meseca, ne znam kakav je 8.4Sad je već 8.4 a beta 8.4.4. Pegla bagove ko nikad do sad. Prednost Dorimanx kernela, osim naprednih opcija, je da možeš da podešavaš gain mikrofona pa nema probijanja u glavnom okruženju pri snimanju.
Zavisi sta imas na tel-ja sam napravio backup starog sistema i ostalo mi 4 gb-manje-visekoliko ostane mesta slobodnog na 16GB verziji kad je G3 rom instaliran,da li neko zna?
ovako stock je oko 10.6GB,obrisala sam neke nepotrebne app ali sam dosla sa samsunga,pa ne znam jos finese.
Sta to znaci? [emoji1]Hoće se netko baciti u recompile kernela? Pa napravim app za upravljanje.
^ sta te natera na takav potez?
Ja sam imao ponudu s4 i doplata 40e,bez razmisljanja sam odbio
Da nisi bio u pripitom stanju kada si to prihvatioJa prešao na Galaxy S4... S' konja na magarca :d
Da nisi bio u pripitom stanju kada si to prihvatio
S4 za G2 uz njihovu doplatu od par desetina evra i lagano sve odbio...
10.66 GB sa G3 softverom ako se dobro sećam...
to mi uopste ne ide,da bude isto kao sa stockom.btw twrp backup zauzima oko 2.5GB,titanium 1.2GB i ostane oko 6 slobodno:-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari