Šta je novo?

LG G2

^ne, hocu reci, htio bih uzeti neki koji je dev friendly. Kod mene trenutno qualcomm :)

a i 6" ...fiju...
nekako mi najbolje jos moto x izgleda(nova serija)

@20g - kazu da su neke ispravke, appovi i bezvezne stvari. Znaci neki appovi koji su integrated - koji nisu dio onog lg app centra.

E sad, neki kazu i da je kernel noviji, skinuo jesam ali nisam probao, ako netko hoce mogu mu kernel iz njega poslati pa nek flasha (flashify recimo)
A one m8 npr? :)

Eh m8 prolazi, da. Htc ima fluidno sucelje, developeri doslovno svasta naprave i "leakaju". (bivsi football). Ali kamera me odvraca. Probao bi ga na 2-3 dana kao i nexus 5..cisto da vidim pa bi odlucio. Trenutno g2 ima sve sto zelim :)

Jos jedno pitanje, imate li linije po ekranu kad povecate kontrast, vide se na beloj boji najvise? na 517 strani clan @uros12345 se zalio na te linije e sad se plasim da meni nije zapao taj primerak :(

Poslednja izmena:
jel postoji mogućnost da dial na g3 otvaram tako da se otvara na tabu call log?

Otvara se tab koji je bio kada si ga zatvorio.
^^ Nema tih linija, to je taj jedan slučaj.

Poslednja izmena:
meni se uvek otvara na dial tabu, bez obzira na kom sam ga zatvorio i bez obzira na raspored tabova

^ne, hocu reci, htio bih uzeti neki koji je dev friendly. Kod mene trenutno qualcomm :)

a i 6" ...fiju...
nekako mi najbolje jos moto x izgleda(nova serija)

@20g - kazu da su neke ispravke, appovi i bezvezne stvari. Znaci neki appovi koji su integrated - koji nisu dio onog lg app centra.

E sad, neki kazu i da je kernel noviji, skinuo jesam ali nisam probao, ako netko hoce mogu mu kernel iz njega poslati pa nek flasha (flashify recimo)
Jeste 6 inca veliko ali mi tako ne izgleda-nekako je najkompletniji-ali videcemo jos za mesec-dva ko zna sta ce novo izbaciti (i z3 nije los)

Ja cu definitivno kupiti ovaj telefon samo da mu padne jos malo cena,zanima me iskustvo ljudi koji ga koriste oko interne memorije od 16 gb,posto znam da nije prosiriva,da li je 16gb dosta?
Mada cu ja verovatno ici na 32gb.

I više nego dosta ako ne čuvaš na telefonu FULLHD filmove i gigabajte muzike...

Imam pitanje u vezi koriscenja misa preko otg kabla:

S obzirom da mi je telefon ispao i ceo touch se raspao pa nista nemogu da menjam, interesuje me da li je dovoljno samo prikljuciti otg kabl sa misem i da sve funkcionise ili prvo nesto treba da se podesava. (u telefonu je G3 2.0 rom)

Ili ako neko ima drugi savet kaKO da prebacim podatke sa telefona u racunar???
Imaš program za PC. Lg on screen phone. Nakacis sa usb kablom i na kompu imas ekran telefona i sta kliknes na PCju desava se i na telefonu. To je jos bolje kad crkne ekran pa ne vidis.

Btw
Probao sam za stock firmware Xcam. Kad izaberem video 120f slowmotion zesce se zatamni slika, sa ostalim video modovima je normalna...

Ceniš da drugi 16GB telefoni imaju baš toliko slobodnog prostora :D

Showbox za filmove i serije, za muziku ima mali milion servisa , a ako hoćeš FullHD filmove da gledaš na 5" onda kupi verziju od 32gb ili ovako nešto - http://www.meenova.com/st/p/m3r.html

Sa prelaska sa g3 1.2 na 2.0, cega sve da uradim wipe? Dalvik, cache, jel treba jos nesto?

Preporuca se clean install jer je baza druga. Ali mozes probati samo dalvik cache i cache.

Ja sam bez icega, samo preflashao. Kad stavis clean install osjetis razliku ipak.

da se javim, pazarih g2 32gb ;)
radim popodne ali posle posla sledi cackanje telefona (root, recovery i g3 room) :)

Koliko vidim g2 postaje kao nekad sgs2 po popularnosti :)

Svi imaju linije. Touch je to, tj nisu na displeju. Meni nesto preterano ne smeta. Primetio sam da se bez folije skoro uopšte ne vide, a sa folijom postaju intenzivnije.

Svi imaju linije. Touch je to, tj nisu na displeju. Meni nesto preterano ne smeta. Primetio sam da se bez folije skoro uopšte ne vide, a sa folijom postaju intenzivnije.
Ja sam za te linije prvi put saznao ovde-a video sam bar 15 g2 tel i niko se nije zalio

Onda ih ne primecujes. Svi koji sam ja video su imali linije pod određenim uglom. Video sam 4-5 komada

Nazad
Vrh Dno