Ljudi, kupite web hosting za 2 do 6k dinara, instalirate Wordpress i WooCommerce. Kupite temu za $50 i eto vam jeftin i brz start.
A da ne spominjemo da kutija sam sebe ovde reklamira...kako bre da nisi cuo za mint pa kutija ga svuda reklamira na kvarno....salu na stranu mint host je ok probao sam.
Onda volje na www.loopia.rs i tamo ima wordpress prodavnica puno pouzdanija firma od tog Minta za kog nisam nikad cuo...ali mora Vam biti jasno da word press morate da instalirate pluginove, da napravite sasvim novu prodavnicu a ta prodavnica nece biti ni nalik na ono sto porucite u nekoj firmi za 2500e ili sa ovim Atomerom jer koliko mogu da vidim bas imaju napredne prodavnice
Postovanje,
da li ove prodavnice na iznajmljivanje mogu da odrade citav posao, da li su efikasne kao ovaj wordpress sto daje loopia besplatno?
Bila sam na present commerce ali tamo morate da pozovete pa da cekate da Vam otvore nalog i dosta je to para mesecno oko 3000 din za mesec dana. Dok ovaj Atomer ima cena od oko 200 dinara do 1400 dinara mesecno to nije tako strasno i probala sam da kreiram prodavnicu i ok je ovako, i zato pitam za Vase misljenje da li ima sve funkcije kao neki Wordpress jer mi se cini ovde lakse nego u word pressu
Onda volje na www.loopia.rs i tamo ima wordpress prodavnica puno pouzdanija firma od tog Minta za kog nisam nikad cuo...ali mora Vam biti jasno da word press morate da instalirate pluginove, da napravite sasvim novu prodavnicu a ta prodavnica nece biti ni nalik na ono sto porucite u nekoj firmi za 2500e ili sa ovim Atomerom jer koliko mogu da vidim bas imaju napredne prodavnice
Ljudi, kupite web hosting za 2 do 6k dinara, instalirate Wordpress i WooCommerce. Kupite temu za $50 i eto vam jeftin i brz start.
*** kolko je ovo ocigledan spam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari