Šta je novo?

Mintpal

Ja sam prije ukljucivanja 2FA promjenio pass. Tako da prilikom reseta u oba polja unesem taj pass i meni radi.
Btw meni je bitno da povucem svoje novcice, necu da nekog ojadim za njegove jer nebih nekome da radim ono sto samom sebi ne zelim.

:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

E ne mogu da verujem, taman se ulogujem na Mint kad na Craptsyju problem 2014-10-13_223650.png

edit: Ogovor sa Craptsyja
My apologies for the inconvenience. Our CLOAK wallet is down for maintenance.
Our tier two team is working to get this wallet back online. Please bear with us, rest
assured your coins are safe and that we are working 24/7 to get this wallet up and
running again. Unfortunately there is no ETA as of now.
Znači mora da se ide na BITTREX...ima li tamo problema (da pitam pre nego se ponovo "zaletim")

Poslednja izmena:
BITTREX radi dobro meni al su glavni coini sve neki nikad cuo pa se ne usudjujem da trgujem

:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje
Znači mora da se ide na BITTREX...ima li tamo problema (da pitam pre nego se ponovo "zaletim")

Bittrex je sasvim solidna menjacnica, cudim se da je vise ljudi ne koristi. Meni je mnogo "udobnija" od Cryptsy-ja, a i podrska je super.

Od malih menjacnica koje dobro rade dosta sam koristio https://bx.in.th/ a i https://www.swisscex.com
Problem sa ovim malim je sto imaju smesan obim osim za pojedine coin-e kojima su ove menjacnice glavne jer ih velike nisu prihvatile.

Moolah
The following balances should now appear accurately. #cinni #dgb #ioc #myr #rdd #tes

Povukao sam bc, vtc i ltc za sad :)
LTC sam povlacio u po par komada i proslo je sve. BTC sam povukao 0.001 i proslo je za 6 minuta. Sad sam povukao malo vecu kolicinu i jos nista ne stize a proslo je 23 min. Uglavnom jos mi se niko nije javio i odgovorio na moje pitanje da mi iskljuce 2FA.

Edit:
Sad sam pogledao Status: Cancelled; TX ID error-failed novcica nema

Poslednja izmena:
Edit:
Sad sam pogledao Status: Cancelled; TX ID error-failed novcica nema

Dobrodošao u klub.

Bolji da si nas poslušao, trebalo je da kupiš bc, cloak ... pa to da šalješ. BTC izgleda ne daju withdraw.

Pa probao sam sa manjom kolicinom i proslo je. Mozda bi proslo i sa 0.01 al' sad ***. Problem je sto ne mogu da postavim buy zato sam odlucio da probam povuci btc. Sad cu malo da sacekam da nebi ostao bez ostatka btc. Nagore je sto na blockchainu nema podataka o toj transakciji.

Pa probao sam sa manjom kolicinom i proslo je. Mozda bi proslo i sa 0.01 al' sad ***. Problem je sto ne mogu da postavim buy zato sam odlucio da probam povuci btc. Sad cu malo da sacekam da nebi ostao bez ostatka btc. Nagore je sto na blockchainu nema podataka o toj transakciji.
isto sam i ja tako prosao kao i mighty tako da nam ostaje da cekamo i da se nadamo

MintPal has been taken down immediately due to a critical bug being discovered.

Kakav debakl...

Znaci odose novcici ;)
Nece se nikada ni povratiti Mintpal kako stvari stoje. Ne isplati im se jednostavno receno, lakse je da zapale sve novcice. Vidim ja malopre mrtav Mintpal, znao sam odmah da je gotovo sve.

Gotovo je ode mesec dana kopanja XMR-a :(
Neznam dal vredi da pišem da mi vrate xmr mada kad nemogu demon da sinhronizuju tu je kraj nema čemu da se nadam, posle 31-og gase sve i navodno šalju mail gde će da mi pošalju preostala sredstva....

Poslednja izmena:
bolja ja mi je bila taktika dok sam prodavao svaki -svaki drugi dan taj hebeni xmr...i pretvarao u drk...njega sam bar uspeo da povucem ...navuce me onaj skok na 0.005 da ostavim mesec ipo kopanja tamo...sta je tu je nema nazad

Koji nam je ovo put da učimo iznova da ne treba držati novčiće na menjačnicama?

Gotovo je ode mesec dana kopanja XMR-a :(
Neznam dal vredi da pišem da mi vrate xmr mada kad nemogu demon da sinhronizuju tu je kraj nema čemu da se nadam, posle 31-og gase sve i navodno šalju mail gde će da mi pošalju preostala sredstva....

a kome mislids da pises majke ti :) ?

da,da, ali kad je taj blesavi wallet za xmr (i meni je na mintpalu ostalo oko 450 coina)

Hm, koliko je "blesav", da izgubiš coin-e?

blesav ili ne ode mesec dana kopanja, e pa zato ne kopam monero vec 10-tak dana, isplativiji je , a i sigurniji x11 :)

I sta sad da napisem..osta mi vise od 600 XMRa tamo..posle rusi ovo ono..najveci lopovi su na zapadu!!!!

Sad je ocigledno ono sto sam odavno sumnjao ..da je on dampovao XMRove ..jer sam video da je buy wall od 150 BTCa pao u jednom kliku

Vrh Dno